אהבה היא החומר שממנו עשוי הכל. זה חוטים של מודעות ששוזרים את היקום כולו. שמות אחרים לאהבה: ה-Force האנרגיה השדה הגדול הים האפל של המודעות הנשר והאצלותיו הכּוונה
אני אוהב את ויני אני Force את ויני אני האנרגיה את ויני אני השדה הגדול את ויני אני הים האפל של המודעות את ויני אני הנשר והאצלותיו את ויני אני הכּוונה את ויני האם המשפטים זהים? בעיני בהחלט לא, ...
אני, מיכל, מכורה לסידרה לחיי האהבה. מאז יום שבת האחרון, התחלתי לראות כל יום את הפרק (בשעה 20:00) שמשודר. חהחהחחהחה ואני מזדהה עם הדמות של רונה מה זה אומר??
אני מיכל אוהבת את עצמי אני בדרך לקבל עצמית מלאה אני אוהבת ים אנ אוהבת שמש אני אוהבת מוזיקה אני אוהבת סרטים אני אוהבת לעשות טאי צ´י, צ´י קונג, וקונג פו!! (שימו לב, יש מילה זהה בין כל צמד של מילים...חהחחהחה...מילה מחברת. מבינים?) אני אוהבת לקרוא אני אוהבת ללמוד ולשמוע דברים מעניינים בהרצאות אני אוהבת סקס (גם לבד, וגם ביחד) אני אוהבת לרקוד אני אוהבת כמה סדרות בטלוויזיה אני אוהבת את השמיים אני אוהבת לשחות אני אוהבת לגלוש באינטרנט אני אוהבת לקרוא בפורום הזה אני אוהבת את האנשים שכותבים כאן אני אוהבת את החברים שלי אני אוהבת ... עוד הרבה דברים..אבל כרגע אני הולכת להמשיך ללמוד