הוקרת בני המשפחה

../images/Emo23.gif הוקרת בני המשפחה ../images/Emo23.gif

בשרשור הזה אתן יכולות לשתף איך הוקרתן היום את קיומם איתנו של בני משפחה אחרים.

מה שהספקתי בינתיים ...

על הבוקר התקשרתי
לאבי שיחיה, וברכתי אותו לרגל החג, והזכרתי לו עד כמה אני אוהבת אותו ... אח"כ מיילתי גם לבעלי
ברכות לחג. הערב קבענו לחגוג אותו יחד. מתנה אחת /שקניתי לו הוא כבר ראה בטעות אתמול ... והיום יחכו לו עוד כמה. גם לאבא שלי ולזוגתו קניתי
קטן, אבל הוא יימסר רק בשבת, בפגישתנו. זהו, משפחה קטנה יש לי. אבל יקרה מפז ... ותיכף יבוא להמשך של עוד חלק מהמשפחה המורחבת שלי.

../images/Emo24.gif לכן, אחיותיי הרבות ...

אז כשחשבתי את מי אני יכולה להוקיר היום, ולספר לו כמה הוא נפלא בשבילי וכמה אני שמחה על הימצאו, חשבתי גם עליכן - כל כך אחיות פתאום גדלו לי [ואני בכלל בת יחידה....]. אז תודה לכולכן שאתן כאן, שאתן משתפות, שאתן כנות ואמיתיות, וכל כך רגישות, שאתן מחזקות אחת את השניה, וסובלניות אחת כלפי השניה, ומכילות את צערן של אלה שכואבות, ונותנות עיצה נבונה, כתף תומכת ולב מבין. אוהבת אתכן מאוד, סקאלי

../images/Emo45.gifסקאלי..תודה לך

בזכותך ובזכות מאמציך המבורכים אנחנו כאן.
הוקוס פוקוס1 (היום פאסיבית)

S u n n y 1

New member
תודה גם לך ../images/Emo23.gif

איך הפורום אדום היום מלא לבבות, משמח את ליבי
סקאלי תודה לך! שהקמת לנו כזה בית חם, שכל מילה שנאמרה מצאה אוזן קשבת ומילת עידוד וחיבוק ואהבה כמו קרן אור שנשלחה אליי אחרי כל המבול
........

Cat79

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

ותודה כמובן גם לכל הבנות על הכל. תמיד ביום האם הכנתי ציור או משהו מיוחד לאמא שלי, כשהתחלתי להרוויח גם קניתי לה מתנות. אצלי בראש עדיין יום המשפחה זה יום האם ולא לא ייחסתי אליו חשיבות מיוחדת עד שראיתי את מה שאת עשית, סקאלי ואני מתכוונת לעשות משהו מיוחד בעצמי לבני המשפחה שלי כי הם בעצם אלה שנשארו לי. אז מעל דפי הפורום ולמרות שהם לא קוראים כאן אני רוצה להודות לבעלי ולאחותי הקטנה על שהם איתי.
יום משפחה שמח לכ-ו-ל-ם.

gitta

New member
מה שאת סיפרת כאן cat

הזכיר לי שבגיל 12 התחלתי לתת שיעורים בעברית לילדי עולים, ובכסף הראשון שהרווחתי קניתי לאמי מחרוזת לבנה, דמויית פנינים. זיכרון חם ונעים.

לונה..

New member
לא הוקרתי אף אחד.

וזה לא שאני כפוית טובה או לא מעריכה אותם, פשוט אין לי כוח נפשי לזה. דודה שלי תקבל ממני פרחים עד סוף השבוע, למרות שזה יהיה באיחור... מעבר לזה - אני לא מרגישה משפחתית במיוחד. נו, טוב, קורה לטובים שבינינו.

לונה, אני רוצה להוקיר אותך...

על זה שאת כותבת כל כך יפה, ועל הודעות הנבונות שלך, ואם את בגיל שמצוין בכרטיס שלך, אז תכפילי פי שבע את כל הנאמר לעיל.

לונה..

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

איזה עציץ מהמם קניתי לדודה שלי. הוא כל כך יפה שבא לי לקנות גם לעצמי אחד כזה
ולמרות הכל, הרגשתי קצת צבועה כשכתבתי "יום משפחה שמח" (אני לא טובה בברכות). מצד שני, היא האדם שהכי מתקרב להגדרה "אמא" שיש לי, אז עדיין היה שווה להשקיע. סקאלי, את מותק. יום משפחה שמח

למעלה