The Amazing Race 909

willo

New member
../images/Emo58.gif 909

אין לי הרבה מה לומר חוץ מ:- חבל על פראן וברי, התחלתי לחבב אותם. מוג'ו בגישתם המגעילה פשוט היו מעננים. עכשיו ברור שביילד הקרוב ההיפים יעצרו את מוג'ו ולהפך לפי מי שמגיע קודם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 909

עוד פרק מצויין. מאוד מותח וטיפה עצוב. פראן וברי לא עפו מהמירוץ כי הם לא היו מספיק טובים, חזקים , חכמים - הם עפו כי מונית שהם הזמינו בחכמה מראש אחרי משימות פיזיות לא קלות בהן הם היו לא פחות טובים מהצמדים האחרים פשוט לא הגיעה. חוסר מזל אבל זה חלק מהמירוץ. מצחיק לראות איך משום מקום צצה לה שנאה אמיתית בין ההיפים ומוג'ו. שבוע הבא אני מניח עוד פרק ללא אלימינציה וחבל. שיעיפו כבר את ריי ויולנדה ונוכל להגיע לפיינל 3 ולגמור עם המירוץ הזה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

קצת חבל לי על פראנברי,הם רצו מירוץ טוב כמעט כל הפרק ופשוט נדפקו בגלל נהג המונית. אני מתפלא שפ'יל לא העיר לגבי זה שהם אחד מהזוגות המבוגרים הכי חזקים שהיו במירוץ , אם לא הכי חזקים, מרדית' וגרטצ'ן היו נמחצים בעונה עם מתחרים כמו כאן ובלי כל הסיבובים ללא ההעפה שהגיעו להציל אותם. בכל מקרה לא אבידה גדולה כי אני מעדיף את ריי ויולנדה. למרות שלא עושה רושם שיש להם ממש סיכוי עם התחרות הקשה שיש להם, אבל לכו תדעו, צוותים חלשים יותר כבר הצליחו לזכות בנסיבות דיי דומות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 909

סוף סוף אני לא אצטרך לסבול את השערות בכתפיים של בארי, והקול המעצבן של פראן. גו אריק וג'רמי! (כשד"א, ג'רמי פשוט טומטום....)

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif909

יש שיפור מגרוע לסביר. דווקא קצת חבל לי על הפראנבריז. בפרקים הראשונים הם באמת היו איומים, אבל בפרקים האחרונים הם רצו מירוץ סביר ולא עשו יותר מדי טעויות. לא הגיע להם לעוף. עכשיו צריכים להיות משהו כמו 30 פרקים ללא הדחה ברצף ואז הגמר. המתח.

למעלה