אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר - סיוע והקשבה ברשת דרושים מתנדבים. רוצה להציל חיים? לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת? להיות איתם במצוקותיהם? "אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת" סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה נפתחת ב – 7 ביוני 2007. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן לבקר ב : |http://www.sahar.org.il ולמלא את http://www.sahar.org.il/volunteer.asp למתנדבים חדשים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

../images/Emo177.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo115.gif

שרית קוגן, מרפאה בעיסוק ממרכז צעד-צעד תתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול לילדים ותייעץ בענייני אסטרטגיות למידה, כתיבה ותיפקודי חשיבה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=98006557
סופשבוע רגוע ונעים, וחג שמח

ד ר א ל

New member
המלצה לספר מענין, ועוד ספרים מאת המחבר

ספר שיוצא בהוצאה מחודשת ממש בימים אלה, פורסם לראשונה בשנת 1969, מדובר על לקט פסוקים מ4 ספרי קודש: התנ"ך, הברית החדשה, הבהגוודגיטא והקוראן, הפסוקים לוקטו על ידי מר שלמה קאלו (אם לא שמעתם עליו אפשר להציץ בויקיפדיה בעברית). אגב אם לא שמתם לב, המלצתי בעבר על מספר ספרים של מר קאלו שעוסקים במסר שהועבר על ידי האדון. ביניהם: "הר האושר" (פרקים ה-ז מבשורת מתי - מפורשים), "והנה הוא בא" (על חיי ישוע), "מלך ושמו אהבה" (משלי הברית החדשה מסופרים מחדש) "הבשורה העלומה, הבשורה על פי תומא" - ספר שהנצרות לא קיבלה אותו ומביא את דברי ישוע מזוית שונה קצת. "עם ג'וליאן" (אסופת פסוקים מספרה של ג'וליאן מנווריץ' "התגלות האהבה האלוהית") "הנבחר" מבוסס על ספר דניאל המקראי, רומן יוצא דופן בתיאוריו הנפלאים על האהבה. "רגעים של אמת" סיפורם של 8 אנשים שזכו לחסד מופלא. לא יודע אם זה פרסומת או לא, נראה לי שאוהבי ישוע (ואוהבי הקריאה) ישמחו בספרים אלו

michaeld1

New member
המנהלת, פתחו אתר לכבוד הבייביי שלך ../images/Emo45.gif

לעיין בהודעת המקור. אפילו בתפוז עושים כבוד למנהלת

salt of earth

New member
../images/Emo32.gif על בניית הכנסיות במצרים

סליחה דראל שאני נדחפת לשרשור שלך ותודה רבה על כל ההמלצות לספרים המצוינים ואם יהיה לי זמן אני אערוך דף עם כל ההמלצות לספרים שעלו בפורום ואשים אותם במדור המאמרים כדי שיוכלו כולם לראותם
מאמר סרקסטי נוקב אך עצוב של הכותב הקופטי جورج شكري על האיסור שנמצא במצרים על בניית כנסיות חדשות ו/או שיפוץ כנסייה ישנה מבלי האישור האישי של חוסני מובארק ובו הוא מסביר את המקור של האיסור הזה מהדת. שימו
לבדיחה הנוקבת שהוא העלה בראש המאמר
http://www.elaph.com/ElaphWeb/AsdaElaph/2007/5/231141.htm

michaeld1

New member
יופי של מאמר מלח... קראתי

ונהניתי במיוחד מהסגנון. הכותב מוכשר. תודה.

lion 7

New member
מעניין למה מותר להם לבנות מסגדים

בארצות נוצריות ולנו לא....... ..... משך ליבי התגובה הזאת يجب مقاطعه هؤلاء النصارى فى مصر فلقد اصبحو اغنا اغنياء العالم ويتحكمون فى40 فى المائه من ثروات البلاد اصبحو يستئسدون بامريكا والغرب ضدضنا فلوقاطعهم المسلمون المصريون لركعو وذلو כמה מביש לשמוע לדעת מה קורה בחדרי חדרים אצל השכנים

salt of earth

New member
אבל זה נכון

אתה יודע שהקופטים נחשבים לעשירים בעיקר בעסקים פרטיים אבל אתה יודע למה? 1- הממשלה המצרית אוסרת על נוצרים לעבוד בעבודות ממשלתיות ואוסרת עליהם להיכנס לכל התחום של העסקים הממשלתיים ולכן הקופטים פונים לתחום הפרטי ופותחים חברות משלהם שמצליחות 2- אחוז הקופטים המשכילים עם תארים הוא הרבה יותר גדול מאחוז המוסלמים האוחזים עם תארים ולכן הם מצליחים יותר. אז העובדה שיש להם 40% מהמשך הפרטי זה בזכות ולא בחסד וזה בעמל קשה מאוד וזה בגלל שהממשלה המצרית הגזענית מסרבת לתת מעמד שווה לקופטים בכל המוסדים הממשלתיים. אז שכותב התגובה לא יתלונן יותר מדי. אגב הערבית שלו מה זה גרועה

lion 7

New member
יש הגבלות בהרבה תחומים

למשל איסור השמעת פעמון הכנסייה. אסור לשפץ את הכנסייה . רק מפנים. מהאתר עצמו אפשר לראות דברים . עתידים לקרות כאן. אם חס וחלילה אין ישראל. ידוע לי עעל פרשתהממשלה בראשות מוברק. בכל הנוגע להחרמת כספי הקופטים. אז איימו הקופטים בלהעביר את כספם לחול כמה מהמלונות בטאבה. שייכים בפועל לקופטים

salt of earth

New member
וזה בזכות ולא בחסד

הקופטים הם משכילים, עובדים, בונים חברות פרטיות כי הממשלה הגזענית אוסרת על נוצרים לעבוד במשרות ממשלתיות. והם קיבלו את המעמד הכלכלי בזכות בגלל העבודה הקשה וההתמדה שלהם ולא בחסד של מובארק ולא אף אחד. ליאון, בקנדה הקבוצה האתנית המשכילה ביותר היא המצרים-הקופטים אז תאר לעצמך את אחוזי ההשכלה אצלם במצרים
כדי לשפץ כנסייה צריך אישור אישי של מובארק, אסור לכנסייה לערוך סטטיסטיקות של הנוצרים כדי שלא יתגלה מספרם האמיתי שמצרים מנסה תמיד להוריד. השוני בין המהגרים לקופטים זה שהקופטים הם הילידים כלומר ה natives של מצרים, וזה בושה מה שהם עוברים שם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתתפלא..אבל..לאתר זה יש יותר מפינה

חמה בלב אצלי ועוד לפני שסהר נוצרה בתוכי
פינה חמה בת 4 שנים
וכן זה אתר מעולה..ולמי שיש את הזמן והאנרגיות..והטוב בפנים..שלא יהסס

salt of earth

New member
הרבה ../images/Emo24.gif כי שמעתי שאת עמוסה מאוד בעבודה

ואת בטח מאוד מותשת עם כל ההתרצצויות. אבל אל דאגה, למה? إِنّي أَسْتَطيعُ كلَّ شَيءٍ في الَّذي يُقوِّيني. (في 4:13)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה מלח../images/Emo140.gif יסוע הוא הסלע שלי../images/Emo23.gif

האור שלי ממי אפחד..
היד שמושטת תמיד..
החיבוק שלא נגמר..
החיוך שממיס כל עייפות היום..|חב| כדור ההרגעה שמרחיק כל אפשרות לכעס או מתח...
ובשיא העייפות והעצבים או עצב כלשהו..אני מתחילה להודות לישוע על האושר שהוא נותן ואני משננת.. שוקראן יסוע אלחביב עלא אלפרחץץשוקראן יסוע אלחביב עלא אלפרח..שוקראן יסוע אלחביב עלא אפרח אללי זרעתו פיי... ובפעם השלישיתא ני כבר עם חיוך רחב ודמעת סיפוק בעיניי..כי הוא תמיד מגיע..לא מהסס ולא נוטש..
אמן..שיתברך שמו..כמה שאני אוהבת אותו..הללוייה
מה שלום החבר'ה פה?

michaeld1

New member
המנהלת ברוכה הבאה... התגעגענו.

ויין ג'ר2אני? מה שלומך ושלום סהר? מה חדש אצלך?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifגעגעתי גם../images/Emo9.gif

שתינו בסדר גמור נושקור אלרב
יעני ..אני תמיד בסביבה..אל דאגה

למעלה