אז ככה

../images/Emo227.gif אז ככה

בכמה מילים, איך מפתחים ביטחון עצמי ליד אנשים ? הרי אנשים רוצים להתקרב לאדם שיש לו ביטחון עצמי ולא מפחד מהצל שלו .. אז השאלה שלי היא איך לפתח את הביטחון העצמי שלי ? איך להיות ? מה להיות ? איך להתנהג ?הייתי רוצה שיהיה לי ביטחון עצמוואני ידע איך להשיג את המטרות שלי ואיך להיות עם אנשים :]

Shaycus

New member
זאת שאלה כל כך מופשטת..

ובעיני רבים נראה לי שאם תמצא תשובה פשוטה - תהיה עשיר.. כל מה שאני אומר זה דעתי האישית כי אני לא חושב שיש פה תשובה חד-משמעית.. אני חושב שתנסה להיות יותר זורם..יותר ספונטי, יותר פתוח ממה שאתה כרגע, אל תעצור את עצמך, אל תחשוב 5 פעמים לפני כל משהו שאתה עושה, אם אתה מצחיק או לא מצחיק זה כבר קטע של אופי.. זה לא משהו שאפשר לשנות ביום..אולי משהו שאתה יכול להשתפשף בו עם הזמן..הרי בחור מצחיק זה תמיד בחור שאנשים אוהבים להיות לידו.. תהיה עצמך, תקשיב, אתה לא יכול פתאום לקום בבוקר ולהיות משהו אחר.. זה לא שאתה קונה מעיל קסם ואתה הופך מסטיב ארקל לסטפן ארקייל (אם ראית אריזה משפחתית) סורי פשוט אני לא חושב על תשובה טובה יותר.. כמה שלא נראה לי שתרמתי לך

Shaycus

New member
זה לא משנה ביותר מדי

את התשובה שלי, תהפכי את מה שאמרתי למין נקבה.. ואולי תוסיפי למה שאמרתי, חיננית וחייכנית.. בעיקר תהיי את עצמך..

תשובתי היא פשוטה ולא פשוטה

את פשוט צריכה להתנהג איך שבא לך, לדבר על מה שבא לך, להתלבש איך שבא לך וכו' בלי לחשוב קודם על תגובתם של אנשים אחרים. זה הפיתרון הפשוט אבל מאוד קשה ליישם אותו בהצלחה בכל אופן

תגובה

כל אדם יכול לאהוב ולהעריך את עצמו. חשוב על הדברים שאתה אוהב לעשות, וכך תבנה לעצמך הערכה לאישיותך. פנה לאנשים מתוך אהבה, דבר לענין והתענין בחייהם.

למעלה