אהבה (2)

deep ocean

New member
התכוונתי COLLEEN

עוד תמונה היא מדהימה בעיני. מיכל הייתה זונחת את העדפותיה המיניות (גברים כמובן) לטובת COLLEEN!!! (טוב, זונחת רק לכמה שעות...)

deep ocean

New member
מיכל רואה ב-COLLEEN את עצמה

ביחוד בתמונה זו (זה אחד מהמבטים שלי!!!) כנראה בגלל זה מיכל כל כך אוהבת את COLLEEN משמע, מיכל אוהבת את עצמה?!!? ממממממממממממ

deep ocean

New member
מיכל עושה קאמבק

וחוזרת להעדפותיה המיניות......עבור......טאם טאם טאם טאם...תופים... WES BENTLEY (ראו ערך אמריקן ביוטי. השכן שמצלם את השכנה)

טוב, אהבה

מישהו אולי מכיר קצת את הספרים של ליאו בוסקאליה? היו לי 3, אבל אין לי כרגע אף לא אחד (חלק נתתי, חלק שמתי ברחוב). מי מוכן לצטט לנו קצת מהספרים שלו? מהספרים המדהימים שלו?

אורלי_ל

New member
יש לי את הספר שלו לחיות ולאהוב

שקיבלתי פעם ואני לא משתגעת עליו. אם תרצה, הוא שלך.

תודה, אבל גם לי היה כאמור -

והעברתי אותו הלאה, למרות שהוא ספר נהדר בעיני. אבל אשמח אם תתקעי לנו איזה ציטוט ממנו, אפילו רק משפט או שניים.

סתר

New member
נתתי את שלושתם במתנה../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

בשם האהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo141.gif

יש עכשיו בערוץ 3 מרתון פרקי הסדרה המדהימה "בשם האהבה". מיהרתי להקליד את מילות שיר הנושא המצמרר. התלבטתי אם להציב זאת בארבע ההסכמות, אבל בסוף החלטתי להציב זאת כאן: שני עולמות נפרדים, הפוכים, מנוגדים ואין ביניהם שום דמיון שני חלומות אבודים ואנחנו, לכודים סיכוי של אחד למליון אז בואי ונשתה לחיי האהבה הסוערת, והאכזרית בואי ונשתה לחיי האהבה האחת, הבלתי אפשרית שמך מלטף את שפתיי ואלייך, מבטיי יש בי סופת מחשבות אתה מעלי מתחתי, בתוכי, בנשימותי אבל המלים מתעכבות אז בואי ונשתה לחיי האהבה הסוערת, והאכזרית בואי ונשתה לחיי האהבה האחת, הבלתי אפשרית כמה שהיא מכשפת כמה שהיא מטרפת ותמיד על סף תהום עמוקה אבל כמה שהיא מתוקה. ממש מצמרר, לא? "שני עולמות נפרדים, הפוכים, מנוגדים ואין ביניהם שום דמיון שני חלומות אבודים ואנחנו, לכודים סיכוי של אחד למליון" וואו!!!

deep ocean

New member
הממממממ...אהבה

קראתי את ההודעה שלך, ואמרתי טוב נפתח ערוץ 3. בדיוק הגעתי כאשר התחיל השיר

יש לך טעות בן!!

קוראים לזה לחיי האהבה ולא בשם האהבה. אני רואה את התוכנית הזו כל יום אחרי ביה"ס, היא מעניינת יש בה הרבה רכיליות, הרבה רומנים, הרבה אהבות, הרבה בעיות, הרבה שקרים. שלכם באהבה, עידודו הלוחם

deep ocean

New member
חהחהחחהחה

הרבה בעיות? זה במילה עדינה. מה זה פה? כל אחד בוגד בשני, כל הנשים ביצ´יות, כל הגברים מניפולטיבים שחבל על הזמן, כל אחד אומר משהו ועושה משהו אחר..חהחהחהחה אתמול ראיתי רק פרק 1 שלה, בעקבות מה שבן כתב (עד אז לא ראיתי, זה היה נשמע לי מטומטם. שיפוט כמובן) לחיי האהבה. כן, לחיי האהבה עם התככים והמזימות....

למעלה