כל בוקר קצת
New member
../images/Emo223.gif../images/Emo259.gif
נראה לי שכבר דיברנו על זה פה לא פעם בצורה כזו או אחרת, אבל העניין התעורר שוב אחרי שאמא שלי (היי אמא
) נכחה בחתונה שלאחריה דיווחה לי ש"עד מחר" (או כמו שהיא מתעקשת לקרוא לו - חרף התרעמויותיי - "עד מתי"
) התנגן שם ע"י התזמורת הרנדומלית בזמן הרבע עוף והחצילים, כמובן שאני הגבתי בזלזול וכן בעיקום אף בלתי מבוטל ואמרתי שכשמקשיבים לשיר הזה קצת - לא ברור לי למה מישהו חושב שהוא מתאים לחתונה, וחוץ מזה, שלא משמח אותי לשמוע ששירים של אביתר מתנגנים ברקע בחתונות, ונראה לי שאולי זה גם לא משמח אותו (רושמת: לשאול בהזדמנות). לא זוכרת את הציטוט המדויק אבל מישהו כתב פעם מזמן באיזו ביקורת על הופעה במעבדה שיש בזה משהו אירוני, שטקסטים כל כך כנים ומדממים הופכים לנחלת הכלל, אמא אמרה שכשאמן מוציא את השירים האלה לעולם - הוא יודע שכבר אין לו שליטה על זה, ושלנו כמאזינים אין זכות לנכס אותם לעצמנו. ובכל זאת החוסר נוחות הזו והאפילו לא מעט עצבים פנימיים שזועמים על זה, וכועסים מה אתם אומרים? אגב, נדמה לי שביום שישי בעת נסיעה בכביש בגין זיהיתי על פגוש מכונית מזדמנת סטיקר: "אל תפחד מהפחד". ואולי זה אפילו קשור.
נראה לי שכבר דיברנו על זה פה לא פעם בצורה כזו או אחרת, אבל העניין התעורר שוב אחרי שאמא שלי (היי אמא