אדם ברודי בג'יי לנו

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

הוא הדבר הכי מצחיק, חמוד, יפה, מתוק וסקסי שקיים בעולם~!@#$&*)(~!@$%^ הוא ממש הצחיק אותי
אני מתה לראות כבר את In the land of women. למישהו יש מושג אולי מתי זה יוצא בארץ?

לא נראה לי שזה יצא..

*אני בתהליכי הורדה* וד"א היה לפני איזה שבוע "דירות מהסדרות" של האוסי..

OoPineapplEoO

New member
למה לא?../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

אני רוצה לראות את זה, אבל בקלונוע. אני מאוד מעריכה את אדם כשחקן, ואני רוצה לתת לו את ההערכה שלי אליו ע"י ללכת לסרט ולשלם 35 שקלים מסכנים. העקרונות שלי בכלל נגד הורדות סרטים, אלבומים וכל מיני דברים כאלה, אבל לעשות את זה לשחקן שאני אוהבת זה עוד יותר נורא בשבילי. כמובן שאם זה לא יגיע לקולנוע בארץ אני אוריד, אבל אני ממש לא רוצה להגיע למצב הזה. אני רוצה לראות את זה בקולנוע

hadi13

New member
צודקת

עדיף לחכות קצת לראות אם זה יגיע לארץ או לDVD

loli kiss

New member
מה!?!?!?! היה דירות מהסרטים של האו.סי?

ממש רציתי לראות את זה .. אוףף .. אם יש שידור לזה בבקשה תגידו :/ וואי אני לא מאמינה שפיספסתי את זה .. חיכיתי שזה יהיה כ"כ הרבה זמן ..

hadi13

New member
אדםם3>

כן נשמע באמת סרט מדהיים אין לי מושג אם יוצא בארץ איזה חמוד הוא עם פיית השיניים:] ועם "גיל ההתבגרות"
הוא כבר בן 28

OoPineapplEoO

New member
הוא בן 27, בדצמבר הוא יהיה בן 28 *קטנוניות*

הוא נראה הרבה יותר צעיר, נכון?

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo185.gifאדם היה כרגע אצל קונאן אובריין../images/Emo185.gif

מישהו ראה?

OoPineapplEoO

New member
אין יותר חמוד ממנו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

ולא רק שהוא חמוד- הוא גם מצחיק, מתוק, שנון, וססקקססיי!!!!!111111 מזל שחברה שלי התקשרה כדי לומר לי, אחרת לא היה לי מושג. אני צופה רק ביס סטארס 1

OoPineapplEoO

New member
אין יותר חמוד ממנו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

ולא רק שהוא חמוד- הוא גם מצחיק, מתוק, שנון, וססקקססיי!!!!!111111 מזל שחברה שלי התקשרה כדי לומר לי, אחרת לא היה לי מושג. אני צופה רק ביס סטארס 1

P A T D F A N

New member
הייתה עוד פעם שהוא היה שם O:

והוא דיבר על OC די הרבה, ראיתי את זה היום בטלוויזיה .. הוא אמר כזה "אני חושב שבסוף הסדרה כולם היו שמחים ממה שיצא, חוץ ממישה, כי היא מתה " וזה היה כלכך מצחיק XDD מישהו ראה ? יש את זה ביוטיוב או משהו ?

למעלה