אהובי אני פונה אל ה שלכם.. תנו לי בבקשה לאמץ גם ת' אני מאוד אוהב אותו. תודה.
ד דנדש10 New member 18/1/08 #1 ../images/Emo23.gifאהובי../images/Emo23.gif אני פונה אל ה שלכם.. תנו לי בבקשה לאמץ גם ת' אני מאוד אוהב אותו. תודה.
../images/Emo23.gifאהובי../images/Emo23.gif אני פונה אל ה שלכם.. תנו לי בבקשה לאמץ גם ת' אני מאוד אוהב אותו. תודה.
מ מלודי6 New member 18/1/08 #3 דנדש אני רואה שאתה כבר מתחבר לט"ו בשבט הקרב ובא. אמץ אותו בהנאה וקבל חדש לאוסף.
ד דנדש10 New member 19/1/08 #6 החלטה ../images/Emo88.gif אחת בעד, אחת נמנעת, אין מתנגדים, הבקשה מאושרת ברוב קולות. וגמני מאושר.. אתם רואים, ככה אני אוהב להתחיל ת'שבוע.
החלטה ../images/Emo88.gif אחת בעד, אחת נמנעת, אין מתנגדים, הבקשה מאושרת ברוב קולות. וגמני מאושר.. אתם רואים, ככה אני אוהב להתחיל ת'שבוע.
O odery New member 19/1/08 #7 זה מחטף אני כבר צופה שברון לב בתום ימי הנטיעות.משו בסגנון ``לא נשכח לא נסלח``
ד דנדש10 New member 19/1/08 #8 ערעור ערעור ניתן להגיש בבימ"ש המחוזי, צריך להצטייד במסמך המקורי+3 העתקים (ככה מאושרת?), מומלץ לשכור עו"ד מהשורה הראשונה בתחום הקניין הרוחני. המלצת חינם, בררו עם שבלולה מה ארע לזאת שערערה על ה שלי. אגב, כפי שניתן לראות נטעתי זאת כבר בחתימתי
ערעור ערעור ניתן להגיש בבימ"ש המחוזי, צריך להצטייד במסמך המקורי+3 העתקים (ככה מאושרת?), מומלץ לשכור עו"ד מהשורה הראשונה בתחום הקניין הרוחני. המלצת חינם, בררו עם שבלולה מה ארע לזאת שערערה על ה שלי. אגב, כפי שניתן לראות נטעתי זאת כבר בחתימתי