גולשי תפוז אנשים נותנים מכל הלב

../images/Emo23.gifגולשי תפוז אנשים נותנים מכל הלב

בין התאריכים 18-21/01/05 מתקיים מבצע לתת לתינוק - איסוף מוצרים ומזון לתינוקות נזקקים, ביוזמת ארגון לתת. ארגון לתת זקוק למתנדבים שיפעלו ביום שישי, 21.1.05, בין השעות 10-12 או 12-14. המבצע מתקיים ב-136 סניפי "שופר-סל", "קוסמוס", "היפרנטו", "מחסני מזון" ברחבי הארץ. במהלך המבצע יתבקשו המתנדבים להתפרש בסניפי הרשת, לחלק לקהל הלקוחות את רשימת המוצרים הנדרשת לתינוקות ולבקש מהם לתרום לפחות מוצר אחד עבור תינוק שזקוק לכך. להתנדבות: טלפון: 1-700-50-40-33 אי-מייל: [email protected]

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo32.gif על מוני מושונוב

או יותר נכון- על הבן שלו. הידוע לכם שהוא לא התגייס? כאילו, באמת! מה זה אמור להיות? למה כשהאחים שלנו קורעים ת'תחת בצבא הוא הולך ומפרנס ומפרסם את עצמו בתחרות "להיות מנחה באקזיט"?! (משהו כזה... לא מעניין אותי במיוחד) אוחחח, זה כ"כ מעצבן אותי! ילד קטן ומפונק שההורים שלו לא חינכו אותו כמו שצריך (כן, כן, אתה מוני!) נמאס מכל האגואיסטים המפורסמים האלה שמגינים עליהם מפני מחבלים והם אפילו לא מתגייסים כי "זה עוצר את פריחת הקריירה" אני יודעת שזה לא כ"כ המקום לכתוב את זה אבל הייתי חייבת להוציא את זה איכשהו. מפונקים מגעילים. אה, עומר- אם אתה רואה לנכון למחוק את זה אז... תמחק.

vitamin P

New member
אני לא חושב שזה עניינינו../images/Emo70.gif

יש הרבה אנשים שלא התגייסו לצבא מכל מיני סיבות וזכותם לשמור על זה בשקט....

LoOoOoOoOoK

New member
אתה צוחק איתי?

למה זה לא עניינינו?! למה לו מותר לא להתגייס? אם היו לו כל מיני סיבות שבגללן הוא לא היה מתגייס אז או שהוא לא היה משתתף בשום תחרות טלוויזיונית או שהוא היה מטפל במה שזה לא יהיה כי לא סתם בגלל כאב גב או פחד מערבים משחררים אותך מדבר כזה. ורגע, אני רוצה להבין, זה לא מרגיז אותך? זה לא מרגיז אותך שיש לו 3 שנים ספייר לבלות ולהרוויח כסף ולא ללכת לצבא- להגן על מדינת ישראל! אני אהיה בשוק אם יהיו עוד תגובות כמו שלך.

vitamin P

New member
לא

אני מאוד מחכה לגיוס שלי בקיץ ורוצה להתגייס זה מעצבן אותי שיש אנשים שסתם לא מתגייסים ויש הרבה כאלה שסתם לא מתגייסים אבל מה לעשות הוא בחר לא להתגייס שיהיה לו בכיף וזה יחזור אליו איכשהו את לא יכולה לדעת למה הוא לא התגייס אם זה סתם אז זה באמת מעצבן בקיצור כבר התרגלתי לשמוע על יותר מידי כאלה שלא מתגייסים אז זה לא מרגש במיוחד

LoOoOoOoOoK

New member
טוב...

ולגבי הסיבות שלו לא להתגייס- זה היה כתוב בעיתון ואני מניחה שהכתבים עשו מן חקר קטן והם לא היו כותבים אותו ברשימת המשתמטים אם היו לו סיבות חמורות ומוצדקות. ומה אני אגיד לך? חבל מאוד שאתה רגיל לזה...

vitamin P

New member
נמחקו תגובות....

אין מקום להכנס לויכוחים לא נעימים במיוחד בנושא שבכלל לא קשור לנושא הפורום גפ בפורומים הרלוונטים אין צורך להכליל קבוצות שונות תודה רבה
מותר לדבר על סרבנות גיוס אבל בצורה מתאימה

LoOoOoOoOoK

New member
מה?!

וויכוחים- טבעם של בני אדם! וזה לא שהשתמשנו במילים גסות. טוב, אתה המנהל וזכותך אבל- אני לא מבינה למה עשית את זה.

shv2004g

New member
תקשיבי,

זאת לא בעיה שלנו זאת בעיה שלו. אני כמוך חושב שזאת קצת חוצפה (קצת הרבה למען האמת) שחלק קטן מתגייסים וחלק לא. עצוב לדעת שיש אנשים שבאמת מסוגלים לעשות דבר כזה אחרי שכולנו (או לפחות רובנו) מקבלים בארץ חינוך ישראלי עם push לשירות הצבאי. בכל מקרה, אנחנו לא יודעים חוץ מזה מה קרה בדיוק.

למעלה