חשבתי איך להפעיל את הפורום..

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif חשבתי איך להפעיל את הפורום..

תראו.. אני משתתף בעוד כל מיני פורומים , וכמובן שמלבד נושא הגג של הפורום , הפורום פעיל גם בדברים נוספים. ( הכוונה שלי שפורום הפיג'מות לא חייב לעסוק רק בפיג'מות , ופורום "עברי לידר " לדוגמא לא חייב לעסוק רק בעברי לידר עצמו אלא בעוד דברים מעבר לכך... ) אני רואה הרבה פורומים שיש בהן פינות "התפקדות " או שירשורים יומיים ( שכל אחד יכול לספר על יומו וכו') , שזה יכול להיות נחמד אם יהיו פה כאלה.. ( התפקדות לא עשו פה משנת 2008 :X ).. אז לדעתי יהיה נחמד להתחיל מחדש ולנסות להחיות קצת את הפורום. אם אתם בדעה שלי שרשרו
וננסה להתחיל מחדש.. בהצלחה.

../images/Emo45.gif

אפשר.זה לא שהוא ממש מת, אבל אפשר לדוגמא ליצור משחק שבועי(יש לי כבר רעיונות, שיהיה לי לוח זמנים יותר נוח אני אתחיל) או דברים כאלו.מוזמנים להציע רעיונות!

Jen74

New member
../images/Emo45.gif זה לא שלא היו פינות כאלה...

פשוט, חלק מהגולשים הקבועים זנחו את הפורום, כל אחד מסיבותיו ולי אזלו הרעיונות. מעבר לעובדה שאני אוהבת את הסדרה, הדמויות והשחקנים - אין לי מידע מקיף ומלא כמו לרוב הגולשים כאן שחורשים על הפרקים ב- VOD

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif כן .. אבל זו לא סיבה להפסיק

דווקא בגלל שזנחו , אולי הפעלת הפורום תמשוך לכאן עוד חדשים שישארו..

Jen74

New member
לא אמרתי שצריך לזנוח ולהפסיק, להיפך...

הסברתי למה הופסקו הפינות שהיו (לדעתי, בכל אופן). לצערי, אני לא יכולה לתחזק פינות כאלה כי הידע שלי הוא לא כמו של רוב גולשי הפורום. אני מעריצה לייט.

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif דווקא הפינות שאני הצעתי לא דורשות

תחזוקה.. אני הצעתי להחזיר את פינת ההתפקדות מידי חודש ולתחיל בשירשורים יומיים ( אם תהיה הענות לכך ).. אולי " איש תרבות רציני " יעלה רעיונות למשחקים , שזה כבר דורש ידע נרחב ואז אני אבין את מה שכתבת..

../images/Emo45.gifאיזה שרשורים יומיים?

ולמרות שעכשיו, שאתה אומר את זה, אולי יהיה מעניין לפתוח שרשורים לפרקי העונה הראשונה והשנייה(אולי גם השלישית), כי לעונה הראשונה, לפי מה שידוע לי, לא נפתחו שרשורים. ועשיו לרעיונות שצצים לי כעת בראש: התחרות שהייתה אמורה להיות בפורום, והיתה אמורה להיות בחופש הגדול, נדחתה לסוכות ועכשיו שוב נדחתה.נקווה שעד חנוכה היא תהיה מוכנה.בכל מקרה, בימים הקרובים אדבר עם ג'ן לנסות שוב לעשות סופסוף את התחרות. טוב, לפני כמה ימים חשבתי לעשות את מצעד השירים הגדול של הפיג'מות.מה דעתכם? זוכרים שימית אמרה ביום רביעי שתהיה עונה שישית? אז עד שיתחילו הצילומים, אולי ננסה לכתוב פרקים(יש מצב שיהיה "הפרק שלכם ב' מן הסתם) בזוגות ובשלשות המורכבות מחברי הפורום.. יש לי רעיון: למה שלא נעשה "אחד נגד קובי" כמו שהיה בפרק "כה אמר זתרסותא", שאני נותן שאלות ואתם צריכים לענות עליהם כמו דמות של קובי(לא שאלות עובדתיות, אלא שאלות של דעה). ואפשר גם, כמו פעם לעשות משחקים ופעילויות דרך ה-chatTV. וזהו, נכון לעכשיו.מוזמנים להציע רעיונות.

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif שירשורים יומיים הכוונה שלי..

לפתוח כל יום שרשור (בשם של היום .. ) ובו כל חברי הפורום יכתבו על היום שעבר עליהם.. זה קצת
, אבל זה בשביל להפעיל את הפורום ושתהיה בו חיות.. (תראה דוגמא לשרשורים יומיים בפורום 463 לדוגמא ).. ואני בעד הרעיונות שלך. אתה מפתיע.

יש מצב

בפורום שיש בו הודעת
פעם בשבועיים-שלושה, לא נראה לי.אמנם בפורום שמיניסטים זה נחוץ(והשרשורים הם חלק מהפורום), אבל פה זה לא קשור כ"כ. אמנם אפשר להכניס שאלה-שתיים על הסדרה אבל אני חושב שמספיק להסתכם בשרשור השבועי.

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif במחשבה שנייה אתה צודק T_____T

אז מהרעיונות שלי ננסה להחזיר את ההתפקדות החודשית , נמשיך עם הסכמ"ש.. ואני מקווה שמשהו מהרעיונות שלך גם יצא לפועל :)

למעלה