יקירים

• פותח הנושא Deva
  • פורסם בתאריך

Deva

New member
../images/Emo23.gifיקירים../images/Emo23.gif

אור ואהבה אליכם, זו לי כניסה ראשונה לחדרכם המפואר, וצעדי בדחילו ורחימו. זקוקה לעזרתכם - אתם המתורגלים והיודעים: מזה מספר חודשים - קורים אתי דברים שלכם יראו כברכה ממעל - אך אני - הפיסית והארצית - אחוזת אימה... לא ארבה לפרט - אך די לי במגע בידו של אדם כשלפתע אני "חשה ויודעת" דברים. לאחרונה עברתי רייקי שלב ראשון - ובמהלך החניכה - התגלו לעיני רוחי דברים מופלאים: אור זהב עטף את כולי וכאילו נמשכתי אל מחוץ לגופי. מאותו זמן, החילותי "לשמוע" דברים...לא, לא בקול אנושי - אלא בראשי בלבד.. הוראות, בקשות...ודומה... נאמר לי כי "אני מתקשרת".... ואני עניתי מתוך חרדה עצומה: ברור ברור... היום,מתוך אותה חרדה ופחד על "ערוצי תקשורת לא מודעים - החלטתי בחשיבה חד משמעית "לבצע חסימת ערוצים" .... איני יודעת מה לעשות עם הידע, היכולות וה"קולות מבפנים..." סך הכל ביקשתי דרך להגיע אל האמת... איני מתבדחת, מעולם לא הייתי רצינית יותר, אשמח לכל מילת עידוד ועזרה... שלכם באהבה רבה, Deva

ברוך בואך דיוה../images/Emo24.gif

היי!!! אין ספק שזכית בסוג של תקשורת על חושית במסגרת או כתוצאה מהחניכה ברייקי. אין לך מה להתרגש: האור הזהוב הוא אורו של הכתר אור יפיפה אור של אהבה. לימדי לקבל אותו ולא לפחד ממנו. נפתחה אצלך השמיעה הפנימית, אותו קול שמדבר אליך היא קולה של ההדרכה הפנימית שלך. לימדי להתחבר אל נשמתך ואל ההדרכה הפנימית. את צריכה לקבל את מצבך החדש באהבה, להסיר חששות ופחדים ולהנות מהמצב.

למעלה