../images/Emo221.gif

בעיתון כל הזמן של ירושלים ציינו השבוע את העובדה שיש פעם בחודש הופעה של אהוד בעיר כדבר רע, הם התלוננו שזה פשוט מוריד את העניין של הרכבים צעירים שהקהל לא מכיר.. ולא שההופעה של אהוד היא דבר רע, אבל פעם בחודש נראה להם קצת יותר מידי, כאילו אין זמן להתגעגע אליו והוא כבר מגיע שוב. מה דעתכם? צודקים ? יכול להיות שיש בזה משהו או שלדעתכם זה לא משנה וכל עוד יש הופעות של אהוד צריך ללכת וכמה שיותר יותר טוב?

TEENAGER1

New member
פעם בחודש זה באמת קצת יותר מדי

ואני חושבת ככה לא מהסיבה שהם כתבו, אלא כי באמת זה נהיה כבר סוג של מובן מאליו. אם יש הופעה שלו בעיר ואני לא יכולה ללכת - אני אומרת לעצמי שלא נורא, נחכה לחודש הבא. אני יכולה להעיד על עצמי שכבר המון זמן אני דוחה את זה שוב ושוב לחודש הבא.. זה מבאס. אם הוא היה מגיע פעם בכמה חודשים, הייתי עושה הרבה יותר מאמצים כדי להגיע להופעות.. אבל מבחינת אהוד - כל עוד יש קהל, למה שהוא לא יופיע כל חודש? אני יכולה להבין את זה, במיוחד לאור העובדה שהוא מופיע עכשיו במקומות קטנים יחסית וקהל של הופעה אחת בבית גוברין זה קהל של כמה הופעות במעבדה..

clevelandrocks

New member
יש בזה משהו

אם יש הופעה של אהוד ועוד הופעה שמעניינת אותי, אני אלך לשניה, כי את אהוד תמיד אפשר לתפוס בהופעה הבאה, בעוד אומנים אחרים לא ממהרים להגיע לירושלים בכזו תכיפות. יש לי הצעה: במקום 3-4 הופעות בחודשים הקרובים, שידבר עם יובל והחברים ושיעשו הופעה אחת בירושלים של 'נפגשים בסיבוב'.

שיעביר חלק מההופעות לחיפה ../images/Emo3.gif

בעיקרון יש כאן הופעה עוד כמה ימים, אבל פעם אחרונה שהוא היה בחיפה הייתה ממש לפני שנה, אני פשוט זוכרת שזה היה לפני פסח. ולכן הייתה לי התלבטות גדולה אם ללכת להופעה של אהוד או ללכת לקונצרט. אבל אם זה היה בירושלים זה היה ברור לי מלכתחילה שהקונצרט לוקח כי תמיד תהיה עוד הופעה בעוד 3 שבועות. אגב, זה בדוק שזה מוריד את העניין בהרכבים צעירים? לפי ההיגיון שלי מי שמתעניין בהרכבים צעירים יתעניין בהם גם אם אמנים בסדר גודל של אהוד יגיעו אפילו פעמיים בחודש. בכל מקרה, היתרון בזה שיש הופעות כל חודש הוא שיש עדיין כרטיסים בימים שלפני ההופעה. מתי נשמע כדבר הזה בהופעות של אהוד???

למעלה