כשאתה איתי

נורית44

New member
../images/Emo23.gifכשאתה איתי

בכל לילה כשאתה עימי ידייך הענוגות על גופי מטילות אצבעותיך את גופי חוקרות ומלטפות ברכות את כולי, תשוקה עזה אוחזת בי. כשאתה לוחש באוזני מילות אהבה ליבי הולם בחוזקה וחושק בך. כששיפתותיך הרטובות נושקות לשיפתותי גופי רוטט ובוער וריח גופך אותי ממכר ומשכר. מתכרבלים יחדיו ומאוחדים לגוף אחד וטועמים טעם אהבה ותשוקה. מאושרת מאי פעם להיות שלך כשלמדתי ממך מה כוחה של האהבה והתשוקה וכמה גדול האושר כשאני עימך. נורית

כשאת איתי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איפה את עכשיו לאן נעלמת אני עומד בגשם ונרטב עברו כמה שעות ממשיך לך לצפות איפה את תני סימן תני לי אות עיניים שלי בואי חבקי אותי כי את נשמה רק שלי הוי אהובתי בואי תהיי איתי כי אם את לא לידי אני לא אני

נורית44

New member
../images/Emo23.gifאהובי

אהובי יקירי לא נעלמתי... לך ממתינה בחדרי הקט. מצפה בכליון עניים לראותך לנשק לשיפתותך נשיקה רכה לעטוף גופך בחום ואהבה להניח ראשי על כתפך וללחוש באוזנך אני אוהבת אותך. נורית

אהובתי ../images/Emo23.gif

כל הלילה אני שר מאוהב על המרפסת בתוכי אשה אהבה גדולה מול חלון ביתי עוברת כה יפה היא בלבן בעינייה מדברת כמו מלאך קטן ובפורום לאור ירח מנגנת הגיטרה אייך את יפה כמו הפרח כשאת איתי וכשאת שרה ועכשיו כולי נפעם בתוכינו ים של אושר בחלום שלא נגמר

נiקיה בת

New member
איתך...

אתה איתי גם כש.... דמותך לא מרפה ממני מגע ידיך בגופי השאירו חותם כשאותי ליטפת ברכות כשגלשת לבין ירכי רעד עבר בגופי וחדר פנימה לתוכי תחושה מופלאה ומלאה תשוקה אל תרפה ממני קח אותי עוד ועוד קח אותי לעולם שכולו תענוגות תשוקות חודרות ותאוות בשרים עסיסית וסוחפת אל תרפה ממני

mr_lonely

New member
בדומית הליל

בדומית הליל שומע מילותייך ומילותיי. מהדהדים בראשי כשיר ישן, מזכירים לילות שלי ושלך.

למעלה