טרויה!!!!

../images/Emo23.gifטרויה!!!!

קודם כל סליחה שלא שירשרתי אבל זה חשוב....ראיתי אתמול טרויה וזה כל כך יפה מי שלא ראתה זה ממש יפה אז תראו ואורלנדו כל כך יפה שם
ורואים לו את כל השרירים אתן פשוט חיבות לראות!!!!!!!!!! ויש לזה סיום....טוב אני לא יגלה לכן תראו לבד עם לא הלכתם כבר הכי מוקדם שיכולתן....וסורי שאני מתלהבת אבל זה סרט ממש יפה..........

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifפעם הבאה תנצל'שי יש פה

הרבה מאוד הודעות של ילדות שראו 'טרויה'

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנצל'ש-תיכנסו.

נמאס לי! כל הזמן אני רואה פה אנשים שלא יודעים בכלל לשרשר וכותבים תגובות לאנשים ה*לא נכונים*. אני כל הזמן אומרת לכם לשרשר נכון אבל זה לא עוזר. וזה ממש מתחיל לעצבן. אז יאללה, אם אתם לא יודעים לשרשר כמו שצריך לפחות תשאלו.

Galadriel 3000

New member
אויש... אני סנילית או מה??

כולם מדברים על הסיום המפתיע, ורק אני לא זוכרת כלום על סיום מפתיע! על מה כולם מדברים לעזאזל?

pookacha1

New member
אני חושבת.. שהם מדברי על..

זה שאורלנדו מת.. {אההההההההההההה חלילה וחס!!!!} ואם לא.. אז לא יודעת מה.. אני יגלה ביום שני

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo58.gifהודעה מעליי, אם

זה אמיתי...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה,טוב בגלל זה כתבתי שאני

לא בטוחה שזה ספוילר

noabloom

New member
ניצלו"ש דסקטופ!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סורי שאני מנצל"שת אבל כבר קיים שרשור טרויה, חח... בנות!!!, אולי כדי שנראה איך השולחן עבודה שלכם נראה?, חחח, הנה שלי!...

שלך? איפה?../images/Emo12.gif

והנה שלייייייייייייי
(אני יודעת.. אני שחצנית ששמה את הטפטים שהיא הכינה בדסקטופ שלה
)

פשוט שמרתי

בצייר בתור קובץ jpeg, ואז זה שומר את זה באיכות די גרועה (אבל עדיין רואים את זה ברור כמובן) והקובץ מספיק קטן..

למעלה