אהבה (6)

nimmr

New member
אפילו שזה לא קשור... ../images/Emo48.gif

ראיתי כאן שאוהבים את החבר´ה מלחיי... ואני פשוט נורא נורא שמחה! דורון סופסופ אמר לרונה שהוא אוהב אותה! אני כל כך כל כך כל כך שמחחחחה מי משתתף בשמחתי, מי?? דורוני המקסים שאפילו שאני רוצה אותו לעצמי אני מחוייבת למציאות... ובמציאות (כמובן) הוא צריך להיות עם רונננננההה המתוקה אז מי, מי שמח איתי?

שיר לאהבה ../images/Emo23.gif

שיר לאהבה/גאיה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה וכשהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אימרו הכל אפשר זה לא מאוחר והשחר כבר עלה זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה לה לה לה לה... --------------- איזה בוקר נהדר,שמש זורחת והמון אור.. שיהיה לכולם שבת קסומה ומופלאה. צאקרת הלב

deep ocean

New member
איזה שיר יפיפה!!!

זה אחד מהשירים היותר אהובים עלי!! אכן יש היום יום מדהיםםם אני מלאה באושר ובאהבה לעצמי ולסובבים אותי אהההההההההה אני אזרוק כרגע מילים שקופציות לי בראש: איזה אושר שמש נעים לי ואההההההההה כיף כיף כיף אדיר חלומי נפלא No Doubt Hey Baby תותים בשמנת יאמי טעים שמש נעימה ומחממת ים גלים אושר צ´י קונג קונג פו הרמוניה אהבה חיבוק אוהב ממממממ ובלי שום קשר, "היום כדאי לי להכיר אנשים חדשים" (טוב, זה מסר מעוגיית המזל שקיבלתי כרגע בתפוז....) אני כל כך מאושרת ומרגישה נפלא איזה עולם מדהים יש לנו אנו חיים בתוך אהבה

wu-wei

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

נו, חמוד, אתה רואה, עכשיו אתה מנהל הפורום... שיהיה לך יום נהדר ושבוע מפרה. אוהבת טל

rubber duck

New member
חוצפה ../images/Emo13.gif לקחו לי את התפקיד ../images/Emo13.gif

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםם שיר חמודדדדדדדדדדדדדדדדדד
שרון

deep ocean

New member
חהחהחחה...התרגלת, הא?

הי, באותו ההקשר - מילאת כבר את הסקר בפורום? אוהבת!

deep ocean

New member
הי nimmr

גם אני מאד שמחה!!! היה לי מאד כיף לראות את שניהם ביחד אוהבים כל כך! שיהיה לך יום נפלא!

nimmr

New member
ידעתי שבסוף מישהו ישמח בשמחתי...../images/Emo142.gif

יום נפלא גם לך דארלינג.. :)))))

deep ocean

New member
משיכת אהבה

האהבה מגיעה כאשר איננו מצפים לה כלל, כאשר איננו מחפשים אותה. ניסיון לצוד את האהבה לעולם אינו מניב את הבן זוג הנכון, כי אם יוצר כמיהה ואומללות בלבד. האהבה לעולם אינה מחוץ לעצמנו; האהבה היא בתוכנו. אל תתבעו כי האהבה תגיע מיד. ייתכן שאינכם מוכנים עבורה כרגע. אל תתפשרו ותהיו מוכנים לקבל כל אחד רק כדי שיהיה לכם מישהו. קבעו את קנה המידה שלכם. איזו מין אהבה אתם רוצים למשוך? רשמו את התכונות אשר אתם רוצים באמת במערכת יחסים. פתחו תכונות אלו בעצמכם, וכך תמשכו אדם העונה על דרישותיכם. אתם יכולים לבחון מה עשוי להרחיק מכם את האהבה. האם ייתכן כי הסיבה היא ביקורתיות? תחושות של העדר ערך עצמי? קני מידה בלתי סבירים? דימויים של שחקן קולנוע? פחד מאינטימיות? אמונה כי אינכם ניתנים לאהבה? היו מוכנים לאהבה כאשר היא מגיעה. הכינו את השטח והיו מוכנים לטפח את האהבה. היו אוהבים, ותהיו ניתנים לאהבה. היו פתוחים ומוכנים לקלוט את האהבה. (עמוד 141-142) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

~דויד~

New member
לואיז, לואיז, לואיז !!!!!!!

מלאכית מדהימה !!! מידע מקסים ויפייפה, תודה, מיכל !

deep ocean

New member
אהבה - ואהההה ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif

"באין-סופיות החיים שבה אני מצוי, הכל מושלם, שלם ומוגמר. אני חי בהרמוניה ובאיזון עם כל האנשים בחיי. עמוק במרכז יישותי, קיים מעיין אין-סופי של אהבה. אני מתיר כעת לאהבה זו לזרום אל פני השטח. היא ממלאת את לבי, את גופי, את מוחי, את מודעתי, את עצם יישותי, מקרינה ממני לכל כיוון, וחוזרת אלי כשהיא כפולה ומכופלת. ככל שאני משתמש ביותר אהבה, ומעניק יותר אהבה, כך יש לי יותר אהבה להעניק. המאגר הוא אין-סופי. השימוש באהבה גורם לי הרגשה טובה, ומהווה ביטוי של שמחתי הפנימית. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מעניק לגופי טיפול אוהב. אני מזין אותו באהבה, במאכלים ובמשקאות מזינים, אני מטפח אותו ומלביש אותו באהבה, וגופי מגיב אלי באהבה, בבריאות ובכוחות נמרצים. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מספק לעצמי בית נוח, אשר ממלא את צרכיי, ואשר השהות בו גורמת לי עונג. אני ממלא את החדרים בתנודות של אהבה, כך שכל הנכנסים, ובהם גם אני, יחושו אהבה זו ויוזנו על ידה. אני אוהב את עצמי; לכן אני עובד במשרה שממנה אני נהנה באמת ובתמים, המנצלת את כישרונותיי היצירתיים ואת יכולתיי. אני עובד עם אנשים האהובים עלי ואוהבים אותי, ומרוויח הכנסה נאה. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מתנהג וחושב בדרך אוהבת, כלפי כל האנשים אשר אני מכיר, ומאחר ואני יודע, כי כל אשר אני מקרין חוזר אלי באופן כפול ומכופל. אני מושך רק אנשים אוהבים לעולמי, מאחר והם משקפים את מה שהנני. אני אוהב את עצמי; לכן, אני סולח ומשחרר לחלוטין, את העבר ואת כל חוויות העבר, ואני חופשי. אני אוהב את עצמי; לכן, אני חי באופן מוחלט בהווה, חווה כל רגע כחיובי ויודע כי עתידי בהיר, מלא גיל ובטוח, מאחר שהנני ילדו האהוב של היקום, והיקום מטפל בי באהבה, כעת ולנצח. הכל כשורה בעולמי." (עמוד 143-144) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

rubber duck

New member
אהבה ../images/Emo23.gif

כח עצמה אש שמש אויר נשימה חום קור שניים קבלה הבנה התחשבות צפיה תקווה טוב שרון

rubber duck

New member
שיר על התאהבות ../images/Emo24.gif

Shhhh, Shhhh It´s, oh, so quiet It´s, oh, so still You´re all alone And so peaceful until... You fall in love Zing boom The sky up above Zing boom Is caving in Wow bam You´ve never been so nuts about a guy You wanna laugh you wanna cry You cross your heart and hope to die ´Til it´s over and then Shhh, Shhh It´s nice and quiet Shhh, Shhh But soon again Shhh, Shhh Starts another big riot You blow a fuse, zing boom The devil cuts loose, zing boom So what´s the use, wow bam Of falling in love It´s, oh, so quiet It´s, oh, so still You´re all alone And so peaceful until... You ring the bell, bim bam You shout and you yell, hi ho ho You broke the spell Gee, this is swell you almost have a fit This guy is "gorge" and I got hit There´s no mistake this is it ´Til it´s over and then It´s nice and quiet Shhh, Shhh But soon again Shhh, Shhh Starts another big riot You blow a fuse Zing boom The devil cuts loose Zing boom What´s the use Wow bam Of falling in love The sky caves in The devil cuts loose You blow blow blow blow blow your fuse When you´ve fallen in love Ssshhhhhh... שלכם באהבה
שרון

למעלה