ייוווווווווו,,, אתן לא מבינותתתת מה קרה לי שם! היו שם את הברזלים האלה שמפרידים בין הבמה לקהל..חח.. אז אני הייתי בשורה ראשונה ועמדתי עליהםם(על הברזלים..חח)! אזז אושרי נתן לי יד והסתכל לי בעיניים!והוא הקדיש לי שתי שורות (אני לא זוכרת מאיזה שיר) אבל יאאו!אתן לא מבנות כמה אני מאושרת!!!! הוא הסתכל לי בעניים ,,רק עליי!לאיזה חצי דקה!
והחזיק לי את היד חזק ולא עזב אותייאאאיייי וגם שרוןן!באמצע ההופעה הוא החזיק לי את היד והסתכל לי בעיניים!רק עליי לאיזה 20 שניות!ממש רק עלי! ושאלתי אותו אם הוא זוכר אותי מהמסיבה של אביחי(אתן יודעות..פתחתיי על זה שרשור שהייתי שם ואושרי יצא בשבילי וגם שרון:]) אזז עשיתי לו באמצע שהוא שר כזה "שרון,,שרון אתה זוכר אותי?"והוא הסתכל עלי ועשה לי עם הראש וגם אמר כזה "כן כן,,ברורר!" ואחר כך גם אביחי נתן לי יד והסתכל רק לי בעיניים ובידיוק הוא שר לי והסתכל עליי כזה "כמה אהבה יש אצלי בלב.." והוא חייך אליי והחזיק לי ת'יד חזק!אעאעא ורק עליי הוא הסתכל ושר לי את זה והוא ראה שאני כמעט בוכה והוא עשה כזה ,,הוא סימן לי כזה זה בשבילךך...אני ממש ראיתי את זה שהוא אמר לי את זההה... אני לא משווציהה!! ואז גם אדםם הסתכל עליי איזה כמה שניות וחזר לבמה!ממש הסתכל רק עליי לכמה שניות! ונתן לי יד!!יאאווו ואני -מ-א-ו-ש-ר-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחר כך שהם יצאו והתחילו לרוץ אז הם נכנסו למכונית שלהם.. אני וחברה שלי קלטנו את אושרי בתוך הרכב כשהם עמדו ברמזור.. ואנחנו דפקנו ריצה באמצע הכביש יישר למכונית ואני ניצמדתי לחלון של המכונית וצעקתי לו וממש הוצאתי את כל הגרון "אושרי,,אתה זוכר אותי מהמסיבה של אביחי?!" אז הוא אמר לי כזה "אני לא שומע" והוא הצביע על האוזן כזה.. ואז =עשיתי לו עם השפתיים שלי כזה" מהמסיבה של אביחי!" אז הוא מצביע על אביחי ואומר לי "מהמסיבה של אביחי?!" ואני אומרת לו "ככןן כןן!!" אז הוא אומר לי "יאא,,זאת את?!." ואני אומרת לו ,,"כןן!!" ואז הוא אומר לי "כןן מאמיי,,ברור שאני זוכר אותך!" אעאעאעאעא אני=הכי=מאושרת=בעולם!!! אף אחד לא יבין כמה! אושרי?!שרון?!ערן?!אדם?!אביחי?!בחיים ,,אבל בחיים אף אחד לא יבין כמה אתם חשובים לי:]]
../images/Emo25.gifרק שתדעו->אני לא הייתי אחת מהן!
רציתי לבוא אליהם אבל הצלחתי רק אולי להתקדם צעד אחד לעבר היציאה אחרי שהם היו כבר במכונית שלהם!\ ולמה?!אתן אמרתן .כי התנהגו כמו בהמות כולן שם! ואני לא דחפתי! (רק לידע האישי שלכן...חחחח)