../images/Emo224.gif

שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

../images/Emo226.gif

שם: נופר כינוי אהוב: נופרי איזור מגורים: פת גיל: 16.5 פריט הלבוש האהוב עליך? טרנינג התקופה הכי אהובה עליך בחיים? שנה שעברה לאן היית רוצה לחזור? לשם כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? בסדר היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא בדיוק יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לא כ"כ מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? ליודעת יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: הרבה דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא הרבה מתי התעוררת היום? 7 וחצי גובה: 172 משקל: 52 הפאדיחה הגדולה של החיים: ח לא מה תעשה מחר? אלך לביצפר, אעשה מבחן. מאיפה לי להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? cassie - me and you הצבע השולט בארון שלך: הכל מי האשה הכי יפה בארץ? אין שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אין ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהרבה האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? הרבה נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? בי חושב שעישון זה: אחלה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: די שם אהוב לבן: יונתן שם אהוב לבת: ליודעת. אפרת, תמר שם אהוב לכלב: דוגי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אין מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ח לא יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן הבן אדם שהכי חשוב לך: יותר מאחד הבן אדם שאתה הכי אוהב: יותר מאחד הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ספיר ושירי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: ספה, דבורה מיטל הבן אדם הכי מצחיק: דבורה, ספה הבן אדם הכי מוזר: מיטל הבן אדם הכי יפה: ליודעת הבן אדם הכי קרוב: ספה הבן אדם שאתה סומך עליו: ספה הבן אדם שסומך עליך: נראהלי שספה, דבורה, הגר הבן אדם שהכי השפיע עליך: שירי הבן אדם הכי כשרוני: ליודעת הבן אדם הכי מניאק: יונתן הבן אדם הכי אמיתי: הגר הבן אדם הכי מצליח: ליודעת הבן אדם הכי צפוי: שירי הבן אדם הכי לא צפוי: אני הבן אדם הכי חכם: ספה הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): מיטל הבן אדם הכי מסטול: מיטל ודבורה הבן אדם הכי חרמן: שירי הבן אדם הכי רומנטי: שירי הבן אדם הכי זיין שכל: ח שירי הבן אדם הכי וותרן: ליודעת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: נראהלי שספה. ומיטל ודבורה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: שירי, ספה הבן אדם שהכי מבין אותך: ספה הבן אדם הכי עשיר: יונתן הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דבורה, יונתן הבן אדם שהכי הרבה מקלל: יקיר הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הרבה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לאיודעת הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: יונתן הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: בני סלע אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה לו כאפה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? חצי חצי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ילדה שאני שונאת מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? ללכת למיטה הכי אוהב? מיטה חבל ש...? כואב לי הראש הלוואי והיה לי? סיגריות אין דבר העומד? ברור שיש אם תרצו? אז בואו מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך להזדיין? אחרי השאלון אני? אלך למיטה לא הייתי צריך? מה אני חייבת לומר תודה ל? לי אני חייבת לומר סליחה ל? לי למה אני אף פעם לא? מה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? חי יומולדת זו סיבה ל? השתכר העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: יאללה ביי הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

swirrrly

New member
היי.

אנשים עם קלשונים ולפידים בוערים מחכים לי בחוץ, אז סלחו לי אם זה יהיה קצת קופצני שם: שירלי כינוי אהוב: שרלוטה איזור מגורים: מרכז גיל: 18 ושני רבעים פריט הלבוש האהוב עליך? שק תפוח אדמה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התקופה הזו לאן היית רוצה לחזור? גיל 15, אם כבר כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת וגם זה מוטל בספק אוהב את המקום שאתה גר בו? אני אוהבת כל דבר בקיום האנושי היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ממש ממש לא מאוהב? לא היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? אהבה שבלתי ניתן לתאר מה היית משנה בך? לא הייתי משנה בי דבר מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה, עם החוכמה אפשר לשכנע את עצמך שאתה יפה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 1 דבר נחמד שהיה לך היום: אין לי כוח לנסות להיזכר דבר לא נחמד שקרה לך היום: נשבר לי הזין מתי התעוררת היום? 6 AM גובה: 160 משקל: 55 הפאדיחה הגדולה של החיים: יש כזאת, והיא מורבידית, אני בנאדם מורבידי להפליא מה תעשה מחר? אשתין (יש לי פיפי) להקה שאת/ה אוהב/ת: keane מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני חודש-יים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר הצבע השולט בארון שלך: לבן מי האשה הכי יפה בארץ? יעל גולדמן (טוב, היא שנייה, את הראשונה אתם לא מכירים
) שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? פחח ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהאנשים בחוץ האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: נחמד כשזה פאסיבי ולעתים רחוקות יחסית איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אין לי מושג שם אהוב לבן: גלעד שם אהוב לבת: הילה שם אהוב לכלב: פלוטו מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שהשתמשתי בטוש השחור ובטוש האדום במידה שווה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? דברים וירטואלים שאורי היה לוחש לי בשעות הקטנות של הלילה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא, אבל יש לי דמיון כזה הבן אדם שהכי חשוב לך: טוב, עכשיו שברתם לי את הלב הבן אדם שאתה הכי אוהב: אין כזה הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: זה די ברור, לא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אין לי כל כך הרבה אנשים בחיי הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא, בלי קשר, אני שומרת את עצמי לישו. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתאבדת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה לראות אם אוכל לחבב את הוא החדש, ובכל מקרה עדיין יש בו את הבסיס הבסיסי זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפס אופי או יופי? יופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? אין לי מושג מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? עכבר מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד! חיבוק או נשיקה?
התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? להיות קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל סלומון מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לעוף הכי אוהב? את עצמי חבל ש...? אין לי חרטות הלוואי והיה לי? חיתול (אני עדיין צריכה להשתין) אין דבר העומד? בפניי אם תרצו? תסבלו מי ששונא אותי מצדי ש...? יקים נגדי אתר נאצה סודי אחרי השאלון אני? משתינה לא הייתי צריך? אין לי חרטות, חיי מושלמים, ומוצר הלוואי שלהם, אני, גם מושלם, באופן בלתי נמנע אני חייבת לומר תודה ל? פרויד אני חייבת לומר סליחה ל? לאנשים בחוץ עם הקלשונים למה אני אף פעם לא? רגועה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? אכילת עוגה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תתרחקו ממני הערבים הם: מגניבים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני חרא חטוב

עופריקי

New member
יא../images/Emo2.gif ../images/Emo224.gif (איזה יפה..)

שם: עופרי כינוי אהוב: מכוערת>< איזור מגורים: אשקלון גיל: 16 וחצי (יותר:O ) פריט הלבוש האהוב עליך? הג'ינס עם הגל הצהוב
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? קשה לבחור. הנוכחית בינתיים:] לאן היית רוצה לחזור? לגן.
כמה פעמים עברת דירה? 3 נראלי אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? כן היית מאוהב? גם חווית אהבה נכזבת? כן בתול? מי שואל?
יש חבר/ה? כן זרקו אותך? אולי! D: אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? אף מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי (יאאאאא איזה שטחיתתת אניייייייי) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא (אבל היה. והקקה הזה דפק את האייסי) כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 6
דבר נחמד שהיה לך היום: ההודעה ממייקי^________________^
דבר לא נחמד שקרה לך היום: עוד לא קרה מתי התעוררת היום? 8 גובה: 1.53 משקל: 43 הפאדיחה הגדולה של החיים: פעם אחת אני וחברה שלי נפלנו אחת על השניה באמפי בבצפר וכולם ראו:( מה תעשה מחר? כמו היום להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס, וויטין טמפטיישן מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? ליפני חודשיים בערך, בעברי לידר
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? דנידין ושורטי- כולם רוקדים הצבע השולט בארון שלך: לא יודעת יש הכל מהכל מי האשה הכי יפה בארץ? אין D: שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? וואי ברח לי השם שלה... ממישהו לרוץ איתו.. (היא כל כך מיוחדת..) ממה את/ה הכי מפחד/ת? אי ודאות, חושך... האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן^__^ נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? אהה.. לא יודעת עדיין
שליטה חושב שעישון זה: סקסי איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת שם אהוב לבן: נווה שם אהוב לבת: אורפז שם אהוב לכלב: חבר מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? סבא.. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? החבר שלי מהגן. (כןכן. סתיו.) יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אהההה לא יודעת לא נראה לי הבן אדם שהכי חשוב לך: אבא הבן אדם שאתה הכי אוהב: אבא ומייקי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: מייקי;[ הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: מייקי. ואתי הג'ינג'ית! הבן אדם הכי מצחיק: תימור הבן אדם הכי מוזר: הדר הבן אדם הכי יפה: דריה
הבן אדם הכי קרוב: מייקי הבן אדם שאתה סומך עליו: מייקי, אבא, אתי, הדר. הבן אדם שסומך עליך: נראלי כנ"ל הבן אדם שהכי השפיע עליך: מאור>< הבן אדם הכי כשרוני: טל [כלכך] הבן אדם הכי מניאק: רע הבן אדם הכי אמיתי: הדר הבן אדם הכי מצליח: טופז הבן אדם הכי צפוי: הדר הבן אדם הכי לא צפוי: אין כאלה כבר הבן אדם הכי חכם: נו מה הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): אף אחד הבן אדם הכי מסטול: מה מההההה הבן אדם הכי חרמן: טל וקופו הבן אדם הכי רומנטי: מייק^_____^
הבן אדם הכי זיין שכל: אתי הג'ינג'ית, לפעמים... הבן אדם הכי וותרן: הדר ואני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מייקי (ואתי כי יש לה יומולדת) הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: אתי הג'ינג'ית הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מייקי הבן אדם שהכי מבין אותך: יש אחד כזה? הבן אדם הכי עשיר: טופז. כל כך. חהחה הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הדר הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אני ותימורD: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם^___________^ הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: מייקי. (אבל הוא רוצה לטוס לחול ולגור שם. אז כתוכנית ב- דימה.) הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: מה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: ניב!>< אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודעת. לא קרה.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומרת לו יפה ביי ביי... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא יודעת זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוציפס אבל מקסיקני אופי או יופי? לא יודעת פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? לא לפה ולא לשם מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? לא יודעת ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול
לבכות או לצחוק? לא יודעת גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אסוציאציות: אהבה? כאב שלום? מלחמה (כמו הספר מלחמה ושלום) מתנחלים? בסדר יהודים? ציונים מוות? מפחיד חיים? עצומים כבוד? מבוגרים מים? טעם החיים
בצפר? איכס חופש? סוףסוף חו"ל? תאילנד עבודה? מעייף הצלחה? שמחה השראה? מוזה=] מלאכים? גן עדן תנ"ך? משה סוכר? כפית נשיקה? סקסי
השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? שכן שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להנות מהספק הכי אוהב? שוקולד חבל ש...? אין לי בבית שוקולד הלוואי והיה לי? שוקולד אין דבר העומד? בפניי? אם תרצו? אין זו אגדה!
מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך נחוי אחרי השאלון אני? הולכת לבצפר לא הייתי צריך? לריב עם אמא[?] אני חייבת לומר תודה ל? אבא ואמא שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד מה למה אני אף פעם לא? מקבלת ציונים טובים במתמטיקה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? מסיבה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: כשאתם נושמים, תשאפו ואז תנשפו ואז תשאפו ואז תנשפו.. הערבים הם: מסריחים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני ילדה אחלה

../images/Emo13.gif

שם:שחר כינוי אהוב:אין איזור מגורים:צפון גיל:19 פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?הממ לאן היית רוצה לחזור?ילדות כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא יודע היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?לא יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?כלום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום:המסיבה בלכת דבר לא נחמד שקרה לך היום:אבא מתי התעוררת היום?6:40 גובה:181 משקל:75 הפאדיחה הגדולה של החיים:המ מה תעשה מחר?אשן, אתקן את הפלאפון, ארכוב, וישתה אלכוהול. להקה שאת/ה אוהב/ת:פינק פלויד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?הרבה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?כלום הצבע השולט בארון שלך:אין מי האשה הכי יפה בארץ?אמא
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?הממ ממה את/ה הכי מפחד/ת? לבד האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן נישקת בחורה?כן נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:סבבה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא שם אהוב לבן:שחר שם אהוב לבת:כנל שם אהוב לכלב:הממ מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?הממ מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?הממ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבן אדם שהכי חשוב לך:אני הבן אדם שאתה הכי אוהב:אני הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:אני הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:אני הבן אדם הכי מצחיק:אני הבן אדם הכי מוזר:אני הבן אדם הכי יפה:אני הבן אדם הכי קרוב:אני הבן אדם שאתה סומך עליו:אני הבן אדם שסומך עליך:אני הבן אדם שהכי השפיע עליך:אני הבן אדם הכי כשרוני:אני הבן אדם הכי מניאק:אני הבן אדם הכי אמיתי:אני הבן אדם הכי מצליח:אני הבן אדם הכי צפוי:אני הבן אדם הכי לא צפוי:אני הבן אדם הכי חכם:אני הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):אני הבן אדם הכי מסטול:אני הבן אדם הכי חרמן:אני הבן אדם הכי רומנטי:אני הבן אדם הכי זיין שכל: אני הבן אדם הכי וותרן:אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אני הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:אני הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:אני הבן אדם שהכי מבין אותך:אני הבן אדם הכי עשיר:אני הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:אני הבן אדם שהכי הרבה מקלל:אני הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:אני הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:אני הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:אני הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:אני אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיף אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?נותן לו להיות מה שהוא זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?צצפו אופי או יופי?שניהם פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?כלום להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?טלויזינ ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחה להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?בס אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?לא משנה אייסיקיו או מסנג'ר?כלום אסוציאציות: אהבה? הממ שלום?חלום מתנחלים? אנשים יהודים?עם מוות? קביעה חיים? דבר טוב כבוד?הערכנ מים? חיים בצפר? אין חופש?תאריך חו"ל? אמסטרדם עבודה? צבא הצלחה? מסלול השראה? מוזיקה מלאכים?כרוב תנ"ך? ספר סוכר? תה נשיקה?חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חבר מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?חברה הכי אוהב? אופניים חבל ש...?שאני פה הלוואי והיה לי?הכל אין דבר העומד? אבל יש רצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?יזדיין אחרי השאלון אני? הולך לישון לא הייתי צריך? הממ אני חייבת לומר תודה ל? אני אני חייבת לומר סליחה ל? אני למה אני אף פעם לא? הממ אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? חגיגה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תהנו הערבים הם: אנשים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?בחור מגניב וטוב

ל א ק י

New member
צריך אחד :|

שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: מגדל העמק \ חיפה|עזה גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? הג'ינס הזה שעלי :[ משום מה כולם אומרים שהוא יפה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עד לפני ה13.8 השנה:< לאן היית רוצה לחזור? ללגור בבית! כמה פעמים עברת דירה? 5 נראהלי, אם אתם מחשיבים ת'אחרון כמעבר דירה אוהב את המקום שאתה גר בו? בסופי שבוע כן :[ בד"כ לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? כן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? בתול? לא כל כך יש חבר/ה? כן זרקו אותך? אפשר לומר אתה זרקת? לא שזכור לי אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? את העור מה היית מעדיף בעצמך, יופי א חוכמה? יופי, חוכמה כבר ישלי :O יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? איכס לא כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 4 דבר נחמד שהיה לך היום: קמתי ליד נתי
דבר לא נחמד שקרה לך היום: הלכתי מנתי
מתי התעוררת היום? 10 ככה גובה: 169 משקל הרבה הפאדיחה הגדולה של החיים: לאיודעת מה תעשה מחר? שיעורים אני מניחה, וטלוויזיה, ותכלס כלום להקה שאת/ה אוהב/ת: Sum41 \ סינרגיה מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לעולם לא איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? מחוץ לזרם - סינרגיה הצבע השולט בארון שלך: שחור כחול ולאיודעת מי האשה הכי יפה בארץ? לאיודעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? מללכת לשירותים בלילה במהלך השבוע :| האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: גועל נפש איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אני לא פה בשביל לשכנע אנשים לעשות דברים, שיעשו מה שבא להם שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: שוקי! מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? ספסל מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לאיודעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך: נתי הבן אדם שאתה הכי אוהב: נתי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: נתי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: נתי הבן אדם הכי מצחיק: נתי הבן אדם הכי מוזר: נתי! הבן אדם הכי יפה: נתי הבן אדם הכי קרוב: נתי הבן אדם שאתה סומך עליו: נתי והמשפחה וזה.. ועוד כמה חברים הבן אדם שסומך עליך: נתי?:$ הבן אדם שהכי השפיע עליך: לאיודעת הבן אדם הכי כשרוני: נתי הבן אדם הכי מניאק: נתי כשהוא רוצה P: הבן אדם הכי אמיתי: נתי הבן אדם הכי מצליח: נתי הבן אדם הכי צפוי: נתי הבן אדם הכי לא צפוי: נתי הבן אדם הכי חכם: נתי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נתי הבן אדם הכי מסטול: נתי הבן אדם הכי חרמן: נתי הבן אדם הכי רומנטי: נתי הבן אדם הכי זיין שכל: נתי הבן אדם הכי וותרן: נתי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: נתי! הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: נתי הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: נתי [למרות שנרדמתי לו אתמול:D] הבן אדם שהכי מבין אותך: נתי הבן אדם הכי עשיר: בילגייטס הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: נתי הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אני :[ אבל זה לא בכוונה, אני מנסה להגמל הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: נתי הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: נתי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: כל אחד חוץ מנתי :[ הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אלצפון!D: יש פה בעיקר נתי סתם כי אין לי כח לחשוב על אנשים :D תתעלמו אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לאיודעת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותון לקיבינימט :[ אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה להתרגל אליה ככה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול
לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים, התרגלתי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? נתי שלום? אב מתנחלים? כיפה יהודים? 333 מוות? 333 חיים? כהן כבוד? קובי מים? מעונות בצפר? מכינה חופש? שישבת חו"ל? לונדון עבודה? מה זה הצלחה? 90+
השראה? מלאכים? נתי תנ"ך? קונדום D: סוכר? מלח נשיקה? נתי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? בוזגלו מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? נתי הכי אוהב? נתי חבל ש...? ז מגיע פעם בחודש :> הלוואי והיה לי? עט אין דבר העומד? בפני נתי אם תרצו? יש זו הגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך קיבינימט אחרי השאלון אני? הולכת לעזור לאמא לשטוף ת'אורז! לא הייתי צריך? לקום בבוקר אני חייבת לומר תודה ל? הורי שהביאוני עד היום אני חייבת לומר סליחה ל? לאיודעת למה אני אף פעם לא? לאיודעת אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? עוגה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תשימו זין :O הערבים הם: אנשים שלא סותמים בזמן נסיעה ב333
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? שנתי מת עלי :O

למעלה