לחני שלי

../images/Emo23.gif לחני שלי ../images/Emo23.gif

יש לך היום יום הולדת זה כבר השלישי שלך שאנו חוגגים יחד. ויחד אנו צועדים שעל אחר שעל משיגים את המטרות ואת ההחלטות. יודעים לקבל ולוותר לפרגן ולחבק אבל הכי חשוב יודעים לעשות את הדברים יחד. והעתיד נראה טוב עתיד של בית עם גינה שקט ונוף , ומלא ילדים שמשחקים בחצר ילד מתבגר וחברה שלו והבן שלך ובתי שהם אחים לכל דבר ותוכלי סוף סוף להכין מה שחלמת דגים על האש.. וכן רציתי לאחל לך שתמשיכי בהכל כפי שאת יודעת הכי טוב שרק אפשר, תמשיכי להיות אמא ואשת קריירה ומאהבת וגם בת זוג למוזרויות שלי
. ואני מבטיח כמו שהבטחתי בהתחלה להיות תמיד מאחורייך כדי שתוכלי לנוח ולהישען אחורה בעיניים עצומות. נובדיכנאונס . מזל טוב יקירתי . אוהב המון יאיר

magic40

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מזל טוב חני אושר ואהבה עד 120

shovalit35

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לך חני../images/Emo65.gif

מאחלת לך הרבה אושר אהבה והצלחה יום הולדת שמח

החתולית

New member
../images/Emo49.gif חני ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח, יום של אהבה ורוגע, שלווה וכיף אמיתי.

חניייייייייייייייי../images/Emo24.gif

"מתוך שישה מיני אהבה" של איל מגד ובעקבות דברי האהבה שנכתבו לך ממנו... אהבה מדרון קטן פרחוני ומתחתיו הערוצים התלולים המובילים לים. אנחנו נחים. זוג שבע זוגיותו. האהבה קצובה כתוחלת נר חית קדם שהתאבנה בעמק נעלם. בעולם דומם קשה לתאר את הסערה... באין אהבה אי אפשר לשער אותה.
*** שלעולם לא תחסרו האחד את השניה. שתמיד תוכלו ליפול אחרונית בעיניים עצומות (זה מרגיש נפלאאאאאא) יומולדת שמח. יום של כייף, שמחות קטנות כגדולות.
את יכולה להרשות לעצמך היום לשבת לרגע אחד ... להביט למרחק תרגישי את האהבה זורמת אליך לאט התחברי לצלילי המרחבים(בחיי שיש כאלו) הציפי עצמך בכל הרגשות שתוכלי ושוררי לעצמך את מזמור החיים. ולרגע אל תשכחי את כלללללללל מי שאוהב אותך.
המשיכי להיות מחוברת להגיון הריגשי שבך... שולחים לך נשיקות. מחבקים חזק. אוצריקו ומRאתו.
יומולדת שמיייייייח
ואתה עכבישון! צא וקנה לה "יהלומי נאמנות" וענוד לצאוורה... הסתחררו הלילה במחולות תשוקה(לא לשכח יין טוב...) וכמובן,הכנס "בשערי ממלכת אהבתה"
ותתתת

galia1962

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח חני../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ומאחלת לך שכל הטוב שבחייך, כל האהבה והיופי ימשיכו ויתעצמו

קטי30

New member
../images/Emo65.gifמ-ז-ל../images/Emo65.gifט-ו-ב../images/Emo65.gif

חני היקרה גיל, הוא עניין לא של שנים. אלא, של הרגשה . מאחלת לך ליום הולדתך המון אושר עושר בריאות ושמחה שכל חלומותיך ומשאלותיך יתגשמו לטובה מזל טוב חני היקרה עד 120 שנה.
על שתמיד עזרת מכל ה
ובשמחה על יעוץ הכוונה

deena

New member
חני שלך

שותפתי לארגזים, ללבטים ולארומה שתחיה.
הרבה מזל טוב יקירתי. מגיע לך.
|נישוק| וכו'.

ורד 3

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo20.gif מזל -טוב חני ../images/Emo213.gif../images/Emo20.gif

המון אור ואהבה לעוד הרבה שנים. שימשיך לכם בכייף הביחד.... ועכביש - ברכה מדהימה

ת מ ו ש

New member
../images/Emo49.gif לאישה מיוחדת../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שפע של ברכות ליום הולדתך חני
והרבה אושר ב
לשניכם

שלי 9

New member
מזל טוב לחני...אושר ואהבה ../images/Emo140.gif

שלא ייגמר לך כל מה שיש לך כעת :)

למעלה