The Amazing Race 901

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo222.gif The Amazing Race 901

זהו התחילה העונה, רשמים בהמשך (אחרי שנגמור לעבוד, נגיע הביתה ונראה את הפרק)

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif TAR 9X01

אני לא אגיד הרבה. רק- פתיחה חביבה מאוד, הזוג שהזכיר לי אישית את מיקי בוגנים (הספר כן?) עף וחבל..דווקא היה יכול להיות מצחיק איתו. אהבתי את המשפט של המבוגרת (אני מתקשה בשמות כן?) של: "אני חושבת שהיא לא הייתה פה קודם" (הכוונה היא לקופסת רמזים בגשר). ד"א- אפשר גם לקבל מרצדס כמו שלהם? איזה אוטו...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 901

למה הם חייבים לעשות את הפרקים הראשונים 90 דקות?! זה מייגע ולא נחוץ, את הקבוצות שעפות ראשונות אני לא מרגיש צורך להכיר ואת אלה שנשארות אחרונות אני כבר אכיר בכל מקרה במיליון סיבובי הנון אלימניישן שיהיו בהמשך... אני מקווה שג'רמי ואריק ימותו באיזה תאונת מטוס, הסידרה לא צריכה עוד מנצחים מהסוג הזה, מזל גם שהסטריאוטיפים המהלכים עפו, אני כבר מעדיף את האחיות הצווחניות. הייתי רוצה שוונדה ודזירי יגיעו רחוק, נראה שהן עובדות טוב ביחד ולפחות יש להן אינטלגנציה כלשהי, למרות שלקבוצות האלה יש נטייה לאכזב, ביג'י וטיילור גם נראים כמו קבוצה מעניינת, בכלל עושה רושם שהרבה אנשים מהקאסט העונה ממש מתלהבים להיות בסידרה שזה נחמד. אם הייתי צריך לנחש איך הסידרה תמשיך לפי מקום 3 שהם בד"כ האנשים שלא ברור איך הם הגיעו לשם, מקום 2 אלה שהיו צריכים לנצח ומקום 1 המנצחים המאכזבים זה יהיה: 3)מוניקה וג'וזף 2)ביג'י וטיילור 1)אריק וג'רמי מקווה שאני טועה.

walking

New member
המירוץ 901 ../images/Emo58.gif

לא סובל פרקי פתיחה של המירוץ, הם מייגעים וארוכים וזה לא היה שונה מהרגיל. הצוותים שאני אוהב: הורודות
, ההיפים והחנונים. (נראה לי הבן אדם בפיטסטופ השתעמם יותר ממני מהפרק
)

../images/Emo58.gif901

אוי זה היה טוב. סלחתי ל"מרוץ" על עונה 8 הגרועה וכמעט סלחתי ל-CBS על הישרדות 12 הקלוקלת. כמה הערות והחלטות בהמשך לעתידי:
אני כל כך מפסיק ללכת לרופאי שיניים.
מוניקה וג'וזף (קן וברבי) חייבים לנצח בדבר הזה. הגיע הזמן שזוג חתיכי (שמורכב מגבר ואישה) ייקח את המליון (ולא. פרדי וקנדרה יכולים לטעון עד מחר שהם דוגמנים. הם מכוערים).
הגלמאזונס הם אחד הליהוקים המוצלחים ever של התוכנית בכל עונותיה. התקף הטוראט של אחת האחיות כשהן היו ליד המסוקים היה פשוט פרייסלס.
מי חייב למות? הזוג הזקן. זוג טרחני ומעיק. אינשאללה האישה תיפול לתוך הנהר בפרק הבא ותמות. אף אחד לא יכול על מרדית' וגרטשן! (איזה כיף שיש עונה חדשה ושעונה 8 תישכח לעד. לנצח. לעולמי עולמים.)

maya567

New member
../images/Emo58.gif 901

אפשר פשוט להדביק את מה שצפן כתב? חוץ מהירידות על עונה 8 האלוהית (רולי וויבר רולז!).

maya567

New member
../images/Emo58.gif תוספת

ואני דווקא אוהבת את לייק. פחות את מישל. אבל אוהבת את לייק. הוא מצחיק אותי. בכלל הצוותים העונה מעולה. נדמה לי שעידן כתב את זה, אבל זה באמת נראה כאילו כולם ממש מתלהבים שהם במירוץ. אה וסאו פאולו משעממת. והייתי ליד הגשר הזה

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הייתי גם בשדה תעופה
וד"א חבל שהם לא נסעו במטרו של סאו פאולו. הרכבת התחתית הכי יפה ונוחה שהייתי בה. וחוץ מזה, שעם קצב העבודה/יציאות הנוכחי שלי. בקושי יש לי זמן לראות משהו. מזל שהסופ"ש הזה אני לא עושה יותר מדי דברים, אז אני משלימה.

willo

New member
ספוילר| 901

כבר חשבתי שהפרק לא יגמר. אריק וג'רמי - לפחות הודו שהם בטלנים שמחפשים כסף קל. ההיפים - זוג חבבי וקליל, אהבתי. וונדה ודזירה - מי נותן לבת שלו שם של תפו"א? לייק (אגם) ומישל - יש לו פוטנציאל להפוך לג'ונתן, נקווה שהיא לא תההי ויקטוריה. ליסה וג'וני - מי שמודה מול המצלמות שברח לו פיפי והתחתונים נופלים, צריך להגיע רחוק (הן מזכירות לי את השחקנית מבנות גיל הזהב).

adi007

New member
אני מתלבטת אם לראות או לא..

היה יפה? מעניין? כדאי לראות? כי לא בא לי להשתעמם שעה וחצי..

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הקאסט נראה נחמד, החצי שעה הראשונה עוברת מהר, פשוט תעבירי לסוף ברגע שה6 הראשונים מגיעים, את לא תפסידי כלום.

willo

New member
לראות

סה"כ הקאסט נחמד, המשימות יפות ויש מהפכים. הבעיה היא ששעה וחצי זה המון.

Boran

New member
../images/Emo58.gif901

האמת הפרק עבר יותר מהר ממה שפרקים ראשונים של א"ר עוברים בד"כ. טוב שהזוג הזה עף, הם עיצבנו אותי. שה-gramdmazons יעופו גם, גם הן מעצבנות. אני גם לא אוהב את החנונים וההיפים. מי אני כן אוהב? ננסי ואמילי החדשות לייק ומישל סבבה מוג'ו אריק והבחור השני בטח יש עוד איזה זוג ששכחתי וזהו

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 901

הופתעתי לטובה מהעונה. אני בד"כ נוטה לברוח מכל הפסטיבל טרום עונה של כל הצגת השורדים/צמדים ולא ממש מתעניין עד שמתחילה העונה. אחרי עונה צולעת קצת חשבתי שממש אין לי כח לעוד עונה של המירוץ אבל ליהוק נבון ומגוון של הצמדים הביא לאחד מפרקי הפתיחה הכי מהנים שאני זוכר. Team Nerds Team Dudes Team Boobs אלו השלישייה שאני נהנה כרגע לראות - כל צמד מסיבה אחרת לגמרי. אריק וג'יימי שסיימו מקום ראשון (אם זה באמת השמות שלהם כי אני בטוח שאני סתם ממציא) התחילו בתור צוות שממש לא חיבבתי וסיימו כצמד עם סממן חיבוי. גם את צמד הפורטוריקניות (האמא והבת) לא חיבבתי בהתחלה אבל למדתי לחבב. MOJO בסדר, פרוסטי זה פשוט בהמות (בשורוק) אמריקאית בשיאה. הזוג הבאמת מעצבן במירוץ זה הרופא ואשתו. פוטנציאלית הם יכולים להיות יותר מעצבנים מג'ונתן וויקטוריה או מכל צמד אחר בתולדות המירוץ כולל הגווידוז. וויקטוריה לפחות הייתה עונה קצת לג'ונתן - פה יש לנו עסק עם סמרטוט רצפה אמיתי - ממש סאות'רן וומן למופת ולתפארת. מקריאה קצרה של התגובות אני רואה שגם שחף איתי בשלישייה המובילה. מוזר שירון אוהב את לייק ומישל. בטח כתב את זה תחת השפעת מדים ונעליים צבאיות. נסלח לו. לייק מנסה להיראות כאילו הוא עוזר לצוותים האחרים אבל מה שהוא עשה לזקנים היה פשוט מרושע. גם השאלה לריי ויולנדה אם הכל בסדר הייתה כדי להיראות חברהמן איתם אבל הוא לא היה נשאר שניה לבזבז שם אם ריי היה אומר שהם צריכים עזרה.

AnastasYa 14

New member
...

יוצא שאני אף פעם לא בעניין.. על איזה עונה אתם מדברים?? ואיפה היא משודרת??

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

וואו, חילקתי את זה ליומיים, וזה עדיין היה ארוך ומייגע. אבל יש פוטנציאל. כמה צמדים נחמדים. אהבתי את הפורטו-ריקניות וההיפים. הזקנות המטורפות האלה צריכות להימחץ ע"י משאית ענק. וזוג ההומואים... רק אני או שבהתחלה הם טענו שהם לא הומואים?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הם טענו שהם לא זוג. הם הומואים. אפלטונית

למעלה