יבש פה 2

M o o n G i r l

New member
../images/Emo23.gifיבש פה 2../images/Emo23.gif

תן\תני 10 סיבות לכך שבנות הן המין החזק יותר או לחלופין שהבנים הם המין החזק יותר. ואני אתחיל: בנות הן מין חזק יותר כי: 1. אנחנו לא מגרדות ב*** כל הזמן 2. אנחנו נקיות 3. יש לנו דברים מגניבים בתוך התיק הקטן שבתוך התיק ביצפר 4. אנחנו חושבות תמיד על פיתרון למצבים מביכים 5. אנחנו חושבות. 6. אנחנו מסוגלות לעשות שתי פעולות בו זמנית+לדבר 7. יש לנו רגשות (אמיתיים) 8. אנחנו יודעות להתלבש 9. אנחנו יפות 10.תמיד יש לנו ריח טוב

Flashkes

New member
יש הרבה יותר מ10

1. אנחנו יכולות להיות בטוחות שהילד שלנו 2. אנחנו יכולות לאהוב ולשנוא סימולטנית 3. יש אצלנו הפרדה מוחלטת בין איבר החשיבה ואיבר הרביה 4. אנחנו לא צריכות לשכב עם אלפי גברים כדי להוכיח את הנשיות שלנו 5. יש לנו חברות 6. יש לנו שיחת בנות 7. אנחנו לא צריכות לרוץ לספר לחברה 8. אנחנו יכולות לזייף אורגזמה 9. אין לנו שערות באוזניים, ברגליים, באצבעות רגלים, בגב הרגל, בבטן, בגב, בחזה, ובפרצוף. 10. אנחנו יכולות להחליף גלגל, לקדוח חורים בקיר, להרוג ג'וקים ולהרים דברים כבדים, אבל למה לנו? 11. יש לנו תירוץ פעם בחודש להיות עצבניות בלי להרגיש אשמות 12. אין לנו מילואים 13. אנחנו יכולות לפחות חולצה כדי לקבל את מה שאנחנו רוצות, אצלכם זה הטרדה מינית. 14. אנחנו חיות יותר.

Flashkes

New member
מממ... בוא נגיד

שאת יכולה לחשוף אזורים מסויימים, או לעשות דברים מסויימים (תיאורתית כה? לא שאני בעד חס וחלילה) כדי לקבל את מה שאת רוצה (בעבודה נניח), בנים אם הם יעשו את זה זה יהיה או הטרדה מינית או שהם סתם יצאו דפוקים. מובן? חוץ מזה שלקחתי את זה מהאינטרנט אז זה רק נראה לי.

פנטילון

New member
תלוי על מי את מנסה את זה

את עלולה ליפול על מישהו הגון או סתם הומו ולהדפק

מסתבר

New member
המממ לגבי 9

"9. אין לנו שערות באוזניים, ברגליים, באצבעות רגלים, בגב הרגל, בבטן, בגב, בחזה, ובפרצוף." לי לצערי יצא להיפגש במקרה כזה =\

R a a B

New member
היה לי משעמם בבוקר

אז חשבתי, היי רואים לגונן את המצח, מעניין מה הוא עשה? אז שאלתי אם עשית מצח

Flashkes

New member
אבל יש מספיק אנשים שזה כן.

חוץ מזה שעקרונית חוץ מכף היד וכף הרגל אין מקום בגוף שלא מכוסה בשיער.

למעלה