פינות!

../images/Emo223.gifפינות!../images/Emo223.gif

כי הגיע הזמן שיהיו כאן עוד שירשורים ודברים אני אתן עכשיו אפשרויות שונות לפינות שאפשר לעשות, כל מי שרוצה מוזמן לבחור לו אחד מהדברים כאן ולהגיד באיזה יום הוא/היא רוצים לעשות את זה אם יש לכם עוד רעיונות לדברים שלא חשבתי עליהם תציעו
שרשור שבועי - צריך להיפתח בתחילת/סוף כל שבוע.. ויש בו את הדברים הרגילים: שיר שבוע של FOB, לא של FOB, דיסק, תמונה וכו'..
החוליה החלשה - אוקיי את זה אין לי בעיה להמשיך ולעשות השאלה אם להמשיך מאותה נקודה שהפסקנו בקומונה כי אנחנו עומדים לסיים את הדיסק או להתחיל מההתחלה?
פינת וידאו - להביא כל פעם כמה וידיואיים קשורים, אפשר כל פעם על נושא שונה או סתם כללי
פינת תרבות/אומנות שבועית - פינה שאפשר להעלות אלייה יצירות שונות שעשיתם שירים וכד'
ניתוח שירים - בתנאי שיהיה שיתוף פעולה
של מי השורה הזאת[או בשם קצת פחות חרוש] - כל פעם בוחרים שיר אחר וכל אחד בוחר את השורה שהוא הכי אוהב ממנו בנוסף אם יש לכם פאנפיקים *שקשורים לפול אאוט* מאתרים ופורומים שונים או שאתם כתבתם אפשר לעשות מדי פעם גם שירשורים כאלו שרשורי
יפתחו כל 4 ימים בערך כל דבר שלא קשור ללהקה יש לשרשר לשם או להודעות של תפוז אנשים [תזכרו שאם לא מגיבים להם ההודעות נעלמות תוך 24 שעות] ויהיה נחמד אם כל פעם מישהו אחר יוכל להביא קצת עידכונים על FOB.. לא סתם זה הפורום שלהם

FOB GIRL

New member
עוד משו

צריך גם להיתפתח בטאגלינס עם מידע על חברי הלהקה,דיסקוגרפיה וליריקס אם זה אפשרי אם תרצו מידע על הלהקה וליריקה אני כנראה אוכל לעזור בזה

כן..../images/Emo223.gif

הכנתי פעם כשרק פתחנו את הקומונה ולא ידענו אפילו איך קוראים להם משהו כזה חח זה צריך להיות שמור לי במחשב אני אעלה את זה בקרוב אני רוצה למצוא עוד דברים לטאגלן.. שהפורום לא יהיה ריק מדי

m i c k e y 15

New member
יש לי הצעה ל-3 פינות

חח לא בטוחה שאני אוכל לעשות את זה כי אני לא ממש יודעת איך..חחחח וקודם כל הקרדיט על הרעיון הוא ליובל(לושהה) שעושה אותו בפורום מקפליי וחשבתי שגם פה יהיה נחמד לעשות אותו
אז השם של הפינה הוא "המצעד" ההוראות הם: כל אחת בוחרת חמישה שירים מהרשימה שנעשה של כל השירים שלהם או רק מאלבום מסוים ורושמת אותם לפי סדר העדיפות שלה [מהכי אהוב - לחמישי הכי אהוב], ואז מי שיעשה את זה ישכלל את התוצאות ויהיה מצעד.. כל שבוע נוסיף עוד שני שירים לבחירה [שלא נבחרו ברשימה הראשונית למטה], וככה כל שבוע... וזה יכול להיות נחמד מאוד השניה השניה שאני יכולה לעשות זה שירשור חיובי
שכל אחד ירשום משו חיובי שהולך להיות בכל יום בשבוע..
אממ ואפשר גם הכר את הפורום או משו כזה חח

המצעד כן רעיון טוב..../images/Emo223.gif

ושכחתי לגמרי מהרעיון של לעשות נחקר שבועי מי שרוצה שיגיד את יכולה לעשות את השרשור החיובי

לושהה

New member
ממ .. אני יכולה לעשות את המצעד ..

אני כבר עושה במקפליי ובבאסטד, זה יכול לצאת בסדר :]

לושהה

New member
ורק עכשיו שמתי לב..

שאת ההוראות שלך למצעד לקחת מההוראות שלי, לא?
^^

../images/Emo54.gifסיכום בינתיים../images/Emo223.gif

יום ראשון: החוליה החלשה - אני יום שני: של מי השורה הזאת - dark spike יום שלישי: יום רביעי: יום חמישי: יום שישי: שרשור שבועי - every me יום שבת: שרשור חיובי - mickey15 לושהה את המצעד [תבחרי יום]
עוד דברים שנשארו: הכר את הפורום/נחקר שבועי פינת וידאו פינת תרבות/אומנות שבועית ניתוח שירים

GaLuSh 11

New member
אמ טוב.. ניראהלי הכר את הפורום

אמ יום חמישי או שלישי.. תבחרי או משהו..

למעלה