האם האם

../images/Emo23.gifהאם האם ../images/Emo23.gif

אז נוהל כאן לפני כמה זמן דיון על חיים חפר הכתיבה הדיעות והאיש. בוחר לא לנקוט עמדה. רוצה רק להביא שיר מקסים ומיוחד שכתב האם האם / חיים חפר "האם,האם,האם אמרו לך פעם שיש לך שתי עינים בוערות כלהבה שאם את בי מבט שלך קולעת אני מרגיש כיצד אני נשרף מאהבה ... האם,האם,האם אמרו לך פעם שכף רגלך תופפת שיר ופסיעתך קלה שאם תתרחקי ממני צעד ארדוף אחרייך כמו ציד אחר האילה ... האם,האם,האם אמרו לך פעם שבלחייך גומת החן כלכך,כלכך תמימה שאם את בי תקות חיוך נוטעת אני מרגיש כיצד בי נעצרת הנשימה ... האם,האם,האם אמרו לך פעם שעור פנייך משי,משי,וידך חמה שאם את באצבעך נוגעת מיד גופי מרגיש את רעידת האדמה .... האם,האם,האם אמרו לך אי פעם שקול צחוקך צלול כאגל טל על שושנה שאם עם ליל אזני אותו שומעת אני חולם עד בוקר על משק כנפי יונה ... האם,האם,האם אמרו לך פעם שעל גבך תלויה צמה כלכך יפהפיה שאם ארצה אבד עצמי לדעת אז רק בצמתך אבחר כחבל התליה ...." ואם לא אמרו לך ואם אני לא אמרתי לך אז אני אומר. שבת שלום הנסחף

magy

New member
בוקר טוב נסחפוש ../images/Emo23.gif

אתה לאחרונה, במצב רוח כל כך רומנטי......... סחטיין, תמשיך ........עד 120.... ראיתי במקום אחר ,מישהו מביע את דעתו, בנושא מסויים...... ואמרתי לעצמי, שאתה , בחיים,,,,,,,, לא היית כותב ככה..... אתה יודע, לא מעט בכתיבתו של אדם, הוא גם ביטוי לתכונותיו.. מסכים איתי?????.

שילה1

New member
בוקר ושבת שלום../images/Emo24.gif

שבת של רוגע,שקט.. וברוח נסחפוש..המון רומנטיקה!! לו יהי!!

כתיבה כמבטאת אישיות !!!!

מסכים איתך שחלק גדול מנשמתו של האדם מתבטאת בכתיבתו. אני סיגלתי לעצמי את היכולת לא להעלב מדברי אנשים ולראות גם את האפשרות שאולי ולא פירשתי נכון את הכוונה האמיתית שחבויה במילים. קראתי את הדברים שאליהם התייחסת ולחלק הראשון ממש לא התחברתי ולא הסכמתי החלק השני דווקא עורר בי צחוק קטן ומבויש. מצד שלישי מסכים גם עם האמרה "שבכל צחוק מסתתר חלק מהאמת ". לא יודע !!!! אצלי לפחות הכתיבה היא אני ומה שאני רוצה להיות. הנסחף

למעלה