חדשות

nadav1232

New member
../images/Emo23.gifחדשות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הסדרה החדשה של יאיר דורי – "המקלט" תתחיל את שדוריה בעוד כחודש וחצי בישראל! הסדרה החדשה של יאיר דורי – "המקלט" אשר החלה את שידוריה ב-16 לינואר (החודש הנוכחי) תעלה לשידור בישראל בעוד כחודש וחצי בערוץ ויוה. הסדרה מופקת ע"י דורי מדייה גרופ, תסריטאית הסידרה היא פטריסיה מולדנו (קטנטנות, פינת אור, המורדים וכו'). שחקנייה הראשיים של הסדרה הם: פירו, קוקו, פרנסיסקו, פרננדה , ובלן שחלקם התפרסמו כאשר שיחקו בסדרה "המורדים". הסדרה "המקלט" עלתה ב-16 לינואר (לפני פחות משבועיים) בערוץ 13 הארגנטינאי. עד כו הסדרה מצליחה להשיג נתונים בינוניים במיוחד שלא עברו עוד את ה-8.5% רייטינג. לקוח מאתר "שרים המורדים".

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifהמשך חדשות...../images/Emo23.gif

השבוע הראשון של לוח השידורים החדש של ערוץ 13 הארגנטינאי הסתיים, "אתה החיים שלי" הוגדרה כהצלחה לעומת "המקלט" שאיכזבה. ערוץ 13 ודורי מדייה גרופ חיכו כל כך לשבוע הראשון של לוח השידורים החדש של הערוץ, אך כבר ביום השידורים היה אפשר להגדירו כבינוני. בצד הטוב של הלוח נמצאת "אתה החיים שלי" בכיכובם של נטליה אורירו ופקונדו ארנה שהובילה בטבלאות הרייטינג היומיות והגיע כמעט בכל ימי השידור למעט יום שני (פרק הבכורה שלה) למקום הראשון. הסדרה הגיע ביום רביעי לשיאי רייטינג שלא נראו בחודשים האחרונים לטלנובלות כמו "אתה החיים שלי", אחוז הרייטינג הוא הגבוה ביותר שצברה הסדרה בשבוע השידורים הראשון שלה – 25.9% (נתון גבוה במיוחד). הממוצע השבועי של התוכנית הגיע ל-23.7% שזהו נתון גבוה במיוחד והסדרה זכתה השבוע במקום השני והמכובד בטבלת הרייטינג השבועית בארגנטינה. לעומתה, "המקלט" לא הצליחה לשחזר את נתון הבכורה שלה שהיה גם הוא בינוני (8.5% רייטינג בלבד) והגיע גם לשפל של 6.4 שנחשב נתון נמוך. כאשר ראו המפיקים את אחוז הרייטינג של פרק הבכורה הם חשבו כי בהמשך השוע הרייטינג יעלה ויעבור גם את 10% רייטינג אבל זה לא קרה והמקלט נשארת הרחק מ"אתה החיים שלי" ואיתה גם ערוץ 13 הארגנטינאי שלא שבר שיאים גדולים – ערוץ טלפה עדיין נמצא במקום הראשון השבוע באחוזי הצפייה בו. ממוצע הרייטינג השבועי של "המקלט" הגיע ל-7.4% צפיה וזהו נתון בינוני מאוד – על הגבול בין הבינוני לנמוך. לידיעתכם, בארץ נקראת רצועה השידור בה משודרת "המקלט" בארגנטינה כפרה טיים – רצועה שאחוזי הצפייה בה לא עברו בעבר את ה-9% ביום רגיל אך מעליית לוח השידורים החדש של ערוץ 2, רצועת השידור הופכת מהפך ועוברת את ה-16% בימים רגילים (בערוץ 2). השידורים החוזרים של העונה הראשונה של פלוריסיינטה אשר משודרת בשעה 18:00 בערוץ 13 הארגנטיאי, משיגים נתונים גבוהים יחסית לשידורים חוזרים – הנתונים הולכים ומתקרבים למקלט. הממוצע השבועי של פלוריסיינטה עומד על 5.12% - המקלט עברה את השידורים החוזרים של פלוריסיינטה ב-2.28% - בקצב הזה פלוריסיינטה מסוגלת לעבור את המקלט ותאמינו לי שכן. תודה לאתר "שרים המורדים".

למעלה