"בובות"

netalina

New member
דנה פרידררר!

אני מתה עליה!! היא עושה משהו חוץ מבובות??

GILADOS

New member
מרים היא גיבורה עברו כ70 פרקים, והספקתי לאט לאט לשנוא (במידה זו או אחרת) את כל הדמויות. כולם מנוולים, אגואיסטים, נקמניים, רודפים אחרי כבוד וכסף. אך דמות אחת לדעתי הצטיינה בגבורה נפשית, וזה התבטא בעיקר בפרק של היום. אני מתכוון לדמות של מרים. דתיה, תמימה, צדיקה, צנועה, והיום התברר שיש לה גם הרבה מאד אומץ לב. היא נקטה עמדה נועזת נגד האנשים הקרובים ביותר ללבה (ובמיוחד הבחור שהיא אוהבת), והיתה מוכנה לקבל את ההפסד מבלי שהיא תראה בזה איזושהי דרגת נחיתות. זה מראה משהו על האופי שלה. היא לא רואה את הניצחון כדבר אלהי, או את ההפסד כדבר אפסי. בשביל להתריע כך על השכרון שבתאוות הניצחון, ולא להיסחף אחרי אנשים הקרובים לה, זה דורש גבורה נפשית גדולה מאד. בנוסף, מה שריגש אותי בדמות שלה זה לראות שיש לה אמונה עמוקה וחזקה, ושבלבה יש אהבת השם. כל המעשים הנועזים שלה לא נבעו אלא מאמונה ומאהבת השם. הדמות המיוחדת שלה הפכה לדעתי את הטלנובלה הזו לטלנובלה המוצלחת ביותר שהיתה. אומר את האמת, כל שאר הדמויות די משעממות אותי. וגם זה שכולם שם רואים את עולם הדוגמנות כתכלית החיים מאד לא מתחבר אלי. היה רגע שחשבתי שגם מרים בעצמה מתקלקלת, אך הפרק היום הוכיח ללא כל ספק שהיא לא כמו האחרים והיא לא נתנה לעולם הזה לעוור אותה כמו שהוא מעוור את האחרים, וידעה איפה לשים ריסון וגבולות. זו שוב לדעתי עדות חזקה לאמונה הגדולה שיש בה. זו הדמות הראשונה בכל הטלנובלות שאני יכול לומר שאני מעריץ אותה. שחקניות מעולם לא הערצתי, ולא יעלה בדעתי להעריץ. אבל את הדמות של מרים בסדרה אני מאד אוהב. זו הודעה ראשונה שלי בפורום, ואולי גם אחרונה. לכן אשמח לקבל תגובות.

גל גדות

New member
קראתי כול מילה../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

[כן,כן,השעה מוקדמת
] ואתה צודק! גם לדעתי היא לא התקלקלה! יש כאלה שיאמרו שהיא מעצבנת, כי היא לא מסוגלת לחשוב יותר "מתקדם" ולפגוע במוניק, אבל בפרק אתמול ב"מעגל" [
] זה היה מאוד בולט שהיא לא תהיה מוכנה לרמוס מישהו אחר כדי להצליח.

michalb19

New member
צודק בכל מילה ומילה!!!../images/Emo192.gif

זה באמת היה נראה שהיא הולכת להתקלקל אבל היא לא!

../images/Emo23.gif "בובות" ../images/Emo23.gif

יש לכם שאלה ? תהיתם לגבי משהו ? רוצים להגיד משהו על השחקן האהוב עליכם ? אז ... כל מה שקשור לסידרה , נא לשרשר לכאן

גל גדות

New member
יאי../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

יש לי כבר 5 קטלוגים של קסטרו! D: אני מתכוונת להגיע ל10,ויותר
נו, מעריצה מספר אחת של גל או לא?

michalb19

New member
למה את צריכה 10?!?!../images/Emo192.gif

זה לא משתנה בכל קטלוגXD! חח, לי מספיק אחד...

user1111

New member
זיהוי שיר מפרק 72

מישהו יודע מה שם השיר שהיה בקטע של עמית עם התמונות של נטלי?? תודה מראש:)

קופיקו13

New member
מה הקטע של הפרסומות הסמויות האלה??

כל פעם על המשקה האלוורה הזה כאילו היוצרים של המשקה קנו שם פרסומת??

גל גדות

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

בטלנובלות תמיד אוהבים להכניס תוכן שיווקי, זה לא חדש

הקטע שזה ממן לקרן את הטיפול שיינים.

כלומר, הם מכניסים בסדרה פרסומות סמויה ומשווקים מוצרים, ובתמורה החברות משלמות להם כסף.

tushtush10

New member
נופרי המדהימה !!!!!!!

תראו איזה הורסת הבחורה הזאת....כל מה שהיא עושה הוא סוף הדרך, אפילו סתם חיקוי!!!!!!! איך יכלו להרוג אותה???????????????????????? אם היא לא חוזרת אין טעם לעונה שנייה............... צריך להפגין !!!!!!!!!!!!!! אתם איתי????

גם ככה אין טעם לעונה שניה..

אבל מעניין כמה עונות שניות יצטרכו לעשות עד שיבינו שלא פשוט לא עובד..

למעלה