הקפצה

../images/Emo110.gif משחקי שירים ../images/Emo43.gif

חברי פורום יקרים 25.11.2002 לא סוד הוא שהפורום קצת גוסס לאחרונה הודעות רבות שמתקבלךות אלינו למסרים לאימיילים ואף על גבי הפורום עצמו מביאות את הרצון של כולם לטרום ולשנות את המצב העגום שהפורום נקלע אליו לאחרונה עד עכשיו התגובה שלי לרוב המסרים הנ"ל הייתה משהו בסגנון: "אוקי סבבה אז תתרמו את חלקכם, תשדלו ליזום משחקים ולהשתתף בכמה שיותר" אחרי תקופה הבנתי שזה לא הפתרון או לפחות לא הפתרון היחידי או הפרתרון הטוב ביותר שאני כמנהל פורום, ואתם כגולשים וחברים בו יכולים להציע. הפורום נוסד לפני יותר מחצי שנה ובתחילת דרכו היה פעיל מאוד עם הזמן ההתלהבות של הרבה מחברי הפורום ירדה וחילופי מנהליפ שחלפו על הפורום רבות באותה תקופה גרמו לפורוםפ להכנס למצב דכאוני מעט. בין המנהלים התנהל דיון והוחלטו מספר דברים בנוגע לתהליך שבו הפורום יפעל מעתה ובתקווה שיגרום לשיפור במצבו העגום חלק מהדברים שהוחלטו כבר מיושמים כעת מאחורי הקלעים ובקרוב יעלו לשטח אבל אני פותח תא השירשור הזה מסיבה אחרת אני רוצה לשמוע אותכם: איך אתם חושבים שיש להחיות את הפורום? מה אתם חושבים שצריך לעשות? האם תשתפו איתנו פעולה בכלל? מה הכי קריטי וחשוב לעשות עכשיו? וכו´... אנחנו מבטיחים לעבור על כל השרשור גם אם יהיה ארוך מאוד וכל תגובה פה חשובה לנו *הערה: השרשור לא נפתח כדי להעביר ביקורת על התנהלות הפורום או המנהלים בו או החברים בו אלא למען מציאת פתרון תגובות מסוג אלו שנאסרו הרגע (2 משפטים למלעה) יש לשלוח למסרים
תודה על שיתוף הפעולה ובתקווה שזה יביא את השינוי מנהלי פורום משחקי שירים תשת ומימל.

t@li

New member
המממ.

(לא השותפה הפעילה, סתם הרהור
) האמת? אני חושבת שהדבר הכי חשוב לעשות עכשיו הוא להביא עוד חברים. כי יש חברים קבועים, ומידי פעם עוד אחד בא ועוד אחד הולך.. אבל בסה"כ הקהילה לא ככ גדולה.
אז אם אפשר לפתח במבצע חבר-מביא-חבר או משהו כזה
או אם יש לכם פרוטקציות בהנהלה - לפרסם את הפורום בדף קהילות הראשי. חוצמזה.. אולי ארגון יותר מסודר של הפורום. כמו משחק השבת שהיה פה פעם, אולי אפילו ביום אחר. כמו נניח משחקים קבועים של אנשים בנושאים שהם מתמצאים בהם. (אני אישית לא מאוד מתמצאת אבל יש פה כמה חבר´ה רציניים
) ואולי גם יותר פתיחות.. מה עם סתם דיונים על מוזיקה? אלבומים שקנינו או רוצים להמליץ, הופעות שראינו, תהיות שעולות לנו, כאלה. זה יכול לעורר את הפורום מעבר למשחקים, שיהיה גם פורום בשביל לדבר ולצחק בו.. כמובן שזה סותר קצת את ההגדרה של הפורום הספציפי הזה, אבל זה יכול להיות נחמד ויתרום לאווירה (חי חי.. כמה צופיפניקי מצידי
) זה מה שהיה לי בראש, מקווה שזה עוזר קצת.

lighter

New member
משחקים קבועים של אנשים?

אני מתנדבת לעשות משחק על רןק ומטאל פעם בשבוע...אבל אני לא אתחיל היום...אני עייפה מדיי... ואני אפרסם אותו בפורום בנוט, אם אין לכם בעייה...כן! אני כותבת שם...נכון לא רואים עליי? והיו לוחות, אם אני לא טועה, אבל כמעט אפחד לא נכנס לשם וכותב...

דיונים על מוזיקה ../images/Emo68.gif

נועדו להיות בפורומים של מוזיקה, לא בפורום משחקי שירים.

רחי, אינני מסכימה אתך.

אני חושבת שיש Way too much פורומים בתפוז. לעשרות להקות הקימו פה פורום, זה אומר שאני לא יכולה לנהל פה דיונים על משינה או על מוניקה בגלל שעשו להן פורום מיוחד? הפורום הזה ימות ממש מהר אם הוא יהיה מבוסס על משחקים נטו.

באותה מידה ניתן יהיה ../images/Emo68.gif

לפתוח עשרות שרשורי משחקים בפורומים על מוזיקה. וסתם להציף את הפורום. אז למה פורום משחקי שירים?!

המממ

New member
ובכן...

צהריים טובים, בשמחה הייתי תורמת עוד משחקים, אבל לא תמיד יש לי זמן. אני חושבת שזה נכון גם לגבי שאר החברים- מי שבבי"ס או משהו עכשיו בתקופה של יותר לחץ ומבחנים (אם אינני טועה) וחוצמיזה עכשיו זה מן זמן של שיגרה, שעושים הכל רגיל ולא תמיד יש זמן לחשוב ולעקוב אחרי משחקים. צריך באמת להחיות את הפורום, ואני חושבת שכמו שבאמת כבר הוצע, אפשר לעשות משחק על רוק ומטאל (או משחק עם נושא אחר) מידי פעם. או למשל שכמה חברים יקחו אחריות ושכל אחד יתרום משחק מושקע פעם בשבועיים למשל... ולמנהלינו, לא תלונה! הצעת שיפור: אם נצליח (ונצליח) להחיות את הפורום, ובכל זאת תראו שיש ימים שהכל תקוע, אז תפצחו אתם במשחק סוער. תכינו לכם כמה כאלה במגירה... רפואה שלמה...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

טוב מימל... להרגע :) הצעה

דבר ראשון, אני מחזקת את דברי חברותיי לפורום הצעתן דברים יפים מאוד
אני בהחלט בעד לשנות טיפונת את אופי הפורום, ולהפוך אותו לקליל ונינוח יותר. באופן כללי האווירה פה טובה מאוד, אבל לא מספיק מגובשת נכון? (אני מרגישה שאני מדברת כמו המחנכת מכתה ז´
) אפשר לנסות לעשות שרשור
אחד ביום.. או אפילו שניים. שלא כל השרשורים יהיו דווקא משחקי שירים... ודבר אחד שבא לי להוסיף - בואו נתארגן ונפרסם את הפורום שלנו בעוד פורומים. אני מבקשת שלפחות (!) 10 אנשים יתנדבו וכל איש יקבל ממני רשימה של 10 פורומים בלבד (וזה שטויות, בסה"כ תצטרכו להעתיק את ההודעה ואת כתובת הפורום!) ככה נפרסם את עצמנו ב-100 פורומים (לפחות) בלי להתאמץ יותר מדי. כמובן שלא נפרסם את הפורום בכל פורום שקיים... לא נראה לי שפסוריאזיס כל כך יתעניינו בנו... אבל ברגע שיהיו מתנדבים, תשרשרו תגובה פה בפורום, או במסרים שלי (שכרגע עובדים, ואפילו שולחים את כל ההודעות פעמיים כפיצוי על העבר
), וככה נתחיל להריץ את העניין. מבטיחה שעד יום ראשון גג אני אדאג להביא לכאן רשימת מספרי פורומים... אז... יש מתנדבים ?

U n i c o r n

New member
שלום

אני חדשה כאן מאוד אוהבת מוזיקה! אתם מוכנים להסביר לי קצת איך המשחקים שלכם עובדים? זה נשמע מאוד נחמד

תשת בדיוק סיים לכתוב כמה מאמרים

חמודים נורא בעניין אני ממליץ להציץ בהם הם יתנו פרספקטיבה על הפורום ואם עדיין לא יהיה ברור נשמח להסביר

פ י י

New member
היי לכולם

טוב. אני אתחיל בזה שמאוד עצוב לי שהפורום קצת דעך בזמן האחרון. ואני אודה באמת: אין לי כ"כ הרבה זמן לאחרונה. כשהכרתי את הפורום הייתי קצת חולה והייתי בבית והיה לי הרבה זמן. ועכשיו חזרתי לחיים הסוחפים והמטורפים שלי, שבהם, אין לי, לצערי, ממש זמן. אז יוצא מצב שאני נכנסת לפורום פעם בדי הרבה זמן. ומאוד הייתי רוצה לראות כאן שקיקות חיים. אבל אני חייבת להודות שאני לא בטוחה שאני יכולה גם לתרום ולשת"פ. עיצה קטנה למנהלים ביד רמה - תשת ומימל. יש איזה פרדוקס, והוא כזה: ככל שיש יותר משחקים שרצים, כך לחברים בפורום או לכאלה שנכנסים בפעם הראשונה יש יותר חשק להתחיל משחקים משלהם. וכשהפורום יבש - הוא רק הולך ומתייבש. אז לדעתי, באמת חשוב, שתמיד יהיה איזה משחקון שירוץ. ואם אף אחד מחברי הפורום לא מגדיל ראש ויוזם, אז כנראה שזאת אחריותכם, מנהלי הפורום... ואני מסכימה שחשוב לפרסם את הפורום, אבל קודם כל כדאי, שיהיה כאן משהו שבשבילו אנשים ייכנסו שוב. אז המון בהצלחה - ואני מבטיחה לפחות לעשות מאמצים לטובת המאמץ הפורומי.

למעלה