ההתלבטות

../images/Emo222.gifההתלבטות

-ההודעה הבאה מכילה
לעונה 11 של הישרדות האמריקאית. אם אתם מתכוונים לראות את העונה הזו ועוד לא ראיתם, אלא תקראו- אני פותח דיון מעניין שכולל צפייה בקטע מעונה 11. בעונה 11 של הישרדות האמריקאית היה אתגר פרס מגניב במיוחד (הפרס: מכונית). אחרי הזכייה, ניצבה בפני הזוכה דילמה קשה מנשוא. צפו בקטע בלינק הבא: http://www.youtube.com/watch?v=u1Utb56lB3o (8 דקות) זה באנגלית בלי כתוביות, אבל אפשר להבין. צפו בקטע, ואח"כ תקראו את השאלה למטה --- אז אחרי שצפיתם בקטע... אם צפיתם בקטע, תקראו את השאלה למטה אז אחרי שצפיתם בקטע, מה הייתם עושים? האם הייתם מוותרים על המכונית ונותנים לשאר מכוניות, או שומרים על המכונית כמו סינדי?

OMG!../images/Emo58.gif

איזה החלטה קשה אלוהים! ועוד כל המכוניות באות בשורה אחת אחרי השנייה! אני לא יודע מה הייתי עושה במצב כזהX: לכן השאיר את השאלה ללא תשובה.

בדיוק חשבתי על זה. אבל זה הזכיר לי

יותר את הדילמה של בוסטון רוב, רק שהוא ויתר על וידאו, כדי שכולם יקראו מכתבים אא"ט. לגבי הדילמה הזו, אני לא הייתי מוותרת על האוטו, אין ערבויות במשחק הזה. לא נראה לי שאם היא הייתה מוותרת היא הייתה זוכה.

Volldemort

New member
חשבת נכון

אבל מה- בפורום "כוכב נולד" ידברו כל היום רק על התוכנית? ברור שידברו גם קצת על החבר של שירי מימון או על התסרוקת החדשה של ממ"ב. ובפורום "המסע לפולין" ידברו כל הזמן על ההכנות למסע ועל מה שהולך להיות שם? ברור שידברו גם קצת על הבית ספר, על החברים, על הציונים ויעשו היכרות באופן כללי. לכן גם בפורום הזה, חייבים כל היום להעלות תיאוריות קונספירציה על ההפקה ולהגיד עד כמה אנחנו מתעבים את השינויים בפורמט? הגיע הזמן לדיון קצת כיפי, שאולי הוא לא קשור ב100% לפורום (רק ב90%), אבל גם לו מגיע מקום של כבוד פה.

blur2

New member
יש הבדל

לנושאים כאלה יש פורום שמיועד להם בלבד.. לכן אני לא מבין למה לפרסם את זה דווקא פה. מסכים אתך לגבי זה שצריך עוד נושאים כיפיים פה, לא יודע אם זה הפתרון.

AshkenaziAmiti

New member
עקרונית צודק,אבל אפשר לחשוב

בין כל הנושאים המיותרים פה,לא נורא שיהיה נושא אחד רציני,אפילו אם הוא לא ישירות על התוכנית. וזה יותר שאלה על המשחק של השרדות ולא ממש משנה איזה השרדות זאת,אמריקאית/ישראלית/בולגרית/אחר,אז זה לגמרי לגיטימי שיהיה פה

AshkenaziAmiti

New member
אני לא ממש הייתי מתלבט

ישר לוקח את האוטו וזהו. זה נחמד שיש לך כבר משהו בידיים,ונכון זה יכול ליצור אנטי אצל כמה מתחרים אבל מצד שני אם תתן להם מכוניות לא חושב שזה מה שיביא לך את הזכייה. היא עשתה בשכל ולקחה את האוטו...לפי דעתי ההתלבטות של נעמה הפרק הייתה הרבה יותר קשה כי היא הייתה רגשית והיא וויתרה על שיחת טלפון קריטית שיכלה לבדוק מה המצב של אבא שלה בשבילש שכולם יוכלו לראות את הקלטות מהבית. ד"א אני מבין שהיא לא זכתה בסוף נכון?

back again

New member
אתם קולטים איך הם נראים שם ואיך פה??!?

פאקינג רזים, שדופים. בארץ? נראים אחושילינג בריאים... ממש מוזר.

kobzor

New member
חח, חשבתי על זה המון כשראיתי את העונה ההיא

והגעתי למסקנה שזה היה תלוי במצב שלי באותו הזמן. כי אם הייתי זקוק למכונית, ממש לא הייתי מוותר עליה. אבל אם יש לי מכונית סבירה (אחת שנוסעת ומתפקדת), אני בהחלט יכול לראות מצב שהייתי מוותר, במיוחד בשלב כל כך מתקדם במשחק שיש סיכוי לא רע להגיע לגמר, ושם דבר כזה נזקף לזכותך.

Ping Poong

New member
הייתי מוותר עליה בתנאי אחד..

שאם אני לא זוכה בפרס הגדול, כל אחד מביא לי סכום של כסף שווה. לדוגמא אם היו שם 10 מתמודדים, והמכונית שכל אחד קיבל שווה 100 אלף שקל.. אז הייתי מבקש מכל אחד 10 אלף שקל כדי שאני גם אוכל לקנות מכונית כזו ואז כולם היו מרוויחים.. כל אחד היה משלם עשירית מעלות הרכב, ואני הייתי מקבל גם מכונית:)

shade21

New member
זה בחיים לא היה עובד

כולם היו אומרים בסדר אבל זה לא מחייב אז ספק אם היו משלמים אח"כ.

למעלה