אוך,לכל הבנים יש בכף רגל.
F Flashkes New member 5/5/04 #26 בעע, מי? וגם שחכתי כמה מקומות כמו בית שחי אף ותחת. חוץ מזה אני מדברת על האסתטים שביננו.
מ מסתבר New member 5/5/04 #28 באופן די מקרי קוראים לה ענבר, אבל אנלא ארחיב עליה כי אני רוצה לישון הלילה
פ פנטילון New member 4/5/04 #7 זה ידוע שבנות זה המין העליון אבל בכל זאת אני אנסה להכניס בכן 1. .... טוב אין לי כוח
F Flashkes New member 4/5/04 #8 תאמת זה ממש לא צריך להיות קשה אה ואם אנחנו מכוערות יש בלי סוף דרכים לטפל בזה, אתם לעומת זאת, נדפקתם.
R R a a B New member 4/5/04 #13 נצל"ש עוד 4 שבועות מורידים לי ת'חרא מהשיניים.. חשבתי שזה יהיה היום סעמק!! אבל עכשיו אני בטוח. הוא רשם בתיק שלי "תאריך זה וזה- הורדה"
נצל"ש עוד 4 שבועות מורידים לי ת'חרא מהשיניים.. חשבתי שזה יהיה היום סעמק!! אבל עכשיו אני בטוח. הוא רשם בתיק שלי "תאריך זה וזה- הורדה"
R R a a B New member 4/5/04 #14 בנות 1. גיורא אוהב אתכן 2. זה טוב כי גיורא קשוח 3. למרות שהוא לא יודע ערבית 4. אין לי יותר.
H HairyPoota New member 4/5/04 #16 ייאו ממש מפגר! מפגרת בלונדינית... יש לי הוכחה שאנחנו שולטים....עומרי, בן חוצמיזה.... אישה לכי למטבח אני רעב!!!
ייאו ממש מפגר! מפגרת בלונדינית... יש לי הוכחה שאנחנו שולטים....עומרי, בן חוצמיזה.... אישה לכי למטבח אני רעב!!!
R R a a B New member 5/5/04 #19 תפסיק להוסיף את ה"ה" הזאת!!!!!! זה לא הגיוני מבחינת דיבור! אף אחד לא צוחק "חחחחחה" !
M M o o n G i r l New member 5/5/04 #20 ניר תירגע... ומה התלהבת מהקטע של עמרי..ברור שהוא בנאדם טוב..אבל מה זה קשור בכלל?!