כנסו!

אביבוש7

New member
../images/Emo23.gifכנסו!../images/Emo23.gif

אוקיי אז ככה בזמן הקרוב (מקווה שבשעה הקרובה) אני יעלה לפורום תמונות של מאיה שלנו. חלקן מחוף דדו, מהלונה פארק בת"א וסתם כאלו! התמונות צולמו על-ידי הילדה הכי חמודה שיש בעולם, מושמוש שילי (דיקו'ש חולה על מאיה). מקווה שתהנו! נהנתם, ספרו לחברים לא נהנתם, ספרו לנו!

אביבוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אביבוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אביבוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אביבוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן כן אלו התמונות שלי חחח

שלחתי אותך לאביבוש כדי שתהפוך אותן ותקטין אותן... הן אצלי ממזמן פשוט שכחתי מזה אלו תמונות מחוף דדו.. בהופעה המושלמת של מאיוששששש כפרה עליההההההה... יאללה תגיבוווווווו אלו תמונות מדהימות ואם תסתכלו טוב אז באחת התמונות יש על הבמה שקית .. אז זאת השקית שלי עם המתנה שהבאתי למאיוש חח.. קיצורררררררר תהנו ושוב בפעם המאהההההההה שנה טובה לכולם ולמאיוששש אוהבתתתתתתת אביבוש ממוש שלי תודה רבה לאב יו

eliya bloom

New member
אויי

אני שונאת את מאיה בוסקילה אבל כל אחד ומי שהוא מעריץ..זכותכם..חח אז לא ממש הכרתי אותכם..אבל היה נחמד לפי דעתי מאיה קצת חושפת את הגוף שלה יותר מידי! ולפעציים היא נראה כמו חשפנית! אבל..שתעשה מה שבראש שלה..

flowers girl

New member
והקשר לתמונות הוא..../images/Emo35.gif

תודה. תודה. תודה תודה תודה על כלום ועכשיו- בה ביי מותק, בה ביי

k a b o o k

New member
דיי../images/Emo7.gif למה את עושה את זה../images/Emo35.gif

שימי אזהרה לפני
היא כל כך מושלמתתתתתתת
, ואוו, היא יפה כל כך

shai172

New member
מה נסגר איתך?

משעמם לך בחיים? הבנו שהתלהבת ממנהאבל תירגע קצת.... טוב שהתמונות לא נראות כמעט אותו הדבר כולן.. אם כבר לשים תמונות אז תגוון קצת... לא מהופעה אחת עם אותם הבגדים וכל אחת נראית בתנועה שונה.. מה הקטע שלך להציף פה את הפורום?

למעלה