../images/Emo30.gif מכתב לאמא ../images/Emo30.gif
אמא! וואו,שנים שלא כתבתי לך.את נמצאת במחשבתי יום יום,מנהלת איתך שיחות(טוב,נו,מונולוגים) דמיוניות,לא זוכה אף פעם למענה,אבל אני משתפת... אז למה אני כותבת עכשיו? טוב,זה היה הרעיון (הנפלא!) של סקאלי.לא ,את לא מכירה אותה,היא נכנסה לחיי לא מזמן.הכרתי אותה דרך האינטרנט.את מרימה גבה ותוהה מה זה אינטרנט.אמא,כל כך הרבה השתנה! אבל נעזוב את הכלל,ונתמקד בפרט.בנו. הייתי בת עשר כשהלכת לבלי שוב.הייתי ילדה.היום אני אשה בת 41.נשואה עם 2 ילדים.זה לא להאמין איך גם במותך,היתה לך יד מכוונת בבחירת האיש שלי,שעמו בחרתי לחלוק את חיי. לאחר מותך,אחותך-ר' לא עזבה אותנו לרגע.כל חופשה,היתה מזמינה אותנו אליה, וגם הרבה סופי שבוע בילינו אצלה.ושם הכרתי את א'.אמא-את הכרת אותו גם!והכרת את הוריו,הם הרי היו השכנים של ר' אחותך. אז הגורל לקח אותך,אבל שלח את א'.וככה מילדים בני עשר שהיינו משחקים תופסת ומחבואים יחד,פרחה לה שם אהבה גדולה.בהתחלה זו היתה אהבת בוסר,שהלכה וצמחה למשהו בוגר,בשל,שהחלטנו לחתום אותו בחתונה. אחרי שנתיים וחצי הגיח לעולם פרי האהבה הראשון.היום הוא גברבר בן 15,שמוציא לי את המיץ.עם כפית!!! וכמה את חסרה לי ברגעים כאלו,כשאני רוצה קצת אוזן קשבת,או סתם תמיכה רגשית.אבא מסכם את הענין בלאקוניות"גם אתם הייתם ילדים".אבל הוא מרגיש לי כמו חבר.הוא בוגר,הוא כייפי.כל היום מסתובבות פה החברות שלו,וטלפונים בלי סוף,מבוקש...... אחרי שנתיים וחצי הגיעה לעולם בתי. היום בת 12 וחצי.וזו את.את קטנה.היא כל כך דומה לך!!במראה החיצוני,ברגישות,באהבה, בנתינה,בטוב לב שלה. בכל אירוע משפחתי שאנחנו הולכים אחיך ואחיותיך מסתכלים עליה וממלמלים"כמה שהיא דומה לה".והיא נושאת את שמך.והיא כמוך גם בטעמים האישיים שלה.אוהבת צבע ורוד,אוהבת עוגות,לחם.חייכנית כמוך. זוכרת את ימי חמישי בערב כשאת ואבא הייתם מבלים יחדיו במטבח,מכינים אוכל לשבת? כמה אהבתי את ימי חמישי האלו.בין שקשוק הכלים לשמוע את הצחוקים שלכם,ולראות את העיניים המבריקות שלכם,ומעל כל זה ריח התבשילים באויר... עד היום כשאני מריחה באויר ריח של אוכל שמתבשל, שמסתנן מאיזה בית,התמונה הראשונה שעולה לי לראש זה אתם ביחד במטבח. אבל עשית לאבא הכנה נפלאה.לאחר מותך הוא הסתדר יופי במטבח.ותמיד דאג לנו לאוכל חם.אומנם לפעמים הרגיש לי עצוב לבוא לבית ריק,ולחמם את האוכל,ולשבת לאכול לבד. את יודעת אמא,אני יכולה לשבת פה עוד שעות,ולכתוב,ולכתוב,רחמנו על בנות הפורום... אז רק להגיד לך שהיום חוגגים את יום המשפחה,כן,זה כבר לא יום האם,שינו את זה.אז רק להגיד לך שאת תמיד בלבי,בראשי,במחשבותיי,אוהבת תמיד,ואיפה שלא תהיי-נוחי על משכבך בשלום. באהבה, אני. בתך.