נמלטים

ShaYArO

New member
נחמד

ציפתי ליותר גורם לי להתגעגע לאוז :( (הסידרה)

vand

New member
למה???

למה שוב פעם עם הם חייבים לעשות פרומו לפרק הבא??? לא הספיק להם שהם הרסו פרק אחר פרק באו-סי רק כדי להעלות את הרייטינג עכשיו הם עושים את זה בנמלטים? אני משוכנע שב-99% מהפרומואים האלה יכללו ספויילרים קטלניים.

Aviad1987

New member
בינתיים הם לא הרסו שום דבר

רק גרמו לי לרצות להמשיך לראות (למרות שאת הפרקים הראשונים כבר ראיתי
)

קובי221

New member
10/10

קודם כל אין כל צל של ספק שאני לא אמשיך לראות. *אני כבר מחכה בקוצר רוח לפרק הבא...* קודם כל אני אתחיל מזה שהסדרה פשוט מ ד ה י מ ה א- היא מותחת
. ב- היא מזכירה לי סרטי מתח מעולים. ג- העלילה מעניינת. ד- השחקנים פשוט משחקים מצויין. ויש עוד הרבה... הפרק הראשון היה פשוט
אחד גדול. כבר על ההתחלה *לא קראתי ספוילרים* הבנתי את הקטע שהוא רוצה להציל את אחיו(?), כלומר שהוא התחיל את השוד והמשפט התחלתי לחשוד... ואז שהיה לי על מה לחשוד קלטתי הכל. אני מחכה לדעת למה הפלילו את אחיו(?), ובקיצור ולעניין, את הקטע של הבריחה, נשמע מאוד מעניין...

השורד19

New member
איזה עיניים...חח

סדרה נחמדה.. בקיצור ערוץ yes stars! מדהים טוב שיש יס מקס בחדר...לא מחמיץ כלום

Ulong

New member
פיילוט נחמד, לא יותר מזה

לא הבנתי אף פעם מה פשר הבאז סביב הסידרה, הפיילוט יפה אבל לא התלהבתי ממנו עד כדי כך. יכול להיות שזה משתפר בהמשך אבל... טוב כלום. נראה לי שהברבורים שהוא מכין מנייר זה כדי לבדוק משהו עם תעלות הניקוז, לאן הן מובילות אולי. ורוניקה, עורכת הדין שלו ממש מוכרת לי מאיפושהו. מישהו?

Aviad1987

New member
צריך לראות את הפרק הבא

כדי להבין את הראשון וכמה הוא מעולה.

DeadlyPeretZ

New member
אני מכיר אותה מ...

היא שיחקה בפילוט של "האוס" עונה ראשונה בתור מטופלת. אני אישית כבר ראיתי את כל הסידרה,אני מחכה לסוף החודש. אז מתחיל הפרק השלישי מהסוף

לא התלהבתי... אבל אני מתכוון לראות

שידור חוזר ביום שבת... (היום פיספסתי) כי לא ראיתי כמו שצריך... אבל גם מה שראיתי (שזה הרוב) היה משעמםםםםםםםםם אני מקווה שזה ישתפר כי כ"כ היללו את הסידרה הזו

dirty fairy

New member
פשוט מעולה!!!!

נהנתי מהפרק הראשון ואני בטוחה שכל העונה תהייה כזאת מותחת ומעניינת.. הבעיה שלא ראיתי את הרבע שעה האחרונה כי נרדמתי וגם היום בצהריים.. לפי ההתחלה ממש תוכנית טובה..אני נהנתי.. עכשיו,יש לי כמה שאלות.. התוכנית כבר שודרה בעבר בYES? זאת עונה ראשונה של הסדרה? כמה עונות יש לה? תודה

קובי221

New member
תשובות:

התוכנית היא חדשה, ולכן היא לא שודרה ביס. זאת עונה ראשונה של הסדרה. כרגע רק עונה 1. -הפרקים בארה"ב בעיצומן.

למעלה