יש לי בעיה

צעש

New member
../images/Emo23.gifיש לי בעיה

היי אני קצת חדשה פה אבל יש לי בעיה רצינית. אני וחבר שלי כבר 4 שנים ביחד ולא מזמן התחלנו לקיים יחסי מין בלי קונדום. מאז אני סובלת מהרפס באיבר המין. אתן לא מבינות איזה סבל זה.חודש ימים הייתי עם אנטיביוטיקה חזקה ורוב שעות היממה היתי מסטולה. אנחנו חושבים למסד את הקשר ביננו אבל אנחנו בבעיה אם לא נוכל לקיים יחסי מין בלי קונדום איך נביא ילדים לעולם?????? זקוקה לעזרתכם כי הרופאים לא כל כך נותנים פתרונות חוץ מתרופות

שלום לך

יש כמה דברים שלא ברורים לי. הרפס הוא וירוס. אין כל קשר בינו לבין אנטי-ביוטיקה שהיא אנטי חיידקית. האם נדבקת בהרפס ממנו? מהרגע שאדם נדבק בוירוס הזה, אז ההתקפות מגיעות בתזמונים שונים, שקשורים בין היתר למצב נפשי, מחזור ועוד. לא הבנתי מדוע לדעתך זה קשור אל יחסי המין איתו? בקיצור, יש עוד מידע שכדאי להבהיר
בהצלחה...

צעש

New member
הסבר

ממה שהוסבר לי אני נדבקתי כנראה מבן זוגי זה עדיין לא וודאי אנחנו עושים עכשיו בדיקות דם.אין לי מושג למה נתנו לי אנטיביוטיקה אבל זה עזר לי ההרפס הראשוני שהיה לי עבר ונורא סבלתי לא יכלתי ללכת לשירותים בכיתי מכאב הייתי פעמיים במיון בגלל הכאבים. הרופא המליץ לנו לחזור לקונדומים.הוירוס מועבר דרך נוזלי הגוף וזה מה שגורם להרפס לחזור על עצמו-זה מה שהבנתי מהרופא תקני אותי אם אני טועה.

שווה להתייעץ עם רופא נוסף.

ממה שאני יודעת, מהרגע שאדם נדבק והוירוס נמצא במערכת שלו, אז לא ניתן להידבק שוב ושוב. אתה פשוט נשא שלו וכשיש התקפות אז יש התקפות. זה פנימי. לגבי אנטיביוטיקה, לא שמעתי על כזה דבר בחיים שלי, שנותנים את זה לוירוס! לא ברור בכלל. ההתקף הראשון הוא מאד מאד כואב. הבאים אחריו אמורים להיות קלים יותר. בכל אופן הוא חולף מעצמו אחרי כשבוע או קצת יותר אז ייתכן שהוא פשוט עבר מעצמו. שווה להתייעץ עם רופא שייתן מידע לגבי אפשרויות הטיפול בהרפס (יש כמה כאלה שאמורות להקל על התופעות) ואחרי שתגלו אם לחבר יש או אין, תדעו אם כדאי לכם להשתמש בקונדום או לא... יש המון חומר ברשת לגבי זה. הקליקי הרפס וגינאלי בגוגל, או עדיף באנגלית כמובן, ותקבלי המון מידע. שווה לקבל אותו בלי קשר לרופאים. בהצלחה!

צעש

New member
תודה

תודה לכולן....עשינו בדיקות דם ומסתבר שרק לי יש את החיידק...אני מקווה לטוב...

שגיתא

New member
הי עונג כמה שאני יודעת ../images/Emo54.gif../images/Emo119.gif

עונג כמה שאני יודעת יש מס' סוגים של הרפס, ובגלל שהזיהום יכול לעודד הדבקות של חיידקים נותנים לגוף עזרה הגנתית ע"י אנטיביוטיקה ובאמת מדובר בסוג חזק כדי להתגבר על רוב החיידקים שבסביבה, וכשיש בעייה נגיפית או וירלית רצינית כמו הרפס גם ככה הגוף נחלש ואתו המערכת החיסונית כדי למנוע הופעת תסבוכות נוספות כמו דלקת ריאות, שגיתא

תודה שגיתא...

זה לא זיהום (חיידקי)
זה בדיוק העניין. זה וירוס. בכל אופן, ייתכן ורופאים נותנים אנטיביוטיקה. הם עושים את זה בהרבה מאד מקרים
עם קשר ובלי קשר לעניין. ועל פי ראייתי הגוף לא נחלש בזמן שהוא מתמודד עם וירוס, פשוט לא כדאי לאמץ אמונות כאלה שעלולות באמת להשפיע. הגוף פשוט מפעיל את המנגנונים הנפלאים שיש בו כדי להוציא את הפולש מהגוף. זו לא חולשה.

שגיתא

New member
אהלן צעש ../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

קודם כל הצטערתי לשמוע על סיבלך
דבר נוסף עד שלא תפתרו את הבעיה אצל שניכם רצוי וכדאי שבאמת תשמעו בהמלצת הרופא
ולחזור לשימוש ב
כדאי להתייעץ עם הרופא האם יש טיפול קוסמטי או תכשירי או אפילו רחצה פשוטה שתמנע את התנאים שבגללם ההרפס שב ופורח, ובקשר להבאת ילדים אין קשר בין השניים הרי רוב הסיכויים שתעברו טיפול לריפוי אם יש כזה שניכם, ועד שתגיעו לעניין ההולדה זה כבר יהיה מאחוריכם, במקרה הכי גרוע יש הפריית מבחנה אבל נראה לי שזה קצת קיצוני בכל מקרה נראה שכדאי לך באמת את רוב השאלות להפנות לרופא מדובר בנושא בעייתי שאם לא מטפלים בו כיאות קשה מאד להפטר ממנו בכל מקרה בהצלחה שגיתא

למעלה