../images/Emo23.gifאני קצת אנסה להעביר למה חתרתי פה..
מי הוא ישוע עבורנו?
אני מצפה מאדם מאמין בישוע המשיח, אדם שחווה את התחדשותו עם רוח הקודש, וקורא את הספר הקדוש, לבחור בתשובה 8 ללא היסוס. אבל יקריי לא בכדי חילקתי עוד תשובות נכונות בסקר, שהן תשובה 1,2,6,7! אני יודעת שזה נראה אחוז לא גבוה אלו שבחרו בתשובה 8 ! אבל כל אלו שבחרו בשאר התשובות הנכונות (אך שהן לא שלמות ביחס לתשובה 8 אך עדיין הן עובדות נכונות) הם אנשים שמאמינים בישוע!! הם אנשים שיסוע נגע בליבם..ואולי הם לא כלכך יודעים פרטים על חייו, אולי הם אנשים שלא קראו את הברית החדשה.. אך הם בהחלט בורכו עם האור בלב..ונחוצים להם עוד כמה צעדים עד לגאולה מלאה
אמן! לכן בשבילי אלו שישוע עבורם הוא האור והדרך..זה לא רק 25.76 %!!!
אלא שהם יחד מהווים כ- 45.5%!!!הללוייה!!
שימו לב..האחוז שאמר שמעדיף לא לחשוב על זה.. זה כי הוא עם ספקות..אחרת היה יכול לשלול ולענות באחת מהתשובות השגויות, אבל האחוז הזה 12.12 % הם כבשים תועים והם נשוא תפילתי.. שאלוהים יקח מהם את הפחד, הפחד לחשוב ולהכיר באמת שכלכך מדגדגת להם-אמן. מבחינתי אני שמחה מתוצאות הסקר.. כי אלו שנגד ישוע מפורשות שלא מאמינים בקיומו בכלל, היוו אחוז של 32%! אלו שאמרו שהוא נביא..מאשרים שהוא הגיע..שהוא היה.. ואם כן הם בדרך עקיפה מכירים בספר הקדוש שמתעד את ביאתו...בינם לבין פתיחת הלב לידע נוסף.. הדרך לא ארוכה..אך בשבילה הם צריכים להסכים לשמוע עליו.. להסכים לפתוח את הלב ולו בכדי להשכיל..ואז נשאיר לישוע לעבוד איתם..כי כמה קסומה היא דרכו-אמן. והפורום הזה הוא הדרך שלנו בלספר עליו, ובלתת לכאלו אחים.. את החלון להשכלה
!!
.
אשמח לשמוע מה דעתכם גם..