סיכום שבועי

../images/Emo226.gifסיכום שבועי../images/Emo226.gif

שיר חרישה של KNOB- שיר חרישה לא של KNOB- אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מדד טמפרטורות: היה חם או קר- משהו טוב שאכלתם השבוע- הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה- תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-

המערכת החדשה מעצבנת$

שיר חרישה של נוב Not About You שיר חרישה לא של נוב עברי לידר - רק תבקש אלבום השבוע Cut Copy - In Ghost Colours מדד טמפרטורות: היה חם או קר חם
איש השבוע שלכם בפורום דביר איש השבוע שלכם מחוץ לפורום החתולה שלי נחשבת?
תמונת השבוע שלכם ציון לשבוע

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שיר חרישה של KNOB- No More שיר חרישה לא של KNOB- Take A Bow של ריהאנה סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרוייקט מסלול 4 מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כע
מסר לאומה- שבוע הבא אילת D: תמונת השבוע שלכם- LOL ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 6

X Slider

New member
המערכת החדשה מעולה

שיר חרישה של KNOB- נו מור שיר חרישה לא של KNOB- Shine on של R.I.O ציטוט השבוע שלכם- קורס צביקה שימו לב! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם מאוד
משהו טוב שאכלתם השבוע- האוכל של אמא אחרי שבוע בבה"ד 10
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- עושה רושם שכן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- סוף קורס חובשים, שבירת דיסטנס
איש השבוע שלכם בפורום- Well... איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- קרובי
מסר לאומה- Smile. תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 10

livemylife

New member
יו שנים לא הייתי כאן

שיר חרישה שלno more KNOB- שיר חרישה לא של KNOB-לא יודע הרבה אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם-ללמוד ללמוד ללמוד ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-החדש של קובן נחמד סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-נרניה מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםםםםםםםםםםםםםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע-המבורגר הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-נראה לי משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-הרבה איש השבוע שלכם בפורום-לא מכיר את האנשים כאן לצערי
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-יש כל מיני מסר לאומה-ואהבת לרעך כמוך?
תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-------7

למעלה