יום שני

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifיום שני../images/Emo23.gif

בוקר טובבבב:) עוד מעט יוצאת לבסיס החדש..:]

Oh please, let it rain today.

This city's so filthy...like my mind, in a way. אני אוהב פרל ג'ם.ואני אוהב גשם. ואני אוהב את העובדה שצהל שלחו לי זימון לתפקיד נורמלי לשם שינוי.אני ממש מקווה להתקבל לזה.קד"צ טכני של חיל האוויר.שם מפואר למכונאי של מטוסים, אבל זה עדיין תנאים מגניבים לגמרי ותפקיד משמעותי ומעניין.

KeReN 0R

New member
אתה באמת רוצה ללכת לקד"צ הזה?

זה תפקיד ממש קשה וטוחנים שם כאילו אין מחר. זה נכון שתרגיש שתרמת כי זה תפקיד חשוב ורציני... אבל אם הבריאות הפיזית (והנפשית) שלך חשובה לך, ואם אתה מאמין בזה שבני אדם צריכים לישון כמה שעות כל יום אז תחשוב שוב לפני שאתה הולך על זה.

Aline In Chains

New member
חחחחח קרן

היום מישהי שהייתה במצוב, באה לי ביציאה:"את מכירה את קרן שפסה?" אמרתי שכן, אז היא כזה:"ואי אז אתן אחיות??? אתן כל כך דומות!"
.

אף פעם לא הייתי חסיד גדול של שינה../images/Emo3.gif

ובואי אני אומר לך עוד משהו שקורץ לי בתפקיד הזה-הוא לא תפקיד קרבי. התפקיד הזה, כולל העבודה הקשה שבו, מתאים בדיוק למה שאני צריך.

oO Barbie Oo

New member
כמה טוב שחורף :]

כמה חבל שרס"פי בבסיס שנמצא 5 דקות מהבית שלי, אבל סוגר בערך 28 בדיוק כשאני אהיה בסופ"ש 10 דקות מהבית שלו
אני מאוהבת ביצור הזה פשוט! הכרנו לפני שבועיים, מי היה מאמין

giraffeeeee

New member
לקחתי ד' היום..

לקום בחמש בבוקר כשיש עוד חושך בחוץ זה ממש דיכאון והחורף הזה פשוט נוראי אז ישנתי עוד התקשרתי לקצינה להודיע לה שיש לי וירוס בבטן. אז השלמתי קצת שעות שינה. ואני פשוט שונאת חורף!

giraffeeeee

New member
ופשוט מתקשרים בבוקר למי שאחראי עלייך

ואומרים בקול הכי מסכן שיש לך "בוקר טוב, אני ממש לא מרגישה טוב היום.."

FartherAway

New member
איזה חורףףף.

קבעתי עם נועה ונועה להפגש ב1. התעוררתי ברבע ל3. אני חולה על עצמי. תירגמנו, תירגמנו, תירגמנו. הצלחנו לתרגם את כל המילים, פשוט אין ביניהן שום קשר הגיוני או תחביר תקני. מקסים! התקלחתי, התארגנתי, ועוד מעט יוצא עם דן. יהיה מגניב! (?)

giraffeeeee

New member
../images/Emo45.gif זו קריעת תחת מטורפת!!

[יאללה שיקבלו כבר את ה55 שמלאתי!]

KeReN 0R

New member
אכן כן

כשאני מגיעה הביתה יש לי כוח רק לאכול וללכת לישון

למעלה