התאהבתי איזה מושלם אבי!! שלמות זה לא מילה גסה!.. התאהבתי!!
Y yuval3121 New member 12/1/06 #1 ../images/Emo23.gifהתאהבתי איזה מושלם אבי!! שלמות זה לא מילה גסה!.. התאהבתי!!
H Hollaback Girl14 New member 12/1/06 #3 כן הוא באמת חמוד אבל אין על ניני../images/Emo70.gif הוא כזה מתוק....
Y yuval3121 New member 12/1/06 #4 חח חח.. גם אני אוהבת את ניני.. (ממש לא אהבתי את היונתן הזה.. הוא עיצבן אותי..) אין על נינ
I i love skat New member 12/1/06 #10 ../images/Emo45.gifנכוון..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif
K KiShKooSh New member 13/1/06 #18 אני חמוד../images/Emo6.gif? אני בת../images/Emo3.gif מה כזה קשה? אתה לא יודע מי זאת ביקי אז אל תגיב לחן תגיב ליובל
אני חמוד../images/Emo6.gif? אני בת../images/Emo3.gif מה כזה קשה? אתה לא יודע מי זאת ביקי אז אל תגיב לחן תגיב ליובל
H Hollaback Girl14 New member 13/1/06 #41 אני הגבתי ליובל...חחח... זה פשוט לא יצא במקום הנכון... ודרך אגב גם אני בת...
K KiShKooSh New member 13/1/06 #17 מי זה ביקי../images/Emo3.gif?סליחה? אתה לא מכיר את ביקי? (טוב יצאתי נרקסיסטית ) אני ביקי ואני בת
G galit2510 New member 12/1/06 #9 מתה על ידידיה השווה!!! וגם על אבי החתיך ההורס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין על ידידיה !!! מתה עליו איזה שחקן מדהים !!
מתה על ידידיה השווה!!! וגם על אבי החתיך ההורס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין על ידידיה !!! מתה עליו איזה שחקן מדהים !!
D dollzy New member 12/1/06 #11 נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חהחהחהחהחה!!!! זה דרש הודעה!!! ופרסום.. רוחל'ה!!
ז זיו המגניב 2 New member 12/1/06 #13 אוי אלוהים*מתעלף*../images/Emo108.gif *קם חזרה* *מתעלף* *קם חזרה* *מתעלף* *קם חזרה* אוי אלוהים רוחל'ה *מתעלף*
אוי אלוהים*מתעלף*../images/Emo108.gif *קם חזרה* *מתעלף* *קם חזרה* *מתעלף* *קם חזרה* אוי אלוהים רוחל'ה *מתעלף*
D dollzy New member 12/1/06 #14 ואומרים שאני ונעם מחורפנות... חחחח.. למרות שאם היינו מוצאות תמונה שלה מאחורי הקלעים היינו ממש אבל ממש ממש מתחילות לבכות... חחח... יש עדים...
ואומרים שאני ונעם מחורפנות... חחחח.. למרות שאם היינו מוצאות תמונה שלה מאחורי הקלעים היינו ממש אבל ממש ממש מתחילות לבכות... חחח... יש עדים...