שמתם לב ל...

../images/Emo227.gifשמתם לב ל...

[לאייקונים החדשים? כמה שיותר מודעות, יותר טוב, זה כל כך חשוב..] היי כולם, תעסוקה לסופ"ש למי שמשעמם לו
שאלון ממש מגניב שגנבתי מפורום עברי לידר! אל תתייחסו למספרים והכל, תהנו
20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכם או יפה? 17. ספר או סרט?. 16. רעש או שקט? 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? 11. הרבה לישון או כמעט ולא? 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 6. שעווה או גילוח? 5. ריצה או הליכה? 4. חום או קור? 3. דוש או אמבטיה? 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? 11. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? האם אי פעם? 18. ניסית סמים? 17. עישנת סיגריה? 16. השתכרת? 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 11. כססת ציפורניים? 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 5. הפסקת ספר באמצע? 4. התפטרת מהעבודה? 3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? 2. שברת אחת מהגפיים? 1. אכלת גולאש? כמה פעמים? 17. היית מאוהב? 16. נשבר לך הלב? 15. היית בבית חולים? 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו? 13. התחרטת על דבר שעשית? 12. בכית בגלל ביצפר? 11. בילית בלילות לבנים? 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 8. קיבלת זימונים מהצבא? 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 6. באת לא מוכן למבחן והצלחת? 5. נכשלת בבגרות? 4. נהרס לך הפלאפון? 3. איבדת מפתחות לבית? 2. ברחת מהבית? 1. טסת לחו"ל? מידע כללי 15. שם: ליאור 14. תאריך לידה: 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? 10. צבע עיניים? 9. גובה? 8. משקפיים? 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווק/חבר/ה? 5. תלמיד טוב? 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/לסבית? 2. בתול? 1. ביישן? אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול להצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבי. 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחרון ששמעת? 1. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? 12. פתחת את הראש? 11. היית מעורב בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר? הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגשן? 1. החבר הכי חכם? המכות!!! 10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 9. שעירות יתר? 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 7. כפות רגליים גדולות מדי? 6. ציצי קטן? 5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? 4. אקנה? 3. עור רגיש? 2. גשר? 1. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 4. פרצת למקום כלשהו? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עלייך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה? 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך? 5. החולצה האהובה עליך? 4. המחברת הראשונה שאתה רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? תכונות שאתה לא סובל בבנאדם: 6. 5. 4. 3. 2. 1. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. 4. 3. 2. 1. הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלוש הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. מוטו אחד לחיים?

איזה שאלון מעצבן אלוהים.

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכם או יפה? גם וגם 17. ספר או סרט?. ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון בעיקר בסופ"ש! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?הבחורה מעל כמובן 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?משהו סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה וגילוח 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? תלוי 1. קיץ או חורף? חורף בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? שיעשו מה שבראש 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס?בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים?בעד 12. כפכפי אצבע?נגד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים?בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?בעד למי שאוהב את זה 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?אממ.. 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי? בעד שיעורי אזרחות! 2. סקס במקומות ציבוריים?נגד 1. אורגיות? אממ.. שאנשים יעשו מה שטוב להם האם אי פעם? 18. ניסית סמים?
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
כמה עצוב חחח אפילו בהופעה נרדמתי 5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר?
2. שברת אחת מהגפיים?
1. אכלת גולאש?
כמה פעמים? 17. היית מאוהב? 1 16. נשבר לך הלב?1 15. היית בבית חולים?אממ כמה פעמים 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו? לא זכור לי 13. התחרטת על דבר שעשית? מלא פעמים 12. בכית בגלל ביצפר? לא יותר מדי 11. בילית בלילות לבנים? אמממממממממממממממממ כל החיים בערך? 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? לא קורה יותר מדי. 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 0 8. קיבלת זימונים מהצבא? פעמיים 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? חחחחחחחחח לא קרה 6. באת לא מוכן למבחן והצלחת? מלא 5. נכשלת בבגרות? וואי שחושבים על זה בחיים לא נכשלתי בבגרותO: חוץ ממתמטיקה שזה לא נחשב! 4. נהרס לך הפלאפון? מלא! 3. איבדת מפתחות לבית? וואי ברגע זה ממש,באסה. וגם מלא 2. ברחת מהבית? 0 1. טסת לחו"ל? 6-7 פעמים אם זה כולל הפלגות
מידע כללי 15. שם: שיר 14. תאריך לידה: 27.12 13. עיר מגורים: ראשל"צ 12. בית ספר: גמנסיה ריאלית:) 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1:60 8. משקפיים? אין לי 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווק/חבר/ה? אין 5. תלמיד טוב? חחחחחחחחחחחחחח לא 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/לסבית? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן?תלוי איפה ועם מי אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים? לפעמים:) לרוב כן 9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
יש משהו 3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול להצליח?
1. הפכים נמשכים?
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? "איך את מרגישה?" לענברי. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?מאריאלה בפלאפון 11.הנשיקה האחרונה? חחחחחחחחח לא מדברים על זה 10. החיבוק האחרון? בטח משהו בבציפר 9. הספר האחרון? ביום כיפור 8.הסרט האחרון? לא רואה סרטיםO: 7. החבר האחרון שראית? לירז 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אממ, בטח עם אבא שלי משהו. 5. המבחן האחרון? אזרחות.... 4. הדבר האחרון שקנית?מתנה ליומולדת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? במרץ. 2. השיר האחרון ששמעת? אני לא זמין בביצוע של נועם;) 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצת בציפר הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? קרוב 12. פתחת את הראש? ברור 11. היית מעורב בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? קרוב 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? יכול להיות 3. הלכת מכות?כן בחטיבה\יסודי 2. כמעט טבעת? יש מצב לא נראלי 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? בחופש הגדול בין ט' לי' 11. האהבה הראשונה? כיתה י' 10. הצו הראשון? חחחחחחח לפני שנה ++ איזה כיף זה 9. הדייט הראשון? החופש הגדול בין ט' לי' 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בכיתה ז' או ח' 7. הטסט הראשון? חחח טסטים.. 6. הבגרות הראשונה? בכיתה י' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? לא מעשנת 4. המילה הראשונה? מאיפה לי? 3. האכזבה הראשונה? כיתה י'. 2. שברון הלב הראשון? כיתה י'. 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה י'. החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? לירן. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אממ.. לא יודעת 9. החבר הכי שקט? אממ גם לא יודעת 8. החבר הכי עצבני? לא יודעת 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מתן 6. החבר הכי מצחיק? הילי ללא ספק 5. החבר הכי קשוב? הילי,ענברי. 4. מכיר אותך הכי טוב? אני חושבת שלירן ושירה. 3. החבר הכי עצלן? לא יודעת. 2. החבר הכי רגשן? לא יודעת. 1. החבר הכי חכם? לא יודעת. המכות!!! 10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? גילוח 9. שעירות יתר? ? 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? מה? 7. כפות רגליים גדולות מדי? קטנות מדיO: 6. ציצי קטן? אני לא מבינה את ההוראות! 5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? מההההההההההה? 4. אקנה? טוב לא מבינה ביי! 3. עור רגיש? 2. גשר? 1. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? ברור 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? ברור 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? ברור 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אממ.. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? יכול להיות 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? חחחחחחחחח אולי ביסודי עובדות 8. התחביבים שלך? לישון ומוסיקה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האח הגדול;[ 6. הספר האהוב עלייך? לא יודעת.. 5. חנות הבגדים האהובה עלייך? אממ לא יודעת 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? לא יודעת 3. חברת התיקים האהובה עלייך? גם לא יודעת 2. הסרט האהוב עליך? לא אוהבת סרטיםO: 1. המשקה האהוב עליך? דיאוט קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה? אני לא בחדר ולא קמה אין מצב! 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך? 5. החולצה האהובה עליך? 4. המחברת הראשונה שאתה רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? תכונות שאתה לא סובל בבנאדם: 6. צביעות 5.&nbs

אני תוהה למה הכל ממוספר מהסוף להתחלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכם או יפה? חכם 17. ספר או סרט?. גם וגם 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? תלוי איפה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? קיץ בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? נגד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? עקרונית נגד למרות שאני יודעת שבאיזשהו שלב אני אעשה את זה 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? בעד? נגד? לא יודעת האם אי פעם? 18. ניסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? לא 2. שברת אחת מהגפיים? לא 1. אכלת גולאש? כן כמה פעמים? 17. היית מאוהב? הרבה 16. נשבר לך הלב? לא מעט 15. היית בבית חולים? די הרבה 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו? לא זוכרת אבל בטח הייתה לפחות פעם אחת 13. התחרטת על דבר שעשית? פעם אחת.. עקרונית אני מנסה להיות שלמה עם כל החלטה שלי 12. בכית בגלל ביצפר? היו כמה פעמים 11. בילית בלילות לבנים? די הרבה בחופש הגדול 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? הרבה 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? פעם אחת 8. קיבלת זימונים מהצבא? פעמיים 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?
6. באת לא מוכן למבחן והצלחת? בטוח היו כמה פעמים 5. נכשלת בבגרות? פעם אחת.. אבל ניגשתי למועד ב' 4. נהרס לך הפלאפון? 4 פעמים 3. איבדת מפתחות לבית? לפחות 3 פעמים 2. ברחת מהבית? אף פעם 1. טסת לחו"ל? מלא... כשהייתי קטנה ההורים שלי היו לוקחים אותי איתם לכלכ מקום והם היו נוסעים כל חצי שנה בערך.... את הרוב אני בכלל לא זוכרת מידע כללי 15. שם: דנה 14. תאריך לידה: 30.6.91 13. עיר מגורים: חיפה 12. בית ספר: ריאלי 11. צבע שיער? בלונד 10. צבע עיניים? כחול 9. גובה? לא מדברים על נושאים כאובים 8. משקפיים? יש 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווק/חבר/ה? רווקה 5. תלמיד טוב? די טובה 4. רגיש? כן... 3. סטרייט/בי/לסבית? סטרייטית 2. בתול? 1. ביישן? ממש לא אמונות 15. אסטרולוגיה? חלקית 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא ממש 11. רוחות? כן.. 10. אלוהים? חלקית 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא יודעת 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול להצליח? לא 1. הפכים נמשכים? לגמרי האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? איזה מישהי שהתקשרה ובקשה לדבר עם אמא שלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? לאחותי הקטנה... ביקשתי ממנה שתביא לי משהו בדרך הביתה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מהמורה נהיגה שלי 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? לא זוכרת אבל בטוח היה אתמול בערב לפחות אחד 9. הספר האחרון? משאלה אחת ימינה - אחלה ספר 8.הסרט האחרון? אני לא כל כך רואה סרטים בזמן האחרון - מחסור בזמן 7. החבר האחרון שראית? קרן, חיכיתי איתה לשיעור נהיגה שלה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום בבוקר כשאבא לקח אותי לשיעור מתמטיקה 5. המבחן האחרון? ביום שלישי - מתמטיקה 4. הדבר האחרון שקנית? בקבוק דיאט קולה - אני מכורה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנה וחצי 2. השיר האחרון ששמעת? ארץ זרה - של ציטרין 1. הדבר האחרון שלבשת? טרנינג וסווטשירט - אני מתה מקור בבית הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורב בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? כן, בגיל שנתיים 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? בכיתה ו' 10. הצו הראשון? היה לפני חצי שנה בערך אולי קצת יותר 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? נולדתי בחו"ל 7. הטסט הראשון? היה לפני חודש ולא עברתי - בקרוב עוד טסט 6. הבגרות הראשונה? לא זוכרת 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? לא זוכרת 3. האכזבה הראשונה? בכיתה ו' - חברות טובות שלי ממש איכזבו אותי 2. שברון הלב הראשון? בכיתה ו' 1. ההתאהבות הראשונה? בכיתה ו' החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? תומר 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? יואב 9. החבר הכי שקט? שי 8. החבר הכי עצבני? שירז 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דרור 6. החבר הכי מצחיק? ענבל, נעמי וטל 5. החבר הכי קשוב? נעמי 4. מכיר אותך הכי טוב? נעמי 3. החבר הכי עצלן? נעמי 2. החבר הכי רגשן? אילת 1. החבר הכי חכם? ענבל המכות!!! - זה חלק ממש לא ברור
10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 9. שעירות יתר? 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 7. כפות רגליים גדולות מדי? 6. ציצי קטן? 5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? 4. אקנה? 3. עור רגיש? 2. גשר? 1. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? לא 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מוסיקה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אין לי זמן לראות סדרות - כל פעם יוצא לי לראות פרק אחד בלי להבין כלום 6. הספר האהוב עלייך? יש הרבה 5. חנות הבגדים האהובה עלייך? אין אחת ספציפית 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין אחת ספציפית 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין אחת ספציפית 2. הסרט האהוב עליך? סיפור אהבה בלתי נשכח 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!!!1 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה? השלט של הוט 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך? הנעלי בית 5. החולצה האהובה עליך? שחורה עם ציור של גיטרה בגב 4. המחברת הראשונה שאתה רואה? תנ"ך 3. הספר הכי קרוב? מילון עברי ספרדי ספרדי עברי 2. החלון פתוח או סגור? סגור - קר 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הטרנינג שלי תכונות שאתה לא סובל בבנאדם: 6. 5. 4. 3. 2. 1. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. שפתון נגד יובש 4. ארנק ומפתח 3. MP4 2. אזניות 1. פלאפון הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שמש 3. סתיו: זאת מן עונה כזאת לא מוגדרת 2. חורף: קרמבו 1. אביב: פסח שלוש הרגלים: 3. לסדר את הכיסא בזווית מאוד מסויימת לפני שאני הולכת לישון 2. לשיר במקלחת 1. להתנחל בסלון ולהפוך אותו לחדר שלי שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישות 1. ספונטניות מוטו אחד לחיים? יהיה בסדר

בר דותן

New member
היליייי :mad:

שאלון נחמד אבל מה זה השאלות לכוסיות האלה ? טוב עניתי כמה שהיה אפשר .. חחחח ושיניתי חלק מהשאלות לזכר אז נוותר לך :p 20. גבר שעיר או חלק? בואו נדלג על השאלה הזאת חיחחי 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט?.סרט 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ בסביבת אנשים 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים?בישבילה :p זר =] 11. הרבה לישון או כמעט ולא?כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?הבחורה.... 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מה לי ולציפורניים ? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח? לא ניסיתי שעווה אז גילוח :p 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?חום 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? בכיף =] 1. קיץ או חורף? קיץ בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?לא מפריע לי 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס?בעד 15. לחגוג סילבסטר?לא מפריע לי 14. צמחונות?בעד 13. מותגים?בעד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?בעד 9. טלפוניים סלולריים?בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד ברוררררר=] 7. סמים?בעד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? D: מה ? 4. עישון בקרב בני נוער?נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?בעד 1. אורגיות?אני רק עם אחת :p (עוד לא ניסיתי) האם אי פעם? 18. ניסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת?תפסתי ראש לא מצב של איבוד שליטה 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? בטח כל יום .. אני והלק ... 11. כססת ציפורניים?חחחח 10. התנשקת עם בת?כן .. עם בן לא :p 9. בכית על בן?חחח לא ... על בנות די הרבה.... 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן :\ 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן השיא 6000 ש"ח 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?זה קורה תמיד ! 5. הפסקת ספר באמצע?מי קורא ספרים 4. התפטרת מהעבודה?כן 3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר?כן 2. שברת אחת מהגפיים?מה ? 1. אכלת גולאש?איכ .. כמה פעמים? 17. היית מאוהב? הרבה .. אבל עכשיו יש רק אחת :p 16. נשבר לך הלב?כמעט בכל הפעמים ! 15. היית בבית חולים?כן נולדתי לא ? 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו?כן 13. התחרטת על דבר שעשית? כן 12. בכית בגלל ביצפר?לא 11. בילית בלילות לבנים?כן 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך?כן זה קורה הרבה 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?לא 8. קיבלת זימונים מהצבא?כן (עם צו ראשון ניכשב) 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? לא 6. באת לא מוכן למבחן והצלחת?כן 5. נכשלת בבגרות? לא ניגשתי עדיין 4. נהרס לך הפלאפון?כן 3. איבדת מפתחות לבית?לא 2. ברחת מהבית? כן 1. טסת לחו"ל? לא מידע כללי 15. שם: בר 14. תאריך לידה:11.3.92 13. עיר מגורים: ראשון לציון :p 12. בית ספר: טוומשיייין 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים?חום נירא לי 9. גובה? 170 + 8. משקפיים?בעההההה אין 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווק/חבר/ה?חברה 5. תלמיד טוב?לא 4. רגיש? אפשר להגיד 3. סטרייט/בי/לסבית?סטרייט 2. בתול? לא 1. ביישן? ליפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה? בתקופות שונות 14. נומרולוגיה? מה זה ? מה הבדל ? 13. גלגול נשמות?לא 12. אמונות תפלות?תלוי 11. רוחות?לא 10. אלוהים?כן אפשר להגיד 9. שטן? כן 8. גן עדן וגיהנום?כן 7. גורל? כן 6. מזל?כן 5. יין ויאנג?מה ? 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה?מה ? 2. קשר וירטואלי יכול להצליח?לא 1. הפכים נמשכים?כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?מדלן. 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי?מדלן 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?מדלן 11.הנשיקה האחרונה? מדלןןןןןןן =] היה טעים חעחעחעחע 10. החיבוק האחרון?ליפני כמה דקות .. מדלן 9. הספר האחרון?מי קררא לעזזל 8.הסרט האחרון?ג'ק ומירי עושים פורונו חחחח 7. החבר האחרון שראית?אורי 6. הנסיעה האחרונה באוטו?בצהרים 5. המבחן האחרון?יום רביעי 4. הדבר האחרון שקנית?כרטיס לאוטובוס 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?בחיים לא 2. השיר האחרון ששמעת?אוקטובר 1. הדבר האחרון שלבשת?ג'ינס וסוצ'ר הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?כן 11. היית מעורב בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח?לא 9. שברת מראה?כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך?כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר?ברית ניחשב ? הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?שאנל .... 11. האהבה הראשונה? שבאמת מצליחה מדלן .. הראשנה בכללי מירי 10. הצו הראשון?2.9 9. הדייט הראשון?נירא לי מיכל 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לא היתה עדיין 7. הטסט הראשון? בקרוב מאוד 6. הבגרות הראשונה?בחורף 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?כיתה ח' 4. המילה הראשונה?אבא =] 3. האכזבה הראשונה? מירי 2. שברון הלב הראשון?מירי 1. ההתאהבות הראשונה? מירי החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? שי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?אנערףףףףף 9. החבר הכי שקט? כולם מדברים 8. החבר הכי עצבני?ארי 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אורי 6. החבר הכי מצחיק? אורי 5. החבר הכי קשוב? אורי 4. מכיר אותך הכי טוב? מדלן ואורי 3. החבר הכי עצלן? אורי חחחח 2. החבר הכי רגשן? :\ 1. החבר הכי חכם?חנונים ... המכות!!! 10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? כן כל היום אני מגלח את הכוס.. איזה שאלה דבילית הילי אמרתי לך שיש פה גם בנים :S 9. שעירות יתר? 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 7. כפות רגליים גדולות מדי? 6. ציצי קטן? 5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? 4. אקנה? 3. עור רגיש? 2. גשר? 1. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו?מחשב ? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?כן 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?כן עובדות 8. התחביבים שלך? מדלן מדלן מדלן מחשב אינטרנט אביב 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?לא רואה טלווזיה 6. הספר האהוב עלייך?ילדי יום ראשן 5. חנות הבגדים האהובה עלייך?אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?וואנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך?מה? 2. הסרט האהוב עליך?יום בניו יורד אחד הטוביםםםםםםם 1. המשקה האהוב עליך?נסטי =] דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה?בקבוק J&B 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך?נייקי 5. החולצה האהובה עליך?פומה חומה 4. המחברת הראשונה שאתה רואה?מתמטיקה 3. הספר הכי קרוב?מתמטיקה 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הסרגל התחל במחשב תכונות שאתה לא סובל בבנאדם: 6. שקרים 5. קינאה 4.הברזות 3. ויתור 2.ועוד 1.ועוד 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. ת.ז 3. כסף 2. כסף 1. כסף הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: האוויר 3. סתיו: כלום 2. חורף: כלום 1. אביב: זה שהקיץ מתקרב שלוש הרגלים: 3.להיתקשר למדלן על הבוקר 2.לבוא למחשב כ ל כמה שניות 1. ליבנוק שהמקשים בטלפון נעולים שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. כלום 1. כלום

פלדלמן

New member
אאההה זה כ"כ ארוךךך

20. גבר שעיר או חלק? טיפה שעיר 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים נחמדות, גוף נורמלי 18. חכם או יפה? חכם 17. ספר או סרט?. ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? דייט אינטימי בבית
13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבהההה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצב-רוח, אבל בדר"כ חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? כל עוד טוב להם, בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק? נגד! (היה לי את זה, תלמדו מטעויות של אחרים!) 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד (עוד יום של התכרבלות עם החבר) 15. לחגוג סילבסטר? בעד (במיוחד השנה, כדי לחגוג את הפסיכו') כי כל סיבה למסיבה מקובלת עליי 14. צמחונות? נגד (אני חולת בשר) 13. מותגים? נגד (יש בגדים יפים שלא עולים 500 ש"ח לג'ינס או 200 לחולצה) 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד (זה מגעיל) 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד (כי הרבה פעמים הפיזיולוגיה לא מתאימה וזה בעיה אח"כ) 7. סמים? נגד!! 6. שתיה ונהיגה? נגד!! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי איזה אמצעים 4. עישון בקרב בני נוער? נגד!! 3. שלטון דמוקרטי? עם השלטון שלנו? נגד..חח, למרות שאני לא יודעת אם יהיה משהו טוב מזה.. 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד, הוא שלי ורק שלי! האם אי פעם? 18. ניסית סמים? פחחח לא 17. עישנת סיגריה? פחחחחחחח לא 16. השתכרת? לא
מי מתנדב להשתכר איתי??? 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? יענטו אורגיה? לא... 14. היה לך סטוץ? מממ, סוג של, אבל הכרתי אותו לפני, אז זה לא ממש נקרא, נכון? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כןןןן תמיד! 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא, נראה לי שמספיק אחת במשפחה.. 9. בכית על בן? כן
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? ברור 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? יש מצב, לפני הטיסה לפולין, הייתי חייבת לקנות מלאאא בגדים חמים, וגם טסתי 3 שבועות לפני זה עם התזמורת להונגריה, והיה ממש קר... 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן..חחח "מתים על החיים" נכנסנו לסרט הזה באיזה 2 בלילה... 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? עוד לא התקבלתי בכלל לעבודה!! 3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? לא נראה לי 2. שברת אחת מהגפיים? נקעתי מלא את יד ימין, אם זה נחשב... 1. אכלת גולאש? ברור!! אוהבתתתת
כמה פעמים? 17. היית מאוהב? פעמיים 16. נשבר לך הלב? פעם אחת 15. היית בבית חולים? שאני אושפזתי? פעם אחת...מיון? 2-3 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו? ליניבי
על אביב....בעע 13. התחרטת על דבר שעשית? 3 12. בכית בגלל ביצפר? פחחח למה מה קרה?? 11. בילית בלילות לבנים? כמה פעמים 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? כמה פעמים 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? מי עשה שינוי לשיער?? 8. קיבלת זימונים מהצבא? יותר מידי...גם אחרי השיחרור XD 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? אף פעם 6. באת לא מוכן למבחן והצלחת? המון פעמים
5. נכשלת בבגרות? פעם אחת, היסטוריה ב 4. נהרס לך הפלאפון? המוןןןןן 3. איבדת מפתחות לבית? המוןןןןןןן 2. ברחת מהבית? אף פעם 1. טסת לחו"ל? 5 מידע כללי 15. שם: יעל 14. תאריך לידה: 18.5 13. עיר מגורים: לוד 12. בית ספר: סיימתי ממזמן, אבל "איזורי רמלה-לוד" 11. צבע שיער? חום-שטני (?) 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.72 8. משקפיים? בנהיגה בדר"כ 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים, טפו טפו טפו 6. רווק/חבר/ה? כרגע רווקה, למרות הכל חח 5. תלמיד טוב? ממוצע+ 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/לסבית? סטרייטית, האם יש אוהבת גברים יותר ממני?! 2. בתול? פחח הלוואי 1. ביישן? תלוי אמונות 15. אסטרולוגיה? אפשרי 14. נומרולוגיה? אפשרי 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? בדילמה, אבל כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? גן עדן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול להצליח? שיתפתח לאמיתי? כן מצב...אבל גם אם הוא יישאר וירטואלי, אז כן 1. הפכים נמשכים? כן
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אוּרי ב4 בבוקר 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? אלי כפרעליו, את התוכן אני אשמור לעצמי
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אוּרי "ערה?" 11.הנשיקה האחרונה? אוּרי, יום שישי 10. החיבוק האחרון? אוּרי 9. הספר האחרון? גברים ממדאדים, נשים מנגה 8.הסרט האחרון? זאק ומירי עושים פורנו 7. החבר האחרון שראית? ליהי
6. הנסיעה האחרונה באוטו? ביום שלישי, לפסיכו' 5. המבחן האחרון? סימולציה ביום שלישי 4. הדבר האחרון שקנית? ג'קט מדהיםם אפור עם אלמנטים של מוזיקה עליו! 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שבוע לפני הגיוס, לאמסטרדם 2. השיר האחרון ששמעת? The Little Mermaid - Part Of Your World כי הצלצול שלי בפלאפון 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורב בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? פוליפים באוזניים בגיל שנתיים חח 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? חלילה, לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? מממ...לא ממש 2. כמעט טבעת? כן, בבריכה העמוקה של קלאב הוטל בסוכות כי בת דודה שלי החליטה שהיא רוצה שק-קמח במים 1. כרתו לך איבר? לא!! איכ הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? מישהו שהיה בזנגווילים
11. האהבה הראשונה? ברק 10. הצו הראשון? וואוווו אי שם בכיתה י"א נראה לי 9. הדייט הראשון? רותם 8. הפעם הראשונה בחו"ל? פריז, תחילת כיתה ז 7. הטסט הראשון? נוב' 2005 6. הבגרות הראשונה? לשון, בכיתה י' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?
4. המילה הראשונה? מאיפה לי?? חח 3. האכזבה הראשונה? ממ לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? רותם 1. ההתאהבות הראשונה? ניר החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? השלתי ממני את כל המוזרים.. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? החבר'ה מהפסיכו' 9. החבר הכי שקט? יוני או יניב 8. החבר הכי עצבני? כולם אצלי כמעט אשכנזיים, יש לנו סבלנות מברזל 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רותי, מאז גן חובה 6. החבר הכי מצחיק? דניאל
חולה על הילדה הזו! 5. החבר הכי קשוב? ורד 4. מכיר אותך הכי טוב? ממ..ורד נראה לי... 3. החבר הכי עצלן? ורד 2. החבר הכי רגשן? רותי 1. החבר הכי חכם? יניב
עתודאי לשקר כלשהו בשילוב עם שקר כלשהו (גיאופיזיקה ומדעים פלנטריים) שלייי המכות!!! 10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? גילוח / veet 9. שעירות יתר? לא, אני פולניה חח 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? כן, פיכסה שיער מתולתל 7. כפות רגליים גדולות מדי? 41-42 זה נחשב גדול, נכון? 6. ציצי קטן? לא, ברוך השם הם גדולים 5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? פולניה..אז, כן 4. אקנה? לא 3. עור רגיש? כן 2. גשר? היה פעם 1. אלרגיות? שמש

פלדלמן

New member
המשך...כוסאמו

התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן, לצבא/לבי"ס 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לאייסיקיו של מישהו, זה היה בכיתה ט' 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא חחח אף פעם לא עצרו אותי
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מחשב, טלויזיה, לנגן, ריצות עם הכלבה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? נמלטים, האנטומיה של גריי, סמולוויל, מה עובר על בריאן 6. הספר האהוב עלייך? שר הטבעות 5. חנות הבגדים האהובה עלייך? אין דבר כזה 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס, קונברס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? pure 2. הסרט האהוב עליך? קלולס, אני יודעת את התסריט בע"פ 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה חחח דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה? הכיסא שלי 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך? החצי מגפיים הבורדו שלי 5. החולצה האהובה עליך? פליז שגדול עליי ב3 מידות של פוקס, וחולצת בי"ס סגולה ישנה שגם, גדולה עליי בכמה מידות 4. המחברת הראשונה שאתה רואה? קלסר פסיכומטרי 3. הספר הכי קרוב? אקסטה-כמותי של הפסיכו' 2. החלון פתוח או סגור? סגור, תמיד 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הקיר חחח תכונות שאתה לא סובל בבנאדם: 6. שקרן 5. חמדן 4. ילדותיות 3. איחורים כרוניים 2. חוסר תפישה של מה שאני אומרת ומבהירה 1. חרמנות יתר חחח 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. משקפיים 3. מסטיק 2. גומיה לשיער 1. שפתון הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: צעיפים 2. חורף: פוךךךךךךךךךךךך 1. אביב: יום הולדת
שלוש הרגלים: 3. לשחק עם השיער הרבה 2. לשחק עם העגיל ה3 באוזן שמאל שלי 1. לשבת עם רגליים על הכיסא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. סבלנות מברזל 1. חייכנית ונעימה מוטו אחד לחיים? תתבגרו, תלמדו ותפנימו דברים חשובים אוהבת המוןןןןן

עכשיו תורי :)

20. גבר שעיר או חלק? באמצע כזה
19. פנים יפות או גוף יפה? פנים! הרבה יותר חשוב. 18. חכם או יפה? חכם, לגמרי 17. ספר או סרט?. תלוי במצב רוח, אבל נהיה איכותיים אז ספר.. 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד
11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה מאוד לישוןןןןןןן 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משהו סולידי :) 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
"בשר זה רצח ורצח זה משמין!!!1" 13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
שוב, לכל דבר יש גבול 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
מזה פהה 7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים? ממש
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
האם אי פעם? 18. ניסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? ממ.. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חחח ברור 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן /: 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? בטח.. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן חח 5. הפסקת ספר באמצע? כן, יותר מדיי פעמים
4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? כן 2. שברת אחת מהגפיים? לא 1. אכלת גולאש? לא כמה פעמים? 17. היית מאוהב? שלוש פעמים.. 16. נשבר לך הלב? פעמיים. 15. היית בבית חולים? משהו כמו 5 פעמים 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו? ממ. יכול להיות 13. התחרטת על דבר שעשית? כן 12. בכית בגלל ביצפר?אוהו המון. 11. בילית בלילות לבנים? כמה פעמים? בערך כבר שנתיים זה מה שקורה... 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? כן 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? נוור 8. קיבלת זימונים מהצבא? ממ לאא זוכרת 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? לא 6. באת לא מוכן למבחן והצלחת? חח קרה פעם 5. נכשלת בבגרות? >< 4. נהרס לך הפלאפון?לפחות פעמים שזכורות לי 3. איבדת מפתחות לבית? נופ 2. ברחת מהבית? ממ.. קרה
1. טסת לחו"ל? 4 פעמים מידע כללי 15. שם: הילה 14. תאריך לידה: 8.11.90 13. עיר מגורים: כרמיאל 12. בית ספר: אממ כן. 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.72 8. משקפיים? יאפ 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווק/חבר/ה? רווקה 5. תלמיד טוב? לא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/לסבית? סטרייטית 2. בתול? הלאה 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? לאחרונה כן 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול להצליח? כן 1. הפכים נמשכים? כן ולא. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מיכלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? יעל אהרוני 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? יעל אהרוני 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 8.הסרט האחרון? ללכת על המים 7. החבר האחרון שראית? אהרוני 6. הנסיעה האחרונה באוטו? שלשום 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? אלדו! 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן.... במלחמה 2. השיר האחרון ששמעת? אין מספיק לילה- קרח 9 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורב בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן :| 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? ממש מזמן
2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? כיתה ח' 11. האהבה הראשונה? סוף ט' 10. הצו הראשון? תחילת י"א 9. הדייט הראשון? ממ תלוי מה מגדירים דייט
8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ו' 7. הטסט הראשון? >< 6. הבגרות הראשונה? סוף י' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? וואו לא זוכרת בעליל. 4. המילה הראשונה? פח 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? סוף ט' 1. ההתאהבות הראשונה? סוף ט' החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כולם מוזרים. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ממ.. שיר חח 9. החבר הכי שקט? אהרוני 8. החבר הכי עצבני? אני
7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בופי 6. החבר הכי מצחיק? שיר, וניר חח 5. החבר הכי קשוב? וואו.. שיר, אהרוני, ענברי 4. מכיר אותך הכי טוב? מיכלי, בופי.. 3. החבר הכי עצלן? טרגר חח 2. החבר הכי רגשן? ענברי 1. החבר הכי חכם? טרגר המכות!!! 10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? שעווה 9. שעירות יתר? לא 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? ממ לא ממש.. 7. כפות רגליים גדולות מדי? חח הא?! 6. ציצי קטן? ברוך השם שלא
5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? ממ.. לובן טבעי כן, אבל אני יכולה להשתזףףף!!!!!1 4. אקנה? לא 3. עור רגיש? לא 2. גשר? היה ועבר. 1. אלרגיות? לא ממש התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? נוור 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ממ כן חח 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא זכור לי 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? חח לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מוסיקה, צופים, כתיבה, חברים.. :) 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים
פור אוור! 6. הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו 5. חנות הבגדים האהובה עלייך? פול אנד בר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ממ.. לוידעת
אולסטאר? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אנערף 2. הסרט האהוב עליך? פורסט גאמפ, ללא ספק אחד מהם. 1. המשקה האהוב עליך? כרגע, בירהההה!!!11 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה? השמיכה שלי 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי הבית שלי
5. החולצה האהובה עליך? ממ...של הצפונבורי, השחורה סגולה.. אחח הזכרונות
4. המחברת הראשונה שאתה רואה? פחח.. אממ של הדירוגים 3. הספר הכי קרוב? ילדי יום ראשון 2. החלון פתוח או סגור? פתוח [בגלל זה קר לי] 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? בלון תכונות שאתה לא סובל בבנאדם: 6. צביעות 5. ווכחנות 4. יהירות 3. תחרותיות יתר 2. ממ זהו נראה לי. 1. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. ארנק 3. סיגריות 2. אמפי 1. המפרט הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: פסטיבלי מוסיקה 3. סתיו: רוח וים 2. חורף: ריח של גשם 1. אביב: טיולי פסח שלוש הרגלים: 1

המשך../images/Emo3.gif

שלושה הרגלים: 3. להתקלח בשעת לילה מאוחרת 2. לשים שיר ממש מקפיץ בבוקר, כשאני מתארגנת 1. לאכול מול הטלוויזיה, הרגל גרוע ביותר. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. שאני יודעת להקשיב באמת. 1. שאני עומדת מאחורי מה שאני אומרת.. מוטו אחד לחיים? "זו לא חובה לחיות, זו זכות להיות חיים"

XxXSynergitXxX

New member
לא מצליחה להרדם :(

20. גבר שעיר או חלק? לא אוהבת כ'כ שעיר. 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים :) [אבל שלא יהיה בטטה] 18. חכם או יפה?חכם אבל שיהיה גם נאה :) 17. ספר או סרט?.ספר לגמריי. 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?הרבה :) 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים?פרח אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא?הרבה הרבה. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות ומסודרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה. 6. שעווה או גילוח?המ! 5. ריצה או הליכה?ריצה. אני לא יודעת למה,פשוט כייף :) 4. חום או קור?חום. 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול?גבולות! 1. קיץ או חורף? קיץ :) בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?תלוי מתי. 16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?שכל אחד יעשה מה שבא לו. 14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
אבל רק לא מה שאבא שלי קונה. 11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
! 4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?אין לי דיעה! האם אי פעם? 18. ניסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?פאסיבי 16. השתכרת?כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא. 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא ממש 9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? חחחח כן יום שישי למשל :) 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?כמעט 5. הפסקת ספר באמצע?כן. 4. התפטרת מהעבודה?לא עבדתי אף פעם 3. בכית מול אדם שאתה לא מכיר?כן. :S 2. שברת אחת מהגפיים?כן. 1. אכלת גולאש?לא כמה פעמים? 17. היית מאוהב?אווו כמה. 16. נשבר לך הלב?מאמינה שבסביבות פעמיים. 15. היית בבית חולים?הרבה 14. שיקרת למישהו שאתה אוהב כדי להגן עליו?לא קורה הרבה,כי אחכ אני יודעת שזה יפגע עוד יותר. 13. התחרטת על דבר שעשית?המון! 12. בכית בגלל ביצפר?גם הרבה 11. בילית בלילות לבנים?מעט :( 10. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך?לא הרבה. 9. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?לא עשיתי משהו ממש מיוחד.. 8. קיבלת זימונים מהצבא?אף פעם 7. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?- 6. באת לא מוכן למבחן והצלחת?פעם אחת נראה לי 5. נכשלת בבגרות?- 4. נהרס לך הפלאפון?אוהו. 3. איבדת מפתחות לבית?לא איבדתי טפו טפו. 2. ברחת מהבית? אף פעם 1. טסת לחו"ל? פעמיים. מידע כללי 15. שם: אורפזיק 14. תאריך לידה: 10.09.1994 13. עיר מגורים: מוצקין 12. בית ספר: רבינוס 11. צבע שיער? חום משתנה כזה 10. צבע עיניים? כחול-ירוק 9. גובה? 1.60 י'נעל העולם! 8. משקפיים?היו 7. הורים נשואים או גרושים?גרושים 6. רווק/חבר/ה?רווק 5. תלמיד טוב?כןןן 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/לסבית?סטרייט 2. בתול? האמ האמ.. 1. ביישן? קצת. אמונות 15. אסטרולוגיה?כןןן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות?לא ממש 12. אמונות תפלות?קצת 11. רוחות?לא 10. אלוהים?בוודאי
. 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? קצת.. 7. גורל? כן. 6. מזל?כן. 5. יין ויאנג?כן. 4. קבלה? - 3. הברית החדשה? לא ממש. 2. קשר וירטואלי יכול להצליח?לא 1. הפכים נמשכים?כן. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? רובי 13. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי?איזה משהו שכתבתי לרובי.. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?'מקום ראשון?מה עם השאר?' מזור
:) 11.הנשיקה האחרונה? רגילה אמא,אני לא זוכרת מתי זה היה היום,וממש ממש הייתה לפני איזה חודשיים? 10. החיבוק האחרון?ליאוריייי ממתמטיקה :) 9. הספר האחרון?מישהו לרוץ איתו :) 8.הסרט האחרון?אממ נראה לי שקמפ רוק. 7. החבר האחרון שראית?יוליה 6. הנסיעה האחרונה באוטו?בצהריים 5. המבחן האחרון?ערבית,שלשום. 4. הדבר האחרון שקנית?קפה נראה לי :p אבל אם לא אז אייפוד :) 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?אווווו לפני מלא זמן 2. השיר האחרון ששמעת?עד שהכל ייגמר בגרסא אקוסטית משירותרום - סינרגיה :) 1. הדבר האחרון שלבשת?איזה סריג של אמא שחור לבן ומכנס לבן :) הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?כיתה א' 12. פתחת את הראש?- 11. היית מעורב בתאונת דרכים?סוף שנה שעברה 10. עברת ניתוח?- 9. שברת מראה?- 8. היית בפיגוע טרור?היה באיזור מלחמה,נפלה קטיושה מול הבית שלי, זה נחשב? 7. ראית מישהו נהרג? - 6. גילית ששיקרו לך?המון. 5. בגדו באמונך? המון. 4. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה?לא הרבה 3. הלכת מכות?חחחחח אולי בצחוק 2. כמעט טבעת? - 1. כרתו לך איבר?- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? אמממ וואי, בגיל 12 אני חושבת. 11. האהבה הראשונה? עידן
ואנחנו נשואים עד היום :) 10. הצו הראשון?- 9. הדייט הראשון?וואו אמממ לא יודעת. 8. הפעם הראשונה בחו"ל?כיתה ו' 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה?אמא,עוגייה,ירח. 3. האכזבה הראשונה?שאמא לא הייתה מוכנה לשחק איתי וכל הזמן צילמה אותי בוידיאו. 2. שברון הלב הראשון?אוווו לא זוכרת כבר 1. ההתאהבות הראשונה?רצינית - סוף ח'.. החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? היא.. חחח 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?אורלי.. 9. החבר הכי שקט? אמממ. שרון כשאין לה מה לומר.. וזה קורה הרבה :) 8. החבר הכי עצבני?היא!!!11 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?עידן. 6. החבר הכי מצחיק?אמממ יש כל מיני. 5. החבר הכי קשוב?גליה,הכפרה שלי,נויצ'ו,נופר,שרון ואופיר. 4. מכיר אותך הכי טוב?עידן. 3. החבר הכי עצלן?דושקה ואני. 2. החבר הכי רגשן?א-נייייייייי 1. החבר הכי חכם?אני,לא סתם. תומר נראה לי. :)

XxXSynergitXxX

New member
:)

המכות!!! 10. מוריד שערות במפשעות-שעווה או גילוח? אוי ואבוי 9. שעירות יתר?ממש לא! חחח 8. שיער קשה לטיפול (על הראש)? כלכךךךך לא. 7. כפות רגליים גדולות מדי? ארוכות וצרות. 6. ציצי קטן? זיבי!!!1111 5. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף?ממש לא. 4. אקנה? לא. 3. עור רגיש?כן 2. גשר?לא 1. אלרגיות?לא. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?משהו כזה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?ממש לא. עובדות 8. התחביבים שלך? יש הרבה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? דה הילס! 6. הספר האהוב עלייך?יומני הנסיכה,הכל.. 5. חנות הבגדים האהובה עלייך?אני אגיד בפה מלא- פולאנדבר! וזארה כמובן ! :) 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר נראה לי.. אדידס ונייק :) 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אין משהו ספציפי.. 2. הסרט האהוב עליך?10 דברים שאני שונאת אצלך וסיפור אהבה בלתי נשכח. :) 1. המשקה האהוב עליך?ספרייט,נס,קולה,מיץ אשכוליות ומים :) דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאתה רואה?משהו כזה של המראה בפינה :) 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך?האדידס החדשות שלי והנעלי בית מאפטלינג. 5. החולצה האהובה עליך?זו של סינרגיה :) מההשקה 4. המחברת הראשונה שאתה רואה?מתמטיקה ישנה 3. הספר הכי קרוב?גיאומטריה של המישור , בני גורן :) 2. החלון פתוח או סגור?חצי 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?אמממ הארון נראה לי. תכונות שאתה לא סובל בבנאדם:יש כמה 6. 5. 4. 3. 2. 1. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. לאבלו 4. מראה 3. כסף 2. פלאפון 1. קוקייה הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: הכל 3. סתיו: כלום 2. חורף: כלום 1. אביב: הכל! שלוש הרגלים:יש יותר מידי 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אסרטיבית 1. רגישה מוטו אחד לחיים? הוא לא ממש מוטו אבל הוא שורה משיר שממש משמש לי כמוטו 'אם תחליטו שיש שם אחד ששומר בשמים- הוא לא יתן לכם ליפול.. לא צריך לפחד,תסתכלו לכולם בעיניים'
. וגם 'תאמין שיש בך עֹצמה לשנות'

למעלה