מה זאת אהבה?

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo23.gif מה זאת אהבה? ../images/Emo23.gif

מצאתי את ההגדרה הזאת בשיטוטי האינסופיים ברשת. אהבתי אותה... "איך אפשר להגדיר את הריח של הלוונדר? איך אפשר להגדיר את היופי של טיפת המים? איך אפשר להגדיר את מה שאין לו גדר? (להגדיר - לשים גבול באופן מילולי, כך שהמושג יהיה ברור לכל). וברגע שנשים איזה שהוא גבול ברור לדברים שמעולם לא היה להם גבול, הרי שהגדרנו דבר אחר. מבלבל? אז יותר פשוט לצטט מהטאו - "דאו אשר תוכל להגדירו אינו דאו נצחי" (לאו-צה, דאו-דה-צ´ינג, הוצאת ביאליק) מכיון שאין לו הגדרה, כל מה שתגדיר יהיה משהו אחר, כי הדאו האמיתי אינו ניתן להגדרה." ואיך אתם מגדירים אהבה?
mai

Yaniv-DC

New member
בלה בלה בלה.

מצטער. מאז ומתמיד שירים ושירונים ואסוציאציות ובואו נשים איזה שיר של דיויד ברוזה או מנוזלי המגבעת כי יש לזה מסר עמוק עוררו בי בחילה. זה גם מה שמעוררת בי המילה אהבה בחודשים האחרונים.

Liroy25

New member
להגדיר אנ´לא יודע...איך בכלל אפשר?

בשבילי אהבה זה שהנסיך חוזר מזיע משיעור ספינינג והוא הכי סקסי בעולם. זה להתאהב בו כל יום מחדש! זה להרגיש שלם עם עצמי. זה לשמוע שירים ברדיו ולהקדיש לו אותם. זה לחגוג איתו מחר שנה!
זה לדעת להיות הכי עצמי שרק אפשר.

shirhayam

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לכם:)../images/Emo65.gif

יישר כח עושה רושם שאתם ממש זוג לתפארת אשמח לראות את הנסיך פעם...

ELP

New member
במשפט אחד...

אהבה היא אשליה של מוחנו אני לא חושב שקיימת אהבה אמיתית זה רק אשלי שכשאנחנו מרגישים בודדים ולא מסוגלים להתמודד עם עצמנו, הכל שקר אחד גדול...

גלעד יא

New member
כנראה שאף פעם לא באמת אהבת...

אני לא אומר שאהבה זה דבר טהור. לכל אחד יש את הסיבות שלו לאהוב את בן/בת זוגו, ולפעמים המניעים הם אנוכיים, אבל התוצאה היא מדהימה. אתה תצטרך להסביר לי מה הקשר בין אהבה לזה שאנחנו לא מסוגלים להתמודד עם עצמנו. די איבדת אותי שם...

amet

New member
מילים של אהבה ושלום

"עשו טוב בכל יום לפחות לאדם אחד. היו נדיבים ראשונים. כבדו כל אדם כפי שהייתם רוצים שיכבדו אתכם. פנו באוטובוס או בכביש מקום למשהו אחר. ברכו ב"שיהיו לך חיים טובים", "שהיום הזה יביא עמו ברכה". חייכו יותר אחד אל השני, סילחו יותר, אימרו תודה פעמים רבות יותר. אמרו שלו למישהו שאתם לא מכירים ברחוב. במקום לכעוס ולהתנצל אהבו, כבדו משהו במים שלכם. המציאו בכל יום דרך חדשה לברך בנוכחותכם את העולם החליטו בקומכם בכל בוקר להקדיש את היום לשום ולאהבה, שאו תפילה לאהבה ושלום לפני לכתכם לישון. היום שלכם יהיה שליו ומאושר כי כל התפילות נענות. כלכך מעט תמורת כלכך הרבה.

למעלה