אהבה - ואהההה ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif
"באין-סופיות החיים שבה אני מצוי, הכל מושלם, שלם ומוגמר. אני חי בהרמוניה ובאיזון עם כל האנשים בחיי. עמוק במרכז יישותי, קיים מעיין אין-סופי של אהבה. אני מתיר כעת לאהבה זו לזרום אל פני השטח. היא ממלאת את לבי, את גופי, את מוחי, את מודעתי, את עצם יישותי, מקרינה ממני לכל כיוון, וחוזרת אלי כשהיא כפולה ומכופלת. ככל שאני משתמש ביותר אהבה, ומעניק יותר אהבה, כך יש לי יותר אהבה להעניק. המאגר הוא אין-סופי. השימוש באהבה גורם לי הרגשה טובה, ומהווה ביטוי של שמחתי הפנימית. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מעניק לגופי טיפול אוהב. אני מזין אותו באהבה, במאכלים ובמשקאות מזינים, אני מטפח אותו ומלביש אותו באהבה, וגופי מגיב אלי באהבה, בבריאות ובכוחות נמרצים. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מספק לעצמי בית נוח, אשר ממלא את צרכיי, ואשר השהות בו גורמת לי עונג. אני ממלא את החדרים בתנודות של אהבה, כך שכל הנכנסים, ובהם גם אני, יחושו אהבה זו ויוזנו על ידה. אני אוהב את עצמי; לכן אני עובד במשרה שממנה אני נהנה באמת ובתמים, המנצלת את כישרונותיי היצירתיים ואת יכולתיי. אני עובד עם אנשים האהובים עלי ואוהבים אותי, ומרוויח הכנסה נאה. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מתנהג וחושב בדרך אוהבת, כלפי כל האנשים אשר אני מכיר, ומאחר ואני יודע, כי כל אשר אני מקרין חוזר אלי באופן כפול ומכופל. אני מושך רק אנשים אוהבים לעולמי, מאחר והם משקפים את מה שהנני. אני אוהב את עצמי; לכן, אני סולח ומשחרר לחלוטין, את העבר ואת כל חוויות העבר, ואני חופשי. אני אוהב את עצמי; לכן, אני חי באופן מוחלט בהווה, חווה כל רגע כחיובי ויודע כי עתידי בהיר, מלא גיל ובטוח, מאחר שהנני ילדו האהוב של היקום, והיקום מטפל בי באהבה, כעת ולנצח. הכל כשורה בעולמי." (עמוד 143-144) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"