אהבה (4)

deep ocean

New member
אתמול הייתי עם בן אדם

שאני מאד מאד מאד אוהבת. והיום עבר עלי יום מדהים ומיוחד. וזאת רק ההתחלה.

אהבה, Force וכל השאר

עמנואל, בהמשך לדיוננו: "חוש את ה-X והשתמש בכוחו" "הכל עשוי מ-X: השמיים, הכוכבים, בעלי-החיים ואפילו אני" "היה אחד עם ה-X" X = אהבה X = ה-Force X = כוונה X = אנרגיה X = השדה הגדול X = היקום

time to fly

New member
סיפרתי כתבתי לכם שזימנתי לעצמי

יום מדהים ועוד משהו בפנים? אז זימנתי לעצמי התאהבות. ולא יודע, היה קטע עם מישהי אבל השתפנתי בסוף אבל זה בסדר, הכל עדיין פתוח. יש לה ת´טלפון שלי ואנחנו מבלים באותו בית קפה מושלם בת"א אם מישהו מכיר - "משוגעת" ספאמינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג לא יודע אני יושב בבית קפה מנסה להבין לאן עלי ללכת עכשיו אין לי תכניות לוח המשחק שלי נקי לחלוטין סיפרתי לכם שאנשים באו אלי עכשיו, בהווה הזה, כדי שאעזור להם כעת אני מרגיש שהתנקתי מאנשים, יחסית, כדי שיכנס משהו גדול, או במקביל או במקום, שיהיה לי מרווח למודעות לדברים חדשים, שאוכל לשים לב אליהם לא יודע... מאוד חלש למחרת היום שהיה לי, המדהים ההוא, הייתי כלכך חלש לא הייתי עייף כך המון זמן (או מודע לעייפות ולנסיבות שלה המון זמן) לחזור לשם או לא . . . ואם תלכו לשם יום אחד, בתחילת אבן גבירול בת"א, תראו זוגיות מדהימה כלבה לבנה וצחורה כשלג, ששמה הוא שלג, ובן זוגה, בחור מקסים ויפה תדעו זאת כשתראו אותם, כמה יפים הם, וכמה יפה היא והוא (קל יותר לאהוב חיות, יש לנו כלכך הרבה פחות הגנות ומחסומים ופילטרים איתם, עד כמעט כלום. אפס פילטרים. ומאמין אני שחיות באות אלינו כי הן צריכות להיות איתנו, כי בחרנו בהן והן בנו, נשמות שחיפשו אותנו ורוצות ךלהיות עימנו ואנו עימן, ובגלל זה גם קל כלכך לאהוב חיות)
אור חום ואהבה וסימפטייה עצמית שלומי

לעשות באהבה או לאהוב את העשיה?

IC4 שאל כאן את השאלה הבאה: "צריך לעשות דברים שאני אוהב או לאהוב דברים שאני עושה? או באמצע - שניהם ?" IC4, מה ההבדל בין השניים? יש בכלל הבדל?

IC4

New member
כן אייסי(פור) שאל את ה...

ואף אחד לא התיחס אליה במקור גם ככה
בכל אופן יש הבדל ואין הבדל רב טשטוש שכזה לעשות מה שאתה אוהב = אתה כבר יודע מה אתה אוהב, ואתה תעשה דברים שמוגדרים לך בתור משהו שאתה אוהב. לאהוב מה שאתה עושה = להיפתח לדברים חדשים ו"בכוח" לאהוב אותם. נגיד דוגמאות לעשות משהו שאתה אוהב = להזמין מקרויאל שאתה יודע שאתה אוהב, לעומת גריל צ´יקן שלך תדע אם שווה את הכסף לאהוב מה שאתה עושה = להשיג עבודה במקדונלדס ולקוות שתאהב את העבודה זה לא הכי ממצה את הענין פשוט תראו מה השעה עכשיו אין לי כוח לחשוב על דוגגמאות יותר מעשיות.

להראות רגשות?

איב פרידמן כתבה ממש כאן את ההודעה הבאה: << בזמן האחרון... לא כתבתי בפורום כלום אבל ממש נהנתי לקרוא אתכם... ועכשיו שוב חזרתי.. יש פה אולי מישהו שקשה לו להראות רגשות? קרה למישהו פעם שלמשל קנו לו מתנה והוא מאוד התלהב אבל לא הרגיש בנוח להראות איך הוא מרגיש, לא משנה שהאדם שקנה לו את המתנה הוא מישהו מאוד קרוב אליו, עדיין מאוד קשה להראות איך אתה מרגיש וזה מתפרש אצל אחרים קקרירות.. (אבל זה לא..) (שיפוט שיפוט- אני אדם חסר רגשות וסנוב, זה מה שאחרים חושבים...(נראה לי) מישהו מזדהה? או היה במצב דומה מהצד השני... אשמח לתגובות... אוהבת איב!!!! >> ובכן, איב, תשובתי היא שלפעמים (או תמיד) קשה לי להראות רגשות.
כי אני פוחד ממה שיחשבו עלי ומתוצאות הדבר.

m_katzmann

New member
שחרור רגשות../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo67.gif../images/Emo13.gif

היי איב, שחרור רגשות זו אחת הבעיות שלנו, אבל אפשר לנסות לשחרר אותן. אז מי שיש לו כלי מוזיקלי בבית יכול להתחיל לנגן מוזיקה מסויימת. משהו שהוא מכיר או סתם משהו קצר שהוא כרגע ממציא. ואז לנסות לנגן את אותה המוזיקה תוך הבעת רגשות שונות כמו כעס, עצב,שמחה, גאווה וכו - חשוב לסיים תמיד ברגש אןפטימי. מי שאוהב לצייר יכול לצייר רגשות שונים ושוב להקפיד לצייר בסוף הרגשה אופטימית. ניתן גם ללכת על השמונה האינסופי בבית ולאמר משפט חיובי תוך הבעת רגשות אלה. איב, אל תוותרי. גם אם בהתחלה ההתקדמות היא לא משהו כמה שתתרגלי יותר תראי שאת הולכת ומשתפרת ואז תצליחי גם לפרוק רגשות בצורה לא מתוכננת. בהצלחה,
מאיה

ש1234

New member
איזה כייף לאהוב !!!

אני אוהבת לאהוב. אני אוהבת את החיים. אני אוהבת העובדה שהיום זה היום השלישי שלי בלי השופט, אני ככה האהבה בתוכי מרשה לעצמה יותר, יש לה יותר מקום אני אוהבת לטייל אני אוהבת מאוד להיות עם חבר שלי, אני נהנת לדבר איתו, לראות אותו ישן, לחיות איתו אני מתה על עוגות שוקולד מלאות שוקולד ורק שוקולד אני אוהבת את הסדרה "בטי המכוערת" שנגמרה אתמול בלילה אני אוהבת אנשים טובים אני אוהבת את השמש אני אוהבת את הטבע האהבה היא עוצמה מדהימה. לי אישית (אני לא מניחה הנחות לכן אני מדברת רק על עצמי) מפחיד לפעמים להפתח אל כל העוצמה שבה. למה? בעיקר מוסכמות החברה, מה ש WU WEI כתבה שתכנתו אותנו לא להנות מהכייף, ממה שיש לנו, לא להתענג על הדברים שאנחנו אוהבים, לחוש אשמה על כך (אני מקווה שאני לא מסלפת מילים אבל זה מה שלקחתי מההודעה שלה). אבל אני לומדת. אני לומדת לתת חופש לאהבה האדירה שבתוכי. אני לומדת לחשוב פחות וואהו מה יחשבו עליי אם…. כייף לי לאהוב אני נהנת כ"כ להיות בפורום. אני אוהבת את הדינמיקה המדהימה שנוצרה כאן

אני אוהב

לקום ביום שבת בבוקר לפתוח את העיניים להתמתח לפתוח את התריסים ולתת לשמש לחמם אותי להתכרבל במיטה עם השמיכה ואם אני לא לבד בדיוק אז להתכרבל במיטה עם הבחורה שאיתי לקום מהמיטה לצאת לכיוון המבטח ולפתוח את כל התריסים לשים דיסק שאני אוהב לשבת בסלון ולבהות בנוף שאני רואה מולי

oren_b35

New member
אני....

החברה שלי לשעבר נפרדנו השבוע...אני חושב שזה היה צעד טוב..הפרידה שלנו היתה דבר מדהים, החלטנו ביחד להיפרד(אם מישהו כאן ראה את "יש לך הודעה" אז זה היה בדיוק כמו בקטע שמג רייאן והשני נפרדו...) אחרי שנפרדנו ישבנו איזה שעתיים ודיברנו...זה היה מדהים, דאני לא חושב שאי פעם דיברתי איתה ככה, נורא נהנתי...זו הפרידה הכי כיפית שהיתה לי בחיים...אנחנו עדיין בקשר נורא טוב..פרידות לא תמיד צריכות להיות מגעילות...אני שמח שהיתה לי אחת שלא..:))

פרידה היא דבר טוב ונפלא

אני מסכים איתך. אם פרידה היא מגעילה, זה מעיד על בעיה, על כך שהפרידה נוצרה כתוצאה מ"איכס" שהצטבר בקשר. בעצם, אני לא בטוח במה שאני אומר, אבל כך נראה לי בשניה זו.
אוי, אתה יודע מה זה מזכיר לי?!?! יש לי חברה טובה מאוד, שלפני שנה-שנתיים פתאום הרבצנו שיחה במהלכה החלטתי להשיל את כל המסיכות ולהגיד לה הכל בלי לדפוק חשבון, הן מבחינת המלים והן מבחינת הדרך של אמירתן. זה יצא שיחה מדהימה שגרמה לשחרור של המון רגשות וכעסים ואחריה הרגשתי כל כך טוב - והקשר בינינו פשוט שודרג. מדהים, וכל כך כל כך יפה.

deep ocean

New member
אני אוהבת את המקום בו אני גרה

אני הולכת לים עוד 5 דקות עם חבר טוב שלי. איזה אושר!!!

למעלה