ScreamingForSomethin
New member
../images/Emo223.gifפינות!../images/Emo223.gif
כי הגיע הזמן שיהיו כאן עוד שירשורים ודברים אני אתן עכשיו אפשרויות שונות לפינות שאפשר לעשות, כל מי שרוצה מוזמן לבחור לו אחד מהדברים כאן ולהגיד באיזה יום הוא/היא רוצים לעשות את זה אם יש לכם עוד רעיונות לדברים שלא חשבתי עליהם תציעו
שרשור שבועי - צריך להיפתח בתחילת/סוף כל שבוע.. ויש בו את הדברים הרגילים: שיר שבוע של FOB, לא של FOB, דיסק, תמונה וכו'..
החוליה החלשה - אוקיי את זה אין לי בעיה להמשיך ולעשות השאלה אם להמשיך מאותה נקודה שהפסקנו בקומונה כי אנחנו עומדים לסיים את הדיסק או להתחיל מההתחלה?
פינת וידאו - להביא כל פעם כמה וידיואיים קשורים, אפשר כל פעם על נושא שונה או סתם כללי
פינת תרבות/אומנות שבועית - פינה שאפשר להעלות אלייה יצירות שונות שעשיתם שירים וכד'
ניתוח שירים - בתנאי שיהיה שיתוף פעולה
של מי השורה הזאת[או בשם קצת פחות חרוש] - כל פעם בוחרים שיר אחר וכל אחד בוחר את השורה שהוא הכי אוהב ממנו בנוסף אם יש לכם פאנפיקים *שקשורים לפול אאוט* מאתרים ופורומים שונים או שאתם כתבתם אפשר לעשות מדי פעם גם שירשורים כאלו שרשורי
יפתחו כל 4 ימים בערך כל דבר שלא קשור ללהקה יש לשרשר לשם או להודעות של תפוז אנשים [תזכרו שאם לא מגיבים להם ההודעות נעלמות תוך 24 שעות] ויהיה נחמד אם כל פעם מישהו אחר יוכל להביא קצת עידכונים על FOB.. לא סתם זה הפורום שלהם
כי הגיע הזמן שיהיו כאן עוד שירשורים ודברים אני אתן עכשיו אפשרויות שונות לפינות שאפשר לעשות, כל מי שרוצה מוזמן לבחור לו אחד מהדברים כאן ולהגיד באיזה יום הוא/היא רוצים לעשות את זה אם יש לכם עוד רעיונות לדברים שלא חשבתי עליהם תציעו