אהב"ה

../images/Emo23.gifאהב"ה../images/Emo23.gif

אהב"ה- איך היה ב|סגדש|רכיבה האחרונה
הרעיון של הפינה הזאת הוא- הפינה תפתח פעם בשבוע (או פעמיים). כל רוכב יכתוב איך הלך לו ברכיבה האחרונה: מה עשה, אם היו בעיות, על מה עבד, איזה תרגילים ביצע. הפינה תלמד את הרוכבים תרגילים נוספים לפתרון בעיות, ואיך לעבוד על דברים בדרכים שלא הכירו. בנוסף יכתוב כל רוכב בעיות שהיו לו והוא לא יודע איך לפתור, וחברי הפורום יוכלו לעזור. *כל מי שמשתתף בפורום ר"צ (רוכבים צעירים) מכיר את הפינה הזו בשם -מעב"ר-. רק אני מצאתי רשי-תיבות (ככה כותבים?) שיותר אהבתי.

cowgirl Ms

New member
הממ~

היה ממש נחמד! D: רכבתי על הסוסה [סקיי] ולא תות לשם שינוי, אז במקום להיות על קפיץ, הייתי על הספה הכי רגועה בעולם
. בחיי שיכולה ליפול ליידה קטיושה והיא לא תרגיש.. ופעם ראשונה שאני נותנת למישהו אחר לצאת לטיול על תות.. חח נתתי לידיד שלי לרכב עליו והוא הסתדר איתו ממש טוב :)

popi199

New member
טוב אז

המון זמן לא היה לי שיעור אבל אני אכתוב על רכיבות חופשיות. היום רכבתי על החתיך שלי ואני חייבת לומר שהוא פשוט מושלם, ממש התרגלתי אליו וכבר קשה לי לרכב על הסוסי בי"ס הקטנים
עשינו הגמשות, המון קאנטרים והחלפות רגליים, מעברים מקאנטר להליכה ומהליכה לקאנטר ומקאנטר לעצירה, טרוט קירור במסגרת ארוכה וזהו...אתמול גם החלפתי לו מתג סוף סוף, המתג השני שלו חורק וזה משגע אותי! מישהו יודע איפה אפשר לקנות חזיה יפה מעור???

kenz

New member
אחרי שיעור כזה.. ברור שבא לי לחלוק!

בואו נגדיר את זה שמאז שהסוסון שלי הושבת (אוק' 2005) לא היה לי שיעור שהגיע לקרסוליים של מה שהיה בשיעור האחרון. והאמת היא שדי באשמתי. כי מאז שהוא מושבת אין לי ממש חשק להזיז את התחת ולהתאמץ לעבוד עם סוס אחר. חוץ מכרמל... הוא באמת סוס שיודע מה שהוא עושה, ולא צריך ללמד אותו, ואז אני יכולה לשבת ולהרגיש את עצמי, שזה הכי חשוב לי אחרי שנת השבתון שלי... אז עשינו לג יילדינג שעל ההתחלה יצא מושלם, ומעברים מהליכה לקאנטר ומקאנטר להליכה, וממש הצלחתי להושיב את הבטטון על התחת, ולהיות קל מקדימה, והרגשתי מינימום רוכבת גרנד פרי... וקצת לפתוח צעד וקצת לסגור, ובתור סוס שכל השבוע מתבטל לו במרעה, הוא עובד מהלב את השיעור הזה, וזה כיף. ואפילו אולי, אולי, אולי, נצא לב' מתישהוא... (אם הבעלים שלו יסכימו...) הלוואי ככה גם שיעור הבא...

איזה כיף...

לצאת משיעור בהרגשה מעולה, שהיה אחלה שיעור, גורם למצב-רוח מעולה!!! מקווה בשבילך לעוד שיעורים כאלה, ושהסוס שלך יחזור במהרבה לעבוד (וסליחה אם לא הבנתי נכון והוא כבר כן)

kenz

New member
לצערי הבנת נכון

והוא בינתיים לא חוזר לכושר מבצעי, ואפילו לא לכושר... הוא נהנה לעצמו במיני מרעה, יחד עם שני חברים.

שירלי317

New member
בקושי מסוגלת לנשום

שלא לדבר על לרכב. לא ראיתי את הילדה שלי כבר שבוע
שבוע הבא אני מקווה...

למעלה