CitizenErased
New member
../images/Emo222.gifMyooze Nyooze../images/Emo222.gif
כמה זמן לא היה לנו עדכון חדשות מוז
בכל מקרה... HERE WE GO:
פרסום העצומה
אז כידוע, העצומה זזה מאוד מאוד יפה. אבל מאוד חשוב לי שלא תפסיקו לפרסם אותה כי אם נפסיק, היא גם תפסיק לעלות. אני ממש מבקשת שפשוט תנסו כמה שאתם יכולים למצוא פורומים אחרים של מוזיקה/מיוז/להקות רוק ולפרסם בהם. לאו דווקא בתפוז - להפך. בואו נצא קצת החוצה. אפשר אפילו פורומים בינלאומיים שפשוט יש בהם אנשים שמוכנים לעזור... חשוב גם לציין שבגלל שרבים שפרסמו בתוך תפוז לא ביקשו רשות ממנהלי פורומים, הרבה מההודעות נמחקו. אז אם אתם עדיין מתכוונים לפרסם בתפוז, תבקשו רשות קודם ממנהלי הפורומים/קומונות. כמו כן, עוד דרך נחמדה לפרסם - בעמוד עצמו (http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 ), אם תלחצו על SHARE IT (הכפתור הירוק שאתם מקבלים אחרי שאתם מסיימים עם DEMAND IT) תוכלו למצוא שם קודים לבאנרים לפרסום בבלוגים וכדומה. תשתמשו בזה
בפרט אם יש לכם מייספייס/ישראבלוג/פייסבוק/אנערף. כמובן שאפשר גם להשתמש בבאנר היפה שBlackshift הכין (http://img2.tapuz.co.il/forums/1_108525190.jpg ). ולמי שיש מייספייס, תעשו טובה ותשלחו איזה בוליטין בנושא
ואם יש כאלה שמוכנים לעשות אפילו -קצת- יותר כדי לעזור לפרסם, תדברו איתי במסר או במסן - [email protected]
-----------------------------------------------
השמועות נכון - הוצאת הDVD/CD של וומבלי נדחתה
אז כמו שכתבו פה לפני מספר ימים, היו שמועות שהוצאת הDVD/CD של וומבלי נדחתה לפברואר. אחרי שיחה עם התו השמיני אתמול, אני יכולה לאשר את השמועות. דיי מבאס שצריך לחכות חודשיים נוספים אבל התקווה כמובן בפורום הרשמי היא שוורנר הקשיבו לתלונות והחליטו להוסיף מספר שירים נוספים (17 לעומת 22 שנוגנו בהופעה). חשוב לציין גם שיש שמועות שהDVD צולם אך ורק ב17 ביוני. מה שמאוד הכעיס מעריצים רבים שכן ה16 ביוני הייתה ההופעה הראשונה בוומבלי וכמובן שנוגנו שם מספר שירים שלא היו ביום השני (Micro Cuts, City of Delusion וCitizen Erased למשל). לדעתי האישית יהיו לפחות מספר קטעים מה16 כי ב17 מאט לא ניגן את הריף של Maggie's Farm אחרי MOTP עקב בעיות עם הגיטרה... הוא גם לא ניסה להמשיך והם מהר עברו לשיר הבא, מה שבטח אומר שלפחות את הקטע הזה הם יקחו מה16 (קשה לי להאמין שהם יורידו את הריף הזה). אה וכמובן, יש שמועות שיצורף גם קטע של טום מורלו מסתכל על מיוז בהופעה שלהם בפסטיבל Vegoose בלאס וגאס
-----------------------------------------------
נשארו למיוז עוד 3 הופעות באוסטרליה לפני שהם טסים ל2 הופעות בניו זילנד. ההופעה הבאה היא באדלייד מחר. חוץ מזה שהם ניגנו את Fury בהופעה הקודמת - בפרת' (אוסטרליה), יש שמועות חמות שבהופעות הבאות הם ינגנו את The Small Print. שני השירים לא נוגנו כבר 3 שנים, הם דיי מקבילים אחד לשני ושניהם נוגנו בסאונדצ'ק של ההופעה בפרת' (כשרק Fury נכנס להופעה עצמה... לפי מה שנאמר ניגנו את Fury במשך כ20 דקות בסאונדצ'ק!)
אחרי ניו זילנד מיוז יטוסו להופיע בתאילנד כאשר אחר כך הם יוצאים לחופשה. נכון לעכשיו לא הוכרזו הופעות נוספות לשנה הבאה חוץ מהפסטיבל בדרום אפריקה במרץ.
המתנה הקטנה שקנינו לדום אנדרסון, מנהל סיבוב ההופעות של מיוז, נשלחת היום לבחורה שאני מכירה מתאילנד. היא כמובן תנסה להעביר לו אותה בסוף החודש. המתנה + הפוסטר לאנטוני אדיס, המנהל, תשלח באחד הימים הקרובים.
לירון
כמה זמן לא היה לנו עדכון חדשות מוז