בוקר טוב,שבת שלום
GOD BLESS U ALL

2l khansa2

New member
ממליצה לכם על הסרט

היפיפיות הנמות בנשיונל גאוגרפיק על קדושים וקדושת נוצריות שגופותיהם לא נרקבו גם אחרי מאה שנים ויותר במצב מעולה,המקרה הכי מפורסם Sighnet brenadet יש מחר שידור חוזר תבדקו מתי זה מדהים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב,שבת שלום../images/Emo9.gifGOD BLESS U ALL../images/Emo20.gif

מישהו הציץ וראה תוצאות התפלגות הסקר בכרטיס שלי? הנה תאריך הסקר: 22/11/2006 מיהו ישוע עבורך? -------------------------------------------------------------------------------- תשובה---------אחוז הצבעה--מס' קולות 1. מושיעך ואלוהייך 10.61% 7 2. הבן של אלוהים 1.52% 1 3. עוד נביא... 10.61% 7 4. לא מאמין שהוא קיים בכלל 31.82% 21 5. אני מעדיף לא לחשוב על זה בכלל 12.12% 8 6. הגיע כמלך היהודים המשיח 4.55% 3 7. ישוע עונה ודמו נשפך,נצלב ומת וקם לתחייה ביום השלישי 3.03% 2 8. תשובות 1-2,6-7 נכונות 25.76% 17

michaeld1

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני מבין שרוב משתתפי הסקר מנותקים מההיסטוריה !! הם מתעלמים מקיומו של האיש-אל ששינה את פני העולם וההיסטוריה. מסכנים הם.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני קצת אנסה להעביר למה חתרתי פה..

מי הוא ישוע עבורנו?
אני מצפה מאדם מאמין בישוע המשיח, אדם שחווה את התחדשותו עם רוח הקודש, וקורא את הספר הקדוש, לבחור בתשובה 8 ללא היסוס. אבל יקריי לא בכדי חילקתי עוד תשובות נכונות בסקר, שהן תשובה 1,2,6,7! אני יודעת שזה נראה אחוז לא גבוה אלו שבחרו בתשובה 8 ! אבל כל אלו שבחרו בשאר התשובות הנכונות (אך שהן לא שלמות ביחס לתשובה 8 אך עדיין הן עובדות נכונות) הם אנשים שמאמינים בישוע!! הם אנשים שיסוע נגע בליבם..ואולי הם לא כלכך יודעים פרטים על חייו, אולי הם אנשים שלא קראו את הברית החדשה.. אך הם בהחלט בורכו עם האור בלב..ונחוצים להם עוד כמה צעדים עד לגאולה מלאה
אמן! לכן בשבילי אלו שישוע עבורם הוא האור והדרך..זה לא רק 25.76 %!!! אלא שהם יחד מהווים כ- 45.5%!!!הללוייה!!
שימו לב..האחוז שאמר שמעדיף לא לחשוב על זה.. זה כי הוא עם ספקות..אחרת היה יכול לשלול ולענות באחת מהתשובות השגויות, אבל האחוז הזה 12.12 % הם כבשים תועים והם נשוא תפילתי.. שאלוהים יקח מהם את הפחד, הפחד לחשוב ולהכיר באמת שכלכך מדגדגת להם-אמן.
מבחינתי אני שמחה מתוצאות הסקר.. כי אלו שנגד ישוע מפורשות שלא מאמינים בקיומו בכלל, היוו אחוז של 32%! אלו שאמרו שהוא נביא..מאשרים שהוא הגיע..שהוא היה.. ואם כן הם בדרך עקיפה מכירים בספר הקדוש שמתעד את ביאתו...בינם לבין פתיחת הלב לידע נוסף.. הדרך לא ארוכה..אך בשבילה הם צריכים להסכים לשמוע עליו.. להסכים לפתוח את הלב ולו בכדי להשכיל..ואז נשאיר לישוע לעבוד איתם..כי כמה קסומה היא דרכו-אמן. והפורום הזה הוא הדרך שלנו בלספר עליו, ובלתת לכאלו אחים.. את החלון להשכלה
!!
.
אשמח לשמוע מה דעתכם גם..

michaeld1

New member
יופי... אפשר לקבל פרטים לגבי מס' המשתתפים?

והאם היה אפשרי לבצע יותר מהצבעה? (קרי- אותו אחד מצביעה מס' פעמים?)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני מתאתר לעצמי שאין סיבה להצביע יותר

מפעם בעיקרון מאחר וזו לא הצבעה לתחרות מסויימת! אבל מי שהצביע לא יכול להצביע שוב באותו כינוי. הוא צריך לטרוח ולחזור עם כינוי אחר להצביע!! לגבי המספרים אז זה מופיע גם בסקר, המספר האחרון מצד שמאל זה מספר המצביעים.

michaeld1

New member
../images/Emo142.gifבוקר מצויין ../images/Emo42.gif אלאנג'יל אליאומי

السبت الثاني بعد الفصح, وداع أحد توما تذكار القدّيس الشهيد في رؤساء الكهنة يانواريوس ورفاقه - تذكار القدّيس الشهيد في رؤساء الكهنة ثيوذورس الذي من برجة يو .27-14:6 فلَمَّا رأَى النَّاسُ الآيةَ الَّتي أَتى بِها يسوع، قالوا: « حَقاً، هذا هوَ النَّبِيُّ الآتي إِلى العالَم». وعَلِمَ يسوعُ أَنَّهم يَهُمُّونَ بِاختِطافِه لِيُقيموهُ مَلِكاً، فانصَرَفَ وعادَ وَحدَه إلى الجَبَل. ولَمَّا جاءَ المَساء. نَزَلَ تَلاميذُه إِلى البَحر. فرَكِبوا سَفينةً وأَخَذوا يَعبُرونَ البُحَيرَةَ إِلى كفَر ناحوم. وكانَ الظَّلامُ قَد خَيَّمَ ويسوعُ لم يَلحَقْهم بَعْد. وهَبَّت رِيحٌ شَديدة، فاضطَرَبَ البَحر. وبَعدَ ما جَذَّفوا نَخوَ خَمسٍ وعِشرينَ أَو ثَلاثينَ غَلَوة، رأَوا يسوعَ ماشياً على البَحر، وقَدِ اقترَبَ مِنَ السَّفينَة، فخافوا. فقالَ لَهم: « أَنا هو: لا تَخافوا » فَأَرادوا أَن يُصعِدوه إِلى السَّفينَة، فإِذا بِالسَّفينَةِ قد وَصَلَت إِلى الأَرضِ الَّتي كانوا يَقصِدونَها. وفي الغَد، رأَى الجَمعُ الَّذي باتَ على الشَّاطِئِ الآخَر أَن لم يَكُنْ هُناكَ إِلاَّ سَفينةٌ واحِدة، وأَنَّ يسوعَ لم يَرْكَبْها معَ تَلاميذِه، بل ذهَبَ التَّلاميذُ وَحدَهُم، على أَنَّ بَعضَ السُّفُنِ وصَلَت مِن طَبَرِيَّة إِلى مكانٍ قَريبٍ مِنَ المَوضِعِ الَّذي أَكلوا فيه الخُبز، بعد أَن شَكَرَ الرَّبّ. فلَمَّا رأَى الجَمعُ أَنَّ يسوعَ لَيسَ هُناك، ولا تَلاميذَه، رَكِبوا السُّفُنَ وساروا إِلى كَفَرناحوم يَطلُ&#1576

michaeld1

New member
המשך

وساروا إِلى كَفَرناحوم يَطلُبونَ يسوع. فلَمَّا وَجَدوه على الشَّاطِئِ الآخَر قالوا له: « رَاِّبي، متى وَصَلتَ إِلى هُنا ؟» فأَجابَهم يسوع: « الحَقَّ الحَقَّ أَقولُ لَكم: أَنتُم تَطلُبونَني، لا لِأَنَّكم رَأَيتُمُ الآيات: بلِ لِأَنَّكم أَكَلتُمُ الخُبزَ وشَبِعتُم. لا تَعمَلوا لِلطَّعامِ الَّذي يَفْنى بلِ اعمَلوا لِلطَّعامِ الَّذي يَبْقى فَيَصيرُ حَياةً أَبَدِيَّة ذاكَ الَّذي يُعطيكموهُ ابنُ الإِنسان فهوَ الَّذي ثبَّتَه الآبُ اللهُ نَفْسُه، بِخَتْمِه».

michaeld1

New member
אלרסאלה אליאומיה

رسل .32-21:5 فَسَمِعوا له ودَخَلوا الهَيكَلَ عِندَ الفَجْرِ وأَخَذوا يُعَلِّمون. فجاءَ عَظيمُ الكَهَنَةِ وحاشِيَتُه، فدَعَوا المَجلِس، أَي جَميعَ شُيوخِ بَني إِسرائيل، وأَرسَلوا إِلى السِّجنِ مَن يُحضِرُهم. فذَهَبَ الحَرَسُ فلَم يَجِدوهم في السِّجْن، فرَجَعوا وأَخبَروا فقالوا: «وَجَدنا السِّجنَ مُغلَقًا إغلاقًا مُحكَمًا والحَرَسَ قائمينَ على الأَبواب، ولكِن لَمَّا فَتَحْناه، لَم نَجِدْ فيه أَحَدًا». فلَمَّا سَمِعَ قائِدُ حَرَسِ الهَيكَلِ وعُظَماءُ الكَهَنَةِ هذا الكَلام، حاروا في أَمرِ الرُّسُل وأَخَذوا يتساءَلونَ ما هذا الَّذي جَرى. فأَقبلَ إِلَيهم رجُلٌ وأَخبَرَهم قال: «ها إنَّ الرِّجالَ الَّذينَ وَضَعتُموهُم في السِّجنِ قائمونَ في الهَيكَلِ يُعَلِّمونَ الشَّعْب». فذَهَبَ قائِدُ حَرَسِ الهَيكَلِ ورِجالُه، فجاءَ بِهِم مِن غَيرِ عُنفٍ، لأَنَّهم كانوا يَخشَونَ أَن يَرمِيَهمُ الشَّعبُ بالحِجارة. فلَمَّا جاؤوا بِهم وأَقاموهم أَمامَ المَجلِس، سأَلَهم عَظيمُ الكَهَنَةِ قال: «نَهَيْناكم أَشَدَّ النَّهْيِ عنِ التَّعليمِ بِهذا الاِسْم وها قد مَلأتُم أُورَشَليمَ بِتَعليمِكم، وتُريدونَ أَن تَجعَلوا علَينا دمَ هذا الرَّجُل». فأَجابَ بُطرُسُ والرُّسُل: «الله أَحَقُّ بِالطَّاعَةِ مِنَ النَّاس. إِنَّ إِلهَ آبائِنا أَقامَ يسوعَ الَّذي قَتَلتُموه إِذ علَّقتُموه على خَشَبَة. وهو الَّذي رَفعَه اللهُ بِيَمينِه وجَعَلَه سَيِّدًا ومُخَلِّصًا لِيَهَبَ لإِسْر&

michaeld1

New member
המשך

وهو الَّذي رَفعَه اللهُ بِيَمينِه وجَعَلَه سَيِّدًا ومُخَلِّصًا لِيَهَبَ لإِسْرائيلَ التَّوبَةَ وغُفرانَ الخَطايا، ونَحنُ شُهودٌ على هذِه الأُمور. وكذلِكَ يَشهَدُ الرُّوحُ القُدُسُ الَّذي وهَبَه اللهُ لِمَن يُطيعُه».

salt of earth

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב שפרד
בוקר טוב מיכאלה
בוקר טוב בן ישוע, ברוך השב
בוקר טוב ליאון- בטח אתה עסוק עם המשפחה.. תקפוץ מידי פעם אחסן מא ירוח עליק חלוואן תאני
בוקר טוב לשמאס סלימאן וזאת הזדמנות להודות לך על הזמן ועל ההשקעה בפורום ובתכנים שאתה מביא. תבורך
בוקר טוב לשאר חברי הפורום שעדיין לא קמו.
حتـــــــى متــــــــــــــــى؟
כמה פעמים שאלתם את עצמכם את השאלה הזאת? עד מתי אהיה רחוק/ה ממך, עד מתי אעמוד במקומי, כמה פעמים רציתי ולא ביצעת וכמה פעמים הבטחתי ולא קיימתי אבל כשאני חוזר אתה מקבל אותי בזרועות פתוחות ודואג לי כמו שדואג האב לבנו, רוצה להרגיש את הנהר של אהבתך אלי ואקדיש את חיי לך
האזנה נעימה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif מיכאלההה בואי לפה אחותי...

אני צריכה עזרה במתכון של פשטידת הבטאטא
!!

salt of earth

New member
../images/Emo6.gif קרועה את כשאת בחופש

סורי מיכאל זה מה שקורה כאשר יודעים הקלדה עיוורת ... לא מסתכלים על המקלדת

michaeld1

New member
כיף טיליע מעאקי "מיכאלה" ?! ../images/Emo13.gif

והמנהלת מייד חוגגת
מרגיע השיר. בביצועו של?

salt of earth

New member
לא יודעת... המנהלת בחופש תן לה להנות קצת

את התרתילה מכירה מהשביבה אבל לא יודעת בביצוע של מי. בלינק יש מלא תראתיל יפים... מומלץ
תמצא שם גם תראתיל ביזנטיות

SON OF JESUS

New member
WOWWW

איך אני מזדהה עם השיר חבל"ז מזכיר לי את עצמי השיר הזה ובאמת משהו יפה שנותן תחושה שאנו באמת מחסרים מישוע המון

salt of earth

New member
זה מזכיר את כולנו האמת...

זה שאלה שכולנו מתחבטים בה בחיינו כמה שאנו רחוקים ומבטיחים ורוצים להגיע אבל לא תמיד מבצעים. אבל כאשר כן נבצע הוא ייחכה למעננו. مثل الابن الشاطر- فالابن الشاطر يمثل جزء من حياة كل واحد فينا

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifואם מדברים על סקרים אז למי שטרם הצביע

אתם מוזמנים להצביע בסקר הפורום, ובסקר בכרטיס שלי, סקר הפורום יעודכן בתחילת מאי, אתם מוזמנים לשלוח לי הצעות לסקר שמעניין אותכם דרך תיבת המסרים
והעניין ישקל

למעלה