סיפרתי כתבתי לכם שזימנתי לעצמי
יום מדהים ועוד משהו בפנים? אז זימנתי לעצמי התאהבות. ולא יודע, היה קטע עם מישהי אבל השתפנתי בסוף אבל זה בסדר, הכל עדיין פתוח. יש לה ת´טלפון שלי ואנחנו מבלים באותו בית קפה מושלם בת"א אם מישהו מכיר - "משוגעת" ספאמינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג לא יודע אני יושב בבית קפה מנסה להבין לאן עלי ללכת עכשיו אין לי תכניות לוח המשחק שלי נקי לחלוטין סיפרתי לכם שאנשים באו אלי עכשיו, בהווה הזה, כדי שאעזור להם כעת אני מרגיש שהתנקתי מאנשים, יחסית, כדי שיכנס משהו גדול, או במקביל או במקום, שיהיה לי מרווח למודעות לדברים חדשים, שאוכל לשים לב אליהם לא יודע... מאוד חלש למחרת היום שהיה לי, המדהים ההוא, הייתי כלכך חלש לא הייתי עייף כך המון זמן (או מודע לעייפות ולנסיבות שלה המון זמן) לחזור לשם או לא . . . ואם תלכו לשם יום אחד, בתחילת אבן גבירול בת"א, תראו זוגיות מדהימה כלבה לבנה וצחורה כשלג, ששמה הוא שלג, ובן זוגה, בחור מקסים ויפה תדעו זאת כשתראו אותם, כמה יפים הם, וכמה יפה היא והוא (קל יותר לאהוב חיות, יש לנו כלכך הרבה פחות הגנות ומחסומים ופילטרים איתם, עד כמעט כלום. אפס פילטרים. ומאמין אני שחיות באות אלינו כי הן צריכות להיות איתנו, כי בחרנו בהן והן בנו, נשמות שחיפשו אותנו ורוצות ךלהיות עימנו ואנו עימן, ובגלל זה גם קל כלכך לאהוב חיות)
אור חום ואהבה וסימפטייה עצמית שלומי