(ארוך ארוך)

מזל טוב מתן

לדעתי הסיפור שלך מהווה הוכחה לא קטנה שדווקא טיפולים שהיו נגד כל הסיכויים יכולים להיות הטיפולים היותר מוצלחים יהיו כאלו שיגידו שזה מצדיק את הגישה שאומרת שהכל בראש ושברגע שלא מצפים ולא מאמינים אז זה מצליח שיהיה לא השתכנעתי בגישה הזו מעולם בכל מקרה שימשיך טוב ושיהיה בריא והכי חשוב שיהיה מאושר ליאור

איז כייף לקרוא כזאת הודעה שמחה

שמחה בשבילך. אחרי מה שעברת מגיע לך הריון קל ומלא ! הרבה אושר !!!

רומי 007

New member
למתן ולאיש שאיתה

שמחה בשבילכם על ההצלחה הכבירה. כיף לשמוע את האושר מתגלגל לו מבין השורות. מאחלת לכם שההריון יהיה קל ונעים (בטוחה שתנצרו כל רגע). המון המון מזל טוב ובהצלחה. רומי 007.

נוג

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif

shirili1

New member
ישששששששששש../images/Emo24.gif

מזל טוב יקירתי, קדימה לצעד הבא תהני לך מההריון

venus13

New member
כמה מרגש ../images/Emo39.gif לחיי ביביבום בפורום

שיהיה לכם הריון קל ותקין ושוב, מזל טוב ונוס

אוריה4

New member
מזלללללל טוב!../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

איזו הודעה מרגשת, המון מזל טוב, הריון קל ומוצלח ותינוק/ת מקסימה בסיומו! אוריה

ראיתי אותך!!!

לפי איך שיצאת מהחדר של האולטראסואנד ידעתי שאת בהריון מאחלת לך את כל הטוב שבעולם תהני מההריון ועוד יותר תהני מהבייבי שלך בעוד 9 חודשים (חסר כמה שבועות) כלנית

matan10

New member
תודה תודה ../images/Emo39.gif לכולכם

קראתי את כל התגובות לפחות שלוש פעמים אם לא יותר וקשה לתאר מה זה נתן לי. מרגש אותי לדעת שאפשר לשאוב עידוד ואופטימיות מהסיפור שלי הייתי רוצה לאחל לכל אחת ממכן לחוד ולכולכןיחד שימים טובים יבואו ונוכל להגשים את החלום הפרטי שלנו. פרח לכן !!! מתן

התרגשתי עד דמעות ../images/Emo23.gif

מזל טוב מתן
אכן ה
הכי יפה לסיום העשור
מאחלת לך המון אושר ושמחה שיעבור בשלום, בקלות ובשלווה שהשבועות יטוסו
מהר מהר ושתחבקי בזרועותייך את פרי אהבתכם

למתן ולאיש שלה - ../images/Emo49.gif ../images/Emo140.gif

איזה כייף לשמוע על עוד הריון... ושככה ימשיכו הבשורות יום יום....
מתן, ההודעה שלך מאוד מרגשת בזכות תוכנה והכי בזכות זה שאת בהריון, איזה כייף לכתוב את המילה.... ובטח איזה כייף להרגיש... אני מחייכת יחד איתך... ומאחלת לך המון המון
הריון קל ונעים וטוב... ושולחת לך זר
לכבודך, לכבוד האיש והכי חשוב לכבוד ה-

לילךפ

New member
איך שאני אוהבת סיפורים כאלה../images/Emo99.gif

זה פשוט עושה לי טוב על הנשמה שיהיה לך הריון בריא ומוצלח שבסופו יהיה לך תינוק/ת מקסים ובריא לילך

saga

New member
איזה יופי../images/Emo6.gif

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב שיהיה הריון קל תקין ומושלם

למעלה