מכל הלב

א ג מ י ם

New member
פותחים את הלב בפסח../images/Emo23.gif

צריכה את עזרתכם בכמה דברים א.תרומה של צעצועים או בגדים למשפחה עם תינוקת בת 4 חודשים ב.לארח בחג משפחה בת 4 נפשות. מי שמעוניינת יכולה לפנות גם במסר חג שמח מנהלות אם זה לא בסדר לפתוח הודעה כזאת אפשר למחוק תודה וסליחה

בובית 29

New member
עזרה למשפחות נזקקות במזון לפסח../images/Emo92.gif

כפי שאתן מכירות, אני פונה מדי פעם לעזרתכן יש לי שני משפחות נזקקות שאני יודעת (לצערי) בוודאות שאם לא יקבלו מזון לפסח פשוט ישארו רעבים, אני מתכוונת למשפחות שפשוט רעבות ללחם. מדובר באשה מוכה עם שני ילדים שנמצאת בדירת מסתור, היא אינה רשומה ברווחה וממש חיה בפחד מהגרוש שלה. המשפחה השניה זו עולה חדשה שנמצאת בגפה עם תינוקת בת פחות משנה, כנראה שאין לה ממש לאן לחזור בארץ המוצא והיא חיה בעוני אמיתי. אני משתדלת מדי פעם להעביר למשפחות האלו דברים שאני קונה או אוספת אבל כרגע אין לי עבורם דברים לפסח וממש מדובר בפיקוח נפש. כרגע פורום נתינה לקהילה שהיה מארגן מארזים לנזקקים נסגר (גם אני לא הבנתי בדיוק למה) והמשפחות האלו שמחכות למארזי המזון פשוט ישארו רעבות. מי שיכולה לעזור (וגם שקית סוכר או בקבוק שמן הן תרומה מבורכת!) אני פה או בנייד 0507884122 סיגל

בובית 29

New member
עדכון מהשטח../images/Emo219.gif והמוןןןןן תודות../images/Emo189.gif

רוצה להודות לכל מי שפנו אלי לסייע למשפחות.
במקביל גייסתי את החברים והמשפחה ואני אופטימית שעד סוף שבוע הבא אני איסוף מספיק מזון לחג עבור המשפחות וכבר אוכל להעביר להן. מי שעדיין רוצה לסייע (בכל דבר, גם הכי קטן) מוזמנת לפנות בכל עת. מה שהכי זקוקים זה למזון יבש כגון: אורז, פסטה, שמן, אבקת מרק, ממרחים, קטניות, דגנים, סוכר ושימורים. אני פה או בנייד בוקר טוב והמשך יום נפלא סיגל

היי סיגל

אני אעביר לך דרך בולי מצרכים. את תהיי בתחילת השבוע הבא בפרדסיה,נכון?

בובית 29

New member
כן יקירתי ותודה../images/Emo23.gifתודה../images/Emo23.gif

תודה! אני כל יום בפרדסיה כי עובדת בביה"ח. יום ראשון אני בכפר יונה כי מקבלת את המפתחות של ה-
החדש (סוף סוף....) אבל יכולה לקפוץ לפרדסיה כי זה לא רחוק. תודה ע נ ק י ת על כל העזרה והתמיכה
סיגל

בובית 29

New member
קודם כל מה שיש בבית ולא חייבים לקנות....../images/Emo130.gif

אורז, פסטות, שימורים מכל סוג. ביצים (קטן), שמן, אבקת מרק,ריבה, תבלינים. זה פחות או יותר. מה שבטוח שהכל יתקבל בברכה ובהכל יעשה שימוש
סיגל

בובית 29

New member
רוצה להודות ולספר לכן../images/Emo140.gif

קודם, רוצה להודות לבנות הנפלאות שהתגייסו לעזור לנזקקים : למירב המקסימה שאפילו שעוד רגע הופכת לאמא ל
, הגיע עד קצה העולם כדי למסור לי את הדברים (ולבעלול הנחמד שקנה הכל
)
, אני בטוחה שעוד נפגש.... תודה לענבל הנפלאה שקפצה עם הבובון
והכלבה כדי לכוון אותי עד ל
ואספה מכל טוב עבורם. ותודה לדנה המתוקה שדאגה וטרחה לשליח שיביא את הדברים עד אלי לבית
רוצה לומר שאני רק אדם אחד כאן (ולמרות שהיתי רוצה) ואני יכולה לעזור לכל המשפחות האלו בעצמי אבל, ההענות שלכן ושיתוף הפעולה מול המטרה הכל כך חשובה מחמם את הלב ומחזק את ידיי. בנות יקרות שלי, יום שלישי אני נוסעת לכ"ס במיוחד לאיסוף משתי בנות, אם יש עוד מישהי באזור שאני יכולה לעבור דרכה, אנא עדכנו אותי. למי ששלחה בדואר, עדיין לא קבלתי אך כשיגיע אני מיד יעדכן. אני מקווה שכבר יום חמישי אוכל להעביר למשפחות את המזון בכדי שיוכלו לקיים את החג בכבוד(ושלכל אחת מאיתנו תהה הידיעה שיש לה חלק בשמחה של המשפחות הללו). סיגל 0507884122

בובית 29

New member
../images/Emo101.gifמי שצריכה אותי היום../images/Emo73.gif....

כדי להעביר מזון אני משעה ארבע וחצי עד שבע בערך בבית חולים תל השומר
. תודה מראש והמשך יום נפלא סיגל

למעלה