פרסומת ל-HIV

yosef 30

New member
../images/Emo227.gif פרסומת ל-HIV

שבוע טוב חברים יקרים אז אחרי שעבר עלינו יום האהבה שהיה לי אישית מאוד שמח אתמול. השותף שלי הביא לי את העיתון העיר בוורוד והייתה את הפרסומת הזאת
אולי היא ישנה אולי לא - אך בשבילי זו הייתה הפעם הראשונה שאני רואה אותה. והיא דיי עשתה לי רע לחשוב על מה שכתוב. זה העלה בי הרבה עצב - איך עושים דבר כזה לאחר ועוד לבן זוג שלך
מה אתם אומרים
יוסף.

lightShare

New member
לדעתי...

הי ושבוע טוב לכולם, כן, זה עצוב, מאוד עצוב אבל חשוב לזכור שזו פרסומת וחלק מהעניין זה לתפוס את תשומת ליבו של המתבונן, לזעזע, לגרום למשהו לעבור לאותו מתבונן/ קורא את הטקסט שמופיע. המסר עובר מאוד מאוד חזק ומהבחינה הזו לדעתי זו פרסומת טובה.

yosef 30

New member
שחור או לא אבל אמיתי../images/Emo70.gif

כמה פעמיים שמעתי על כך שחבר של מישהו הדביק אותו באיידס כשהחבר בכלל לא יידע שהוא נשא. EW העלה לא מזמן הודעה על נושא סטוצים ובגידות ומה כל אחד יכול ועלול להביא לתוך הזוגיות אן זה מחלות מין, איידס, קצרים בתקשורת וכו'. וזה נכון שכשנוסעים לחו"ל אז יש מין תחושה ש..."מה אני בחו"ל ולא אעשה סקס
". הפרסומת הזאת נגעה בי\!| יוסף.

סבלנות. להשתמש בקונדום עד ש...

לא למהר ולוותר על הקונדום (ועל סקס בטוח בכלל). רק אחרי שבונים תקופה ארוכה של אמון הדדי, ובדיקות חוזרות, ומחליטים על מונוגמיה, רק אז ניתן לוותר על הקונדום. ואחרי שחדלתם להשתמש בקונדום, לא ליצור מצב שבו בן הזוג מאויים עד כדי כך על ידי הזעם שלך, שהוא עלול הסס לספר לך שהיה לו סקס בחוץ. תמיד להעביר את המסר שיש ביניכם מספיק סלחנות בנושא כדי לספר כשנכשלתם בסקס מחוץ לזוגיות.

yos1976

New member
זו פרסומת הפחדה שנמצא שהיא אמנם מרתיעה אנשים

אך נכנסת לתודעה ולמודעות. והעובדה שמדברים עליה ולכן היא עובדת. איך עושים דבר כזה?..תלוי מי הבן אדם לצערי
לכן לי אישית יהיה מאד קשה לא להשתמש בקונדום גם אם אני אחיה עם בן זוגי (לעתיד) לנצח. בעיה

צ פ ע

New member
לחלוטין פרסומת שעובדת...

וכמו שEW אמר בשרשור הקודם על HIV - תמיד צריך להיות עירני, תמיד צריך לבדוק. וגם כאשר בוחרים פרטנר לחיים - לא להיות עיוורים -ולשים לב. כמובן שזה לא עוזר בכל המקרים - אבל אינטואציה זה דבר חזק מאוד, ואל לנו להתעלם מזה.

למעלה