אהבה

Terminaor

New member
../images/Emo23.gif אהבה ../images/Emo23.gif

כן / לא והפלגת דמיון :) יש לך חבר/ה ? איך הכרתם? איפה נפגשתם? האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? כמה זמן אתם חברים ? מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? זהו אני חושב :)

coullette

New member
סורי לא שמתי לב

שמות חיבה-הוא קורא לי קשקבל לי אין עדיין שם חיבה בשבילו (בחיפושים..)

coullette

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יש לך חבר/ה ? כן
איך הכרתם? באינטרנט
איפה נפגשתם? בראשון האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? הממ... באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? על איזה חוף בודד (לא של ראשון!)
כמה זמן אתם חברים ? עוד מעט 3 חודשים מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? הממ..נסענו לאילת..עשינו כל מיני דברים במקומות ציבוריים.. איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? וואי..קשה להגדיר יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? בוב ספוג מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? הממ..בחיצוניות-הפנים,השפתיים,הריסים.בפנימיות-שהוא כזה מותק מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? אין

Danielle b3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יש לך חבר
כן
איך הכרתם
בבית ספר
איפה נפגשתם
.. בבית ספר
האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון
כן
באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו עכשיו
בבריכה
כמה זמן אתם חברים
חודש ו-10 ימים
מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד
האמת לא הרבה..
איך היית מגדירה את האהבה שלךםאליו
חזקה, עצומה
יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם
לא
מה הדבר שאת הכי אוהבת בו
הכול
מה הדבר שאת הכי שונאת בו
כלום

../images/Emo9.gif

יש לך חבר/ה ? לא איך הכרתם? --- איפה נפגשתם? --- האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? --- באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו?--- כמה זמן אתם חברים ? --- מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ?--- איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ?--- יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם?--- מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה?--- מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? ---

D o o S h a

New member
בדיוק...

השאלון מיועד רק לאנשים שיש להם חבר\ חברה... אחרת.. רק על השאלה הראשונה אפשר לענות

victoria777

New member
עונה

יש לך חבר/ה ?לא איך הכרתם?לא הכרנו איפה נפגשתם?לא נפגשנו האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ?לא באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו?בשום מקום כמה זמן אתם חברים ? 0(שנים,חודשים,ימים,שעות,שניות...) מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ?כלום איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ?משהו לא קיים יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם?לא מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה?אין מה לאהוב מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? אין מה לשנוא

שילי

יש לך חבר/ה ? כן :ם איך הכרתם? באינטרנט איפה נפגשתם? תחנה מרכזית ת"א חחח האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? אהבתי אותה עוד לפני זה אבל שראיתי אותה ידעתי שזה זה באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? במקום קטן שמסביבו ים מקום ללא אנשים מקום ללא מלחמות , מקום שרק אהבה שוררת, אהבה שלי ושלה. כמה זמן אתם חברים ? אני חושב שזה כבר חודש :O? מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? לעבור בין 6 חדרי שירותים בתחנה מרכזית .. כמה רומנטי... איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? צורה לא נחמדה לומר את זה אבל הייתי מגדיר את זה כמו אחרי המוות , ללא סוף יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? Nothing Gonna change my love for you של Glenn Medeiros מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? המתיקות הביישנות וכל דבר שיכול להיות מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? אין שמות חיבה שאני נותן לה? פופי לונה

babytears

New member
תגובה

יש לך חבר/ה ? כן איך הכרתם? לא ממש זוכרת די מבכרה איפה נפגשתם? בתיזמורת האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? לא ממש באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? בבית שלי ? כמה זמן אתם חברים ? 3 חודש מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? לשבת בבית ? לשתות קפה בארומה? לשיון? איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? כיף מישהו שיודע מתי להתקשר יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? משהו קלאסי עזבו מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? את זה שיש לו שני שמות ואחד מוד צרפת כזה מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? את המבטא הצרפתי

מתוקה777

New member
עונה....

יש לך חבר/ה ?לא איך הכרתם??? איפה נפגשתם??? האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ??? באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו??? כמה זמן אתם חברים ? ?? מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה?

לכבוד לאו../images/Emo99.gif

יש לך חבר/ה ? כה
איך הכרתם? בפורום בתפוז
איפה נפגשתם? פעם ראשונה? בהוד השרון במפקש קומונה האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? משו כזה
באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? בכל מקום שהיא נמצאת בו כמה זמן אתם חברים ? חצי שנה ויומיים מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? להיות ביחד חצי שנה ויומיים. איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? כאהבה הכי גדולה שקיימת עלי האדמות. יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? טחחחחח עדיף לא לשאול
מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים. הקול, המראה, החיוך- הכלללל מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? טפו! איך אפשר לומר את המילה שנאה לגבי מישהו שאתה אוהב?! שונאת שום דבר!!! פחות אוהבת שהיא לא מדברת
אבל גם זה משו שאני אוהבת בה
שמות חיבה? כל הזמן יוצאים לי חדשים. אבל בעיקר לאב, בייב, בובה, אישתי, אהובתי, נוט, נט, נטי, נטוש...

babyR1

New member
ONE LOVE

יש לך חבר/ה ? כן איך הכרתם? במקרה איפה נפגשתם? בשנקין חחח האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? אמממ נדמה לי שכן :) באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? באילת כמה זמן אתם חברים ? חודש מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? מיוחד...אממ לא'דעת יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? השיר של שירי מיימון חחח "השקט שנשאר" מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? הוא בלונדיני :) מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? קצת קנאי חחח :)

נממ

יש לך חבר/ה ? כן..חבר =) איך הכרתם? אממ..מהבצפר איפה נפגשתם? בכיתה א'.. האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון? לא..האמת? בהתחלה זה הייתה שנאה.. אני מכירה אותו מכיתה א' ותמיד הוא היה ילד נודניק..והוא תמיד הציק לי{מאהבה..הוא אהב אותי מסתבר כבר מכיתה ג'<עכשיו אנחנו עולים לז'>} ואז שנאתי אותו והוא "שנא" אותי..והשנה התאהבתי בו..ונהיינו חברים. באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? אמ...בים כמה זמן אתם חברים ? 7 חודשים ו3 ימים מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד? אמממ..ישבנו ביחד בפארק והתחבקנו..חחחע איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? כמו שמיים-גדולה וחסרת גבולות יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? לא..אבל אנחנו תמיד שמים באמפי3 שלו ת'שיר "ממעמקים" של עידן רייכל..מוחע מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? שהוא מתחשב ומגן עלי ועוזר לי.. מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? שהוא ילד נודניק ומציק לכולם{לי לא..מוחע}

galush forever

New member
איזה יופי שבן כותב שאלון על אהבה

יש לך חבר/ה ? כן
איך הכרתם? בנע"ל
... כשהייתי יותר פעילה איפה נפגשתם? בנע"ל... האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? די כן... סיפרתי לחברה שלי שאני אוהבת אותו והוא סיפר לה
זה היה ממש מקרי והיא סיפרה לנו ואז הוא הציע לי חברות
באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? בים, בבריכה, אבל עוד מעט הוא בא אליי לישון כאן. כמה זמן אתם חברים ? עוד 22 יום שנה! מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? טסנו לחו"ל יחד! למלמו.. כי המשפחות שלנו חברות טובות דווקא
איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? משהו מטורף שלא נראה לי שאני אוכל להפסיק
יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? לא... מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? את העיינים השקסיות שלו, את איך שהוא מדבר ואת הביישנות במידה שלו! מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? אני לא שונאת בו כלום.

MissNusha

New member
אני מקורית=/

יש לך חבר/ה ? לא איך הכרתם?^^^ איפה נפגשתם?^^^ האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ?^^^ באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו?^^^ כמה זמן אתם חברים ? ^^^ מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ?^^^ איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ?^^^ יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם?^^^ מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה?^^^ מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? ^^^

עונה

יש לך חבר/ה ? לא, אבל אני יכתוב פה על זה שהייתי רוצה אותו. איך הכרתם? דרך חברה משותפת איפה נפגשתם? במדורה בל"ג בעומר שנה שעברה האם זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ? כההההה באיזה מקום הכי היית רוצה להיות איתו/ה עכשיו? לא אכפת לי איפה העיקר איתו לבדד כמה זמן אתם חברים ? לא חברים, אבל אוהבת אותו יותר משנה מה הדבר הכי מיוחד שיצא לכם לעשות ביחד ? אממ.. לעשן נרגילה? לשתות וודקה? שום דבר מיוחד... איך הייתם מגדירים את האהבה שלכם אליו/ה ? בליייי גבולוותתת יש לכם שיר שמייחד את אהבתכם? לא ניראה לי מה הדבר שאת/ה הכי אוהבים בו/ה? את המבט שלווו ושהוא כזה ג'נטלמןןן מה הדבר שאת/ה הכי שונאים בו/ה? שהוא בזמן האחרון טיפה חש מעצמו

למעלה