טרויה!!!!

NEMI22

New member
אז אם ראית..)ספויילר(

ההפתעה היתה שאכילס) הלוחם הבלתי מנוצח( נהרג בידי פאריס) הילדון הפחדן והמפונק( ודווקא כשלא הגיע לו...

NEMI22

New member
אז אם ראית..)ספויילר(

ההפתעה היתה שאכילס) הלוחם הבלתי מנוצח( נהרג בידי פאריס) הילדון הפחדן והמפונק( ודווקא כשלא הגיע לו...

NEMI22

New member
אז אם ראית..)ספויילר(

sharonloveshawn

New member
אתמול ראיתי את טרויה וסורי אבל אורל

נדו שיחק גרוע הוא היה כלכך חלש ונקבה כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובגללו התחילה המלמחה וזה ממש לא פייר שאורלנדו זכה להישאר בחיים עם החברה שלו כשהוא לא עשה כלוםםםםםםם בעוד שבראד פיט שדרך אגב שיחק מצוייןןןןןןןןןןןן
לחם הרבה והוא זוכה למות ע"י אורלנדו
ולא להישאר עם האישה ההיא...... אפילו שבת דודה של אורלנדו התחננה שלא יהרוג את בראד הוא הרג אותו המניאק
וילדה אמרת שירים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח התכוונת לבראד לא?
_

אבל אולי תקלטו ../images/Emo58.gifטרויה

שזה שאורלנדו ככל הנראה (לא ראיתי עדיין את הסרט) שיחק מישהו רכרוכי וחלש לא אומר שהוא שיחק גרוע!!! זאת הדמות שלו פור גוד סייק!! זאת לא אשמתו
וחוץ מזה.. הוא לא נראה לי כרכרוכי וחלש בסרטים אחרים מה שמראה שהוא כן שיחק טוב, כי זה לא סוג הדמות שהוא תמיד שיחק וכנראה היא לא דומה גם לדמויות אחרות שהוא שיחק...
אבל שוב, לא ראיתי עדיין את הסרט (למה לזרוע מלח על הפצעים!
) אז אני לא יכולה להגיד חד משמעית שאורלנדו שיחק שם מצויין!!

sharonloveshawn

New member
אהה אין לי מושג כי ראיתי רק

את שר הטבעות 1 ואת שודדי הקריבים שבקושי הסתכלתי על הסרט.....

צודקת ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

אבל אני יודעת לדעתי למה כולם אומרים את זה על אורלנדו.. כי זה מעבר נורא חד מהדמויות של לגולאס וויל שהיו דמויות מושלמות, לוחמות, בלי שום חולשות.. ואז באה הדמות של פאריס, עם חולשות, תמים, קצת פחדן, שלקח לו זמן להחשף... אז הדמות קצת עיצבנה. אבל אורלנדו שיחק מצוין ונראה מצוין כרגיל

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo58.gif מעליי -_-""""

מה קשה להבין שיש אנשים שעדיין לא ראו?????????
וחוצמזה במיתולוגיה פאריס כן מת.

noabloom

New member
את לא רואה שלא מתייחסים אלייך?!

אני זוכרת ת'שם שלך כל פעם שמשעמם לך או שדוחים אותך בפורם שלך או השד יודע מה את באה ואומרת דברים על אורלנדו כדי לקבל יחס... אז אנחנו נמשיך לא להתייחס

ThisIsJustME

New member
באמת, אבל באמת חבל שלא

שירשרת...
המנהלת שרון, רק עכשיו עבדה על לאחד את כל השרשורים החדשים שהיו על טרויה... והיינו רואות מה שכתבת גם שם... סתם להציף את הפורום...וחבל...

roni1013

New member
יאאא.... גאמני ראיתי.........

איזה סרט מדהים!!!!!!!! אורלנדו מהמם....
גם בראד...
איפה ראית את הסרט??...........

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif נא לא לשכוח את הכוכבים

הגדולים של הסרט !!! אריק באנה ה-מ-ד-ה-י-ם-

elina002

New member
נצל"ש!!!

חברה חזרתי לפורום אחרי העדרות ממשוכת שנגרמה ע"י כך שהמחשב שלי נפל וההורים שלי לא מיהור כל כך לקנות חדש... אבל עכשיו אני פה...

למעלה