הודעה חשוב

lovebear

New member
../images/Emo23.gifהודעה חשוב

ביי סמנטה ביי ביי לוד אני כאן המלכה וכואב לי הכוס בזה מכורזת פתיחת תחרות מלכת הפורם דובים גאים כל המועמדות יש להכריז את מועמדותן בכתב + קורות חיים ועכשיו ברצינות חברה תתחילו לארגן מסיבת דובים לא הגיע הזמן ואני מתכוון ממש כמו בחו"ל יומיים או שלושה של כייף דובי וגדול עים ברביקיו בירות והכי חשוב סקס!!! מה דעתכם אוהב אתכם lovebear

ז י ק ו

New member
רעיון מדליק

באמת רעיון סבבה, אבל עם כמה שאתה מכיר את הקהילה אצלינו נראה לך שתיהיה דרישה למשהו כזה בן יום יומיים או 3 ימים? בזמנו (כשהתלהבתי יותר) רציתי לארגן 3 ימי דובים באילת ממש טיול מאורגן שכזה עם וילה פרטית ואוטובוס, אבל לא ממש היתה היענות אני מוותר על האירגון של הדבר הזה שוב ומוכן לעזור למישהו שיקח את זה על עצמו. אני חושב שאירגנתי מספיק פעילויות בשמי(קומזיץ + סילבטר), והנה עכשיו תורכם לארגן...

אליקו27

New member
לדעתי הרעיון של וילה פרטית באילת

קורץ לי בתנאי שיהיה לי חדר עם מיטת אפיריון ואמבטיית קצף בחדר לאסתאם סוף שבוע באילת יכול להיות מאוד נחמד אם תארגנו אני כבר שם בנוגע לאוטובוס פרטי סתם הוצאה מיותרת יש אוטובוסים של אגד נוכל לקנות כריסים לאותו אוטובוס אם נעשה זאת מראש ובמרוכז

ז י ק ו

New member
אולי...

מה דעתכם לסוע לאילת בסוף מאי, לחגוג איתם את חג הגאווה? ככה ליומיים שלוש, נארגן מקום גדול, נביא שקי שינה.. יכול להיות נחמד... טוב, אני עושה סקר על זה .. נראה אם תיהיה דרישה

למעלה