Myooze Nyooze

CitizenErased

New member
../images/Emo222.gifMyooze Nyooze../images/Emo222.gif

כמה זמן לא היה לנו עדכון חדשות מוז
בכל מקרה... HERE WE GO:
פרסום העצומה
אז כידוע, העצומה זזה מאוד מאוד יפה. אבל מאוד חשוב לי שלא תפסיקו לפרסם אותה כי אם נפסיק, היא גם תפסיק לעלות. אני ממש מבקשת שפשוט תנסו כמה שאתם יכולים למצוא פורומים אחרים של מוזיקה/מיוז/להקות רוק ולפרסם בהם. לאו דווקא בתפוז - להפך. בואו נצא קצת החוצה. אפשר אפילו פורומים בינלאומיים שפשוט יש בהם אנשים שמוכנים לעזור... חשוב גם לציין שבגלל שרבים שפרסמו בתוך תפוז לא ביקשו רשות ממנהלי פורומים, הרבה מההודעות נמחקו. אז אם אתם עדיין מתכוונים לפרסם בתפוז, תבקשו רשות קודם ממנהלי הפורומים/קומונות. כמו כן, עוד דרך נחמדה לפרסם - בעמוד עצמו (http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 ), אם תלחצו על SHARE IT (הכפתור הירוק שאתם מקבלים אחרי שאתם מסיימים עם DEMAND IT) תוכלו למצוא שם קודים לבאנרים לפרסום בבלוגים וכדומה. תשתמשו בזה
בפרט אם יש לכם מייספייס/ישראבלוג/פייסבוק/אנערף. כמובן שאפשר גם להשתמש בבאנר היפה שBlackshift הכין (http://img2.tapuz.co.il/forums/1_108525190.jpg ). ולמי שיש מייספייס, תעשו טובה ותשלחו איזה בוליטין בנושא
ואם יש כאלה שמוכנים לעשות אפילו -קצת- יותר כדי לעזור לפרסם, תדברו איתי במסר או במסן - [email protected]
-----------------------------------------------
השמועות נכון - הוצאת הDVD/CD של וומבלי נדחתה
אז כמו שכתבו פה לפני מספר ימים, היו שמועות שהוצאת הDVD/CD של וומבלי נדחתה לפברואר. אחרי שיחה עם התו השמיני אתמול, אני יכולה לאשר את השמועות. דיי מבאס שצריך לחכות חודשיים נוספים אבל התקווה כמובן בפורום הרשמי היא שוורנר הקשיבו לתלונות והחליטו להוסיף מספר שירים נוספים (17 לעומת 22 שנוגנו בהופעה). חשוב לציין גם שיש שמועות שהDVD צולם אך ורק ב17 ביוני. מה שמאוד הכעיס מעריצים רבים שכן ה16 ביוני הייתה ההופעה הראשונה בוומבלי וכמובן שנוגנו שם מספר שירים שלא היו ביום השני (Micro Cuts, City of Delusion וCitizen Erased למשל). לדעתי האישית יהיו לפחות מספר קטעים מה16 כי ב17 מאט לא ניגן את הריף של Maggie's Farm אחרי MOTP עקב בעיות עם הגיטרה... הוא גם לא ניסה להמשיך והם מהר עברו לשיר הבא, מה שבטח אומר שלפחות את הקטע הזה הם יקחו מה16 (קשה לי להאמין שהם יורידו את הריף הזה). אה וכמובן, יש שמועות שיצורף גם קטע של טום מורלו מסתכל על מיוז בהופעה שלהם בפסטיבל Vegoose בלאס וגאס
-----------------------------------------------
נשארו למיוז עוד 3 הופעות באוסטרליה לפני שהם טסים ל2 הופעות בניו זילנד. ההופעה הבאה היא באדלייד מחר. חוץ מזה שהם ניגנו את Fury בהופעה הקודמת - בפרת' (אוסטרליה), יש שמועות חמות שבהופעות הבאות הם ינגנו את The Small Print. שני השירים לא נוגנו כבר 3 שנים, הם דיי מקבילים אחד לשני ושניהם נוגנו בסאונדצ'ק של ההופעה בפרת' (כשרק Fury נכנס להופעה עצמה... לפי מה שנאמר ניגנו את Fury במשך כ20 דקות בסאונדצ'ק!)
אחרי ניו זילנד מיוז יטוסו להופיע בתאילנד כאשר אחר כך הם יוצאים לחופשה. נכון לעכשיו לא הוכרזו הופעות נוספות לשנה הבאה חוץ מהפסטיבל בדרום אפריקה במרץ.
המתנה הקטנה שקנינו לדום אנדרסון, מנהל סיבוב ההופעות של מיוז, נשלחת היום לבחורה שאני מכירה מתאילנד. היא כמובן תנסה להעביר לו אותה בסוף החודש. המתנה + הפוסטר לאנטוני אדיס, המנהל, תשלח באחד הימים הקרובים.
לירון

חח לירון כתבת השמועות נכון../images/Emo6.gif

ידעתי שאת מרוסיה@!$%@ איזו מתנה קניתם לדום?

CitizenErased

New member
רעה../images/Emo10.gif

ועוד עברתי על ההודעה הזאת 50 פעמים ולא שמתי לב לטעות חח והאמת שאני ברובי פולניה! וגאה בזה!!
*שתיקת בוראט* .... NOT.

Djerry

New member
אוף

זה יכול היה להיות נחמד אם זה היה בנובמבר. ושמתי קישור לעצומה במייספייס

Rock Bottom

New member
עוד באסה!

אחי הציע לי לטוס איתו לתאילנד בתחילת השנה הבאה. גם לא נפל טוב, אבל לא צריך להיות גרידי וזה.

L A D Y B U G 2

New member
הממ...

אחרי כל הדחיות האלה של הDVD אני באמת מקווה שהשירים Micro Cuts, City of Delusion ן- וCitizen Erased יהיו בDVD.. לפחות אחד מהם! וזה יהיה בחודש יומולדת שלי
.

Rock Bottom

New member
אצלי זה די באסה

היה אמור ליפול בדיוק על השחרור, אבל אני מניח שהציפייה באמת תהיה שווה הרבה יותר אם יכניסו את אחד מה-3 האלה (*אהמ* את כולם~! *אהמ*).

CitizenErased

New member
סיבוב ההופעות -לא- יגמר בתאילנד../images/Emo70.gif

אז למרות שכולם ציפו שסיבוב ההופעות יגמר בתאילנד בסוף החודש... מאט כנראה אמר לנו את האמת בהונגריה כשסיפר שבדצמבר הם יהיו בארה"ב. הרגע הוכרז שמיוז יופיעו בפסטיבל ALMOST ACOUSTIC CHRISTMAS של רדיו KROQ בארה"ב בפעם השניה. הפסטיבל יערך ב8 בדצמבר בקליפורניה ומיוז הם הHEADLINERS הראשיים של היום השני (יומיים.. ביום הראשון ההדליינרס הם לינקין פארק) פעם אחרונה שמיוז הופיעו בפסטיבל הזה הייתה ב2004 ולטעמי הגרסה של NEW BORN משם היא הטובה ביותר אי פעם (חפשו את זה ביוטיוב
) אני קצת כועסת על העניין שכן זאת תהיה הפעם החמישית השנה שהם יטוסו לארה"ב. מילא שזה לא פייר כלפינו ומדינות אליהם הם עוד לא הגיעו מעולם... אבל גם כלפי אנגליה זה לא כל כך פייר כי למרות שהם קיבלו את וומבלי - וומבלי היו 2 ההופעות היחידות שלהם באנגליה השנה ובסופו של דבר מדובר בארץ ממנה הם הגיעו ואיפה שהכי תומכים בהם...

CitizenErased

New member
אכן זה לא ../images/Emo3.gif

זה "כמעט" אקוסטי. יש שם פה ושם ניצוצות אקוסטיים אבל רוב הפסטיבל לא אקוסטי בכלל.

starlightdude

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

that\s your favorate version??? the change he did to the piano part a the the beggining makes it sound like a polka song, and when he starts singing u cant hear him and the piano (which is supposed to be at the background) is too loud and disturbing to your ear. but, your right about the guitar solo

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gif4 פרסי לייב בפחות מחודש וחצי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיא חדש
זה התחיל ב8 באוקטובר כשמיוז קטפו את פרס הלייב מטעם מגזין Q הבריטי. הם מצאו זמן לטוס סרביה לאנגליה בשביל להיות נוכחים בטקס, כשיום אחר כך הייתה להם הופעה בקרואטיה. זה המשיך ב1 בנובמבר כשמיוז לקחו את פרס הלייב בחלוקת פרסי MTV אירופה, שאני מאמינה שרוב הפורום לפחות הצליח לתפוס בטלויזיה. כמובן שהם גם נכחו בטקס זה בגרמניה. זה לא נעצר ואז הם קטפו פרס מטעם MTVU, פרס שנקרא BEST PERFORMING WOODIE. זה הוכרז ב10 בנובמבר. וממש אתמול יצא לו מגזין KERRANG החדש (מגזין רוק שיותר מתרכז באימו... בריטי) לחנויות באנגליה והנה הכריכה
בפנים מיוז נמצאים במקום הראשון ב100 ההופעות הטובות ביותר עם שתי ההופעות של וומבלי.

למעלה