ההופעה בחולון=]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifרציני בהמות ,

מה קרה הם ראו את אלוהים או מה ? \: אייאיי.. מושפעות .

../images/Emo141.gifבנות כנסו../images/Emo70.gif

תראווו מה איציק כתב ברישמיייייי יש לי 2 מילים: תתביישו לכם !!! אני לא אוהב להגיד את המילה הזאת אבל מה שהלך ביציאה גרמה לי להבין דבר אחד אין לכם רגש, אין לכם אכפתיות ובטח ובטח אין לכם טיפה של כבוד. מבחינתי סיימתי !!! לילה טוב ================================================= איזה רעות בנות אףףףףףףףף מתנהגות כמו בהמות ורק הורסותתת עכשיוו אוץץץ מכנסיםם=\\\

Adar Azulay

New member
ספירי שלי..

לצערי תמיד יש את הבהמות שיהרסו.. וואי ממש רציתי לבוא להופעה, אבל ברח לי מהראש שזה היום.
שמחה בשביל כל מי שנהנתה! :) וסססספיר מה הכינוי שלך ברשמי? :))

../images/Emo25.gifרציני?!כולם שם היו מזה בהמות חבל על

חבל על הזמן! (אני לא הייתי אחת מהן...חח...באמת שלא) ואני שמעתי אחרי ההופעה שישבתי בחוץ,, אז שמעתי כמה שנות מדברות(כנראה הן מהפורום הרישמי) אז הן אומרות כזה."אבל אנחנו קבענו לא להיות מגעילות ובהמות"! מישהי שם אמרה..אז הן אמרו "כן,,מזה,,איזה התנהגת הייתה שם" אני לא יודעת אם זה היו הן שהתנהגו ככה אבל נראלי שאחת מהן הייתה לידי שם וכן התנהגה ככה! אניי לא התנהגתי כמו בהמה! אני מנומסתת,,:),,אני אוהבת אותםם בנימוסס..חחחחחחח
אז זה באמת היה מעגיל!לפי דעתי! אבל יש בנות שהן לא אשמות!

../images/Emo175.gifאולי ... ,

בפורום הרישמי קבעו לא להיות מגעילות וזה ,, אז היא אמרה - אנחנו . איזה בהמות . |:

../images/Emo175.gifשירשרתי לא טוב ,, ../images/Emo9.gif

התכוונתי לשרשר לספיר , מה שהיא הביאה עם איציק ... , P=

חן XD

New member
../images/Emo221.gifראיתי את זה

הוא והמנהלות הראשיות החליטו =סופית= לא להכניס בנות מאוחרי הקלעים

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifראיתי את זה איככס ממש מגעיל

מי שישמע שמה הם ראו אז הם ראו תבויז=Oואווו שאני ראיתי אותם אני הכי היתביישתי ללכת הלאם וליצעוק מהזה?? חיות פשוט אמאאאאאאאא איכסס מה הבנים יחשבו עלינו .?! שאנחנו פשוט חיות!! זהווו כל מי שעשתה את זה פשוט להקיא עלייה והיא צריכה לבקש סליחה מהבנים !!!

../images/Emo210.gif כן איכססס בנות מגעילווותתת חיות כאלהה

אני בחיים לא יחבק אותם עד למחיצה,נישוק חיבוק דובי להגיד כמה אני אוהבת אותו וזהוו לא צריך לצעוק לקפוץ עליהם אמאא תהיו בצד שלהםם ה' ישמורר

למעלה