לכל מתוקי...

../images/Emo23.gif לכל מתוקי...

כידוע לכם היום זה היום האחרון של שנת 2007 ולכן אני מאחלת לכם ששנת 2008 תהיה יותר טובה מאשר השנה נוכחית.
לא ששנת 2007 היתה גרועה אבל עדיין.
יאללה הלכתי לסיים את הפרויקט גמר. אתם מוזמנים לכתוב אך ורק פה מה התוכניות שלכם לסילבסטר.

גל גדות

New member
../images/Emo41.gif שנה טובה לכולם!../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

שתהיה שנה טוב מקודמותיה, בלי מלחמות/מריבות ורק סדר וכיף
שתהיו חברים ולא שונאים, ושתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
לי אין תכנונים, לראות בובות נחשב?
תהנו לכם ותנצלו את היום הזה רק לכיף

michalb19

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב!!!../images/Emo66.gif

יש לי חברה שגם יש לה יומולדת מחר...חחחח.

שנת 2008 מדהימה לכולם!! ~~

שנקום כל יום מחדש לעולם מתוק כדבש
שנה מלאת אבי [למאורה]. ובהצלחה בפריוט גמר D:

אוי תודה רבה מאור. ../images/Emo9.gif

נראה לי שבאמת החל ממחר נראה את אבי
מקסימום שבמקסימום עד יום חמישי הוא חייב להופיע , כי דיי כמה אפשר לחכות.
ולבסוף אני לא יוצאת עם חברות כי הן הולכות לת"א ולי יש מחר ראיון עבודה כך שאני נשארת בבית - והולכת לישון מוקדם.
ותודה על האיחולים בקשר לפרויקט גמר שלי שסוף כל סוף הגשתי אותו

מאורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

אבי מופיע על בטוח ביום שני
קראתי תקצירים

מה ? שבוע הבא הוא יופיע ?

איפה קראת ? תביאי לי קיושר - אני מה זה חייבת לראות את זה במו עיניי.

וואלה ? אז זה יהיה ככה:

שגיא (אבי קורניק) יפגוש את נאווה (מיקי קם) וואי זה כ"כ פרק של "השמיניה". כי מיקי קם היתה המחנכת של הכיתה ח'8. (למי שזוכר). רוח'לה פוגשת את אבי.
אחח הזיכרונות מ"השמיניה".

michalb19

New member
שנה מדהימה לכולם!!!!../images/Emo66.gif

שתיהיה לכולם שנה מדהימה!! יותר טובה ממה שהיה עד עכשיו!! מלאה בהצלחה, אושר, בריאות ואהבה... שנה טובה לכולם!!!

Black Jane

New member
../images/Emo27.gifשנה טובה לכולנו../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

בתקווה שנת 2008 תהיה טובה ובלי פיגועים, תאונות, קאסמים ושלל דברים שלילים. אז...שנה טובה לכולנו!

רק שתבין שהוא הפציץ את הפורום ב-10 הודעות.

או אפילו יותר של אותה הודעה - תצחקו זה בריא. אז נראה לי שמשהו מוזר קורה עם ההודעה שלו.

sdavid1

New member
דבר ראשון אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר שני שרשרתי אז זה לא משנה אם "הפצצתי" וסתם כי היה לי משעמם אז שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

למעלה