סיכום שבועי

Nathalie 6293

New member
../images/Emo222.gifסיכום שבועי

שיר השבוע של הילארי:
שיר השבוע בכללי:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
אמן השבוע:
מאכל השבוע:
משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:
איך הייתם מדרגים את השבוע
משהו מיוחד שבוע הבא
שבת שלום ושבוע טוב

noy m

New member
עונהה P:

שיר השבוע של הילארי:dreamer שיר השבוע בכללי:change-שוגה ביבז סרט השבוע:סיפור סינדרלה
סדרת השבוע:csi:N-Y אמן השבוע:JESSE MCCARTNEY מאכל השבוע:שוקולדד
משהו נחמד שקרה השבוע:חתונה של בנדוד שלי משהו פחות נחמד שקרה השבוע:מבחנים איך הייתם מדרגים את השבוע:7+ משהו מיוחד שבוע הבא:לא שידועע לי

עונה ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של הילארי: האמ לא ממש שמעתי הילארי השבוע שיר השבוע בכללי: Mariah Carey - Migrate, Side Effects ועוד כמה שירים של לינדזי
סרט השבוע: סטפ אפ 2! אני רואה היום D: סדרת השבוע: מממ..איך פגשתי את אמא.. ראיתי היום תפרק עם בריטני! פשוט מושלמת
אמן השבוע: מאריה קארי עם האלבום החדש והמעולה שלה מאכל השבוע: המבורגרררררר מקודם הייתי במסעדה והיה כזה טעים משהו נחמד שקרה השבוע: טיול שנתי! הנה תמונה ממנו חחחח היה לי ממש קר
אה והיה לי מבחן בהיסטורי והלך לי דיי פסדר משהו פחות נחמד שקרה השבוע: רבתי עם כמה אנשים.. איך הייתם מדרגים את השבוע: 7.5 מתוך 10 משהו מיוחד שבוע הבא: חופש! כאילו, רק החל משישי. >< אה ויש לי ראיון עבודה. D:

Nathalie 6293

New member
../images/Emo205.gifעונהההה

שיר השבוע של הילארי: לא ממש שמעתי השבוע...
שיר השבוע בכללי: Billy Jean- David Cook Nine in the afternoon-Panic! at the disco New soul- Yeal Naim Day tripper- David Cook
סרט השבוע: האמיצה
ממליצה לכולם לראות!!!
סדרת השבוע: האוס
אמן השבוע: דייויד קוק
מאכל השבוע: אממ... קבב
משהו נחמד שקרה השבוע: גיליתי שאנחנו לומדים רק איזה 6 שעות שבוע הבא, על האש אצל חברה שלי.
משהו פחות נחמד שקרה השבוע: מבחן בלשון שהלך לי ממש חרא..
איך הייתם מדרגים את השבוע:נראה לי 9-10
משהו מיוחד שבוע הבא: אממ. שלא לומדים הרבה?! חופשששש?!?!

מריה111

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של הילארי:אממ האמת שמעתי אותה הרבה..נראלי כל אלבום דגניטי שיר השבוע בכללי:ממ Better in time סרט השבוע:לא ראיתי סרטים סדרת השבוע:הלו קיטי XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמן השבוע:הילארי מאכל השבוע:טוסט חח משהו נחמד שקרה השבוע:אממ סתם היה יום נחמד היום משהו פחות נחמד שקרה השבוע:רבתי עם מישו XD איך הייתם מדרגים את השבוע:5
משהו מיוחד שבוע הבא: יומולדת לידיד שלי אני עושה לו עוגה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה